Hamlilelik belirtisi ne zaman çıkar

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın

O kadar zor bir süreç ki artık vücudumda olan her şeyi gebeliğe bağlıyorum.ihtimaller denizinde boğulup gitmekten sıkıldım.bat 24ünde. Yumurtlama 10undaydı. Onceki 3 gun ve yumurtlama gunu degerlendirildi. Her yumurtlama gunu olan bir kasık agrım vardi ama bu ay yumurtlamadan once ve sonrası 6 gun bel agrilari kasik agrilari bazen regl olcakmisim gibi agrilar mevcut oldu. Şuan goguslerimin şişkinliğinden başka belirgin bir şey yok.normalde reglden oncede olurdu bu bir belirtimidir degilmidir bilemedim. Ayın 24unu beklemekten baska carem yok.artik umutsuzluga ugramakta istemiyorum.rabbim bu ay isteyen herkesin yuzunu guldursun içindede benim

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce rahmim biraz yanma hissi oldu daha sonra sol kaşığıma atı biraz geçti şimdi ara ara sol kasığımda sağa atıyor ara ara kalça kemigim az asadinda sanci ağrı oluyor ara ara hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor 8 gün var adetime umutlnmak istemiyorum 1. Buçuk senedir evliyim hiç korunmadim olmuyor insllah bu sefer gebelikte bunları yaşayıp ta gebelik oldunu öğrenen var mı

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi üç kesde evde test yaptım çıkmadı böyle bir durumda olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…