Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamleyken saç kestiren varmı aranızda?
- Konu Sahibi OozguR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben kestirdim çünkü hamile kaldığımda saçlarım belimdeydi ve inanılmaz zor oluyordu bakımı. 3.ayda kısacık kestirdim ve çok rahat ettim.zaten 3.ayda kestirmeseydim 8.ayda kesin kestirirmişim çünkü çok zorlanırmışım.şu anda içeride uyuyan 1 aylık çoook şeker bir oğlum var:)))) bence aklınıza kötü birşey getirmeyin.bakımlı olmak hamilelikte çok iyi hissettiriyor.
bende inanmıyorum böyle şeylere ama sonucta en degerli varlıgım diyede kayıtsız kalamıyorum kestiremedim
hatta yok yaa öyle şeymi olur git kestir dedim kendime gittim kuaföre bu seferde kuaför kesmedi hamile olanların hic birinin ne sacını keserim ne boyarım dedi oda öyle kaldı zaten
şurda 1 haftam kalmış gerekte görmüyorum artık kestirmeye...
hatta yok yaa öyle şeymi olur git kestir dedim kendime gittim kuaföre bu seferde kuaför kesmedi hamile olanların hic birinin ne sacını keserim ne boyarım dedi oda öyle kaldı zaten
evet ya nedir böyle hurafeler? Peki saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebeğe bi zararı var mı acaba?
Kimyasal boyayla boyatırsan zaralıymış canım.Ben olsam hurafe bile olsa kestiremezdim o düşünce bile beni üzerdi yani.
bende inanmıyorum böyle şeylere ama sonucta en degerli varlıgım diyede kayıtsız kalamıyorum kestiremedim
o ne bıcım kuaformus oyleklava:
bende hurafelere ınanmam ama yınede kestıremedım sacımı
ama hamılelıgım boyunca hep boyattım,
hamıleyım dıye bakımsız bakımsız dolasacak dııldım ya:)))
sakız da çiğnemeyin kızlar b.klu olur bakın sonra bebişiniz:)))))))
aaaaaaa b.klu olmayan bebek mi varmıs kı:roflol:
arkadaşlar hamileyken saç kestirilmezmi.havalar çok sıcak bunalıyorum.kestirmek istiyorum ama,iyi değil diyorlar.siz kestirdinizmi hiç.bişey olurmu?
bence kestirme ,başıma geleni anlatmak istemem belki herşey tesadüf ama olsun şöyle bağla tepeden....!
vallahi bende gittim daha dün gittim saçlarımı kestirdim çok dökülüyro hamileyken
Ona bakarsanız boyatma da olmaz diyorlardı millet çatır çatır boya yaptırıyor saçlarına hadi o biryerde kimyasal ama saç kestirme konusu kesinlikle batıl inanç
Doğmayacağı yaşamayacağı varsa rabbim almak istiyorsa ona ne olursa olsun bir neden vericek
Allah herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin
Ona bakarsanız boyatma da olmaz diyorlardı millet çatır çatır boya yaptırıyor saçlarına hadi o biryerde kimyasal ama saç kestirme konusu kesinlikle batıl inanç
Doğmayacağı yaşamayacağı varsa rabbim almak istiyorsa ona ne olursa olsun bir neden vericek
Allah herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin
E
EU3
Ziyaretçi
saolun kızlar.kestireyim o zaman bende.
eeeee kestir artık bari :roflol:
tehlike yok arkadaşım:roflol:
valla kızlar dediğiniz gibi çok saçma ve tamamen hurafe şeyler..ben de 15 haftalık hamişim 2hafta önce saçımı kestirdim..görümcemin biri ayy niye kestirdin aklı kısa olur dedi o an ben de senin çocukların oxford da mı okudu yavrum demek geldi ama demedim..o yüzden hırsla ve inatla hiçbirşey olmayacagını düşünüyorum tabiiki Allahın izniyle..