- 20 Eylül 2022
- 21
- -2
- 22
-
- Konu Sahibi Zeynep gul
Çok teşekkür ederim umarım Dediğiniz gibi hamile kalmam teşekkür ederim2 saat içinde hap ictiyseniz risk yok. Ortalama 12 saat ya da daha geç içenler için dogum kontrol haplarına rağmen hamile kaldi haberleri görüyoruz ama sizinki 2 saat sonraymis. Bence korkmayın. Ayrıca adet gecikmeden hamilelik belirtileri kendini net göstermez. Gösterse bile bu belirtiler eş zamanlı adet oncesi belirtilerle benzer olduğundan ayırt edilemez. Sizin durumunuzda ben risk görmüyorum. Ama evhamli biriyseniz kan testi ile erkenden içinizi rahatlatabilirsiniz
Bende ayni durumdayim 24 eylül geri cekilmeli birliktelik oldu o günden 4 gün sonra sürekli ya gögsüm ya kasiklarim agriyo oysaki ben semptomsuz adet dönemi geciririm bunlar ilk defa oluyo hamilelikten süpheleniyorum hemde cok istiyorum ama psikolojikte olabilir cumartesi adetim gelmeli bakalim durum ne olucak erkenden test te yapmak istemiyorumbenimde adetim 1 gun gecikti 17 eylulde geri cekilme ile birliktelik oldu. Hicbir belirtim yok ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor göğüs ucumda hassasiyet var. Dün regl günümdü olmadım. Test sonuç verir mi
Benim ıliskiden 10 gün sonra bi goguslerimde ağrı oldu şişkinlik oldu simdide normale döndü üstünden 17 gün geçti. Reglm 1 gun gecikti ne yapicam şaşırdım.Bende ayni durumdayim 24 eylül geri cekilmeli birliktelik oldu o günden 4 gün sonra sürekli ya gögsüm ya kasiklarim agriyo oysaki ben semptomsuz adet dönemi geciririm bunlar ilk defa oluyo hamilelikten süpheleniyorum hemde cok istiyorum ama psikolojikte olabilir cumartesi adetim gelmeli bakalim durum ne olucak erkenden test te yapmak istemiyorum
SelamGenelde 14 15 gün sonra başlıyor belirti canım stres yapma
Olurdu ilaç kaynaklı adet dönemin o şekilde geçmiş olabilir gebelik bence yok boşuna stres yapıp kafanı yorma canımSelam
Kusura bakmayın şuan çok endişelim ben yaklaşık bir ay önce Ella hapı kullandım 22 Eylül'de kanama oldu adet mi yerleşme kanamasımi bilmiyorum ama ilk iki gün baya sancılı ve ağrılı geçti normal affedersiniz adet kanımdi ama sonra azar azar kesildi kahverengi ye döndü normal döngüm gibi 5 gün sürdü ama son üc gunu lekelenme gibiydi üç test yaptım negatif çıktı bugünde aşırı sırt ağrım vardı yine test yaptım negatifti, sizce gebelik olsaydı belli olur muydu
İnşâAllah, çok sağolunOlurdu ilaç kaynaklı adet dönemin o şekilde geçmiş olabilir gebelik bence yok boşuna stres yapıp kafanı yorma canım
Kekik çayı icerdeki kistleri döker büyük ihtimalle icinizde biriken pihtilari falan sokmus korkacak birşey yok gebelik belirtileride 6 yada 7 haftalikken baslar eğer öyle her önüne gelen gebe kalsaydi bu güne kadar yillarca gebelik mujdesiyle yanan tutusanlar da anne olurdu icini rahat tutİlişkiden 9 gün sonra hamilelik belirtisi olabilir mi
İlişkiden hemen sonra 2 saat içinde Ella kullandım
Kullandıktan sonraki gün kırmızı pıhtılı kanamam oldu 24 saat sürdü
Adetime 8 gün kala yani iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Adet sancım da başlamış gibi ama emin olamıyorum sizce
Hamilelik belirtisi ilişkiden 9 10 gün sonra ortaya çıkar mı.
Adet şişliği var sanki ama bilmiyorum ne zaman birdaha erken gebelik testi yapmalıyım. Yada hamile olmam yüzde kaç olabilir ilişkiden hemen 2 saat içinde ella içtim işe yaramaz diye kekik çayları da içtim
Benım öyle olmuştu aynı ,kimyasal geçirdiğimi öğrendım . Adet oldunuzmuBende ayni durumdayim 24 eylül geri cekilmeli birliktelik oldu o günden 4 gün sonra sürekli ya gögsüm ya kasiklarim agriyo oysaki ben semptomsuz adet dönemi geciririm bunlar ilk defa oluyo hamilelikten süpheleniyorum hemde cok istiyorum ama psikolojikte olabilir cumartesi adetim gelmeli bakalim durum ne olucak erkenden test te yapmak istemiyorum