- 1 Haziran 2017
- 16
- 9
- 28
-
- Konu Sahibi White_angel38
3 ay kullan gel bakalım dedi 6 kullanmam gerekmiş öyle söylemiştiCanım geçmiş olsun.. Ne kadar kullanacakmışsın bu diane35 i doktorunun bi öngörüsü var mı ?
Ay bende şaşırdım ama inşallah senin hayrına bi durumdur bu3 ay kullan gel bakalım dedi 6 kullanmam gerekmiş öyle söylemiştibende ikinci aya başlayalı 6 gün oldu işte hapta zaten buda ayrı göğüslerim sisiyorda hapı kullanırken Ağrı'da oluyor adet olana kadar böyle devam ediyor ve Dr demişti ki çocuk istiyorsam tıp fakültesi hastanesi gitmemi söyledi orda rahim içi filmi vs tedavi sürecinde bulunurlar demişti kendi neden klomen falan demedi şaşırdım
İnşallah canımAy bende şaşırdım ama inşallah senin hayrına bi durumdur bu
Canım senin regli döngünü tekrar edebilecek ama gebeliğini engellemeyecek haplarda var. Senin yerinde olsam muhakkak tıp fakültesine gider en azından orda ki doktorunda fikrini alırım, bu uzun ve zor bi süreç . 2 yıl ertelediğime o kadar pişmanım kiŞimdi Dr dan geldim Diane 35 kullanırken göğüslerim sisiyordu ağrıyordu bunun için gitmiştim Dr bana Diane 35 i tüylenme sorunu olduğu için verdiğini söyledi bir hormon yüksek dedi onun için kullan demiştim dedieger yan etkisine dayanamiyorsan bırak hapı başka bir hap yazsam oda aynısı olacak dedi ondan başka bir hapta yazmadı hapı bırak dedi çocuk istiyorsan tıp fakültesi hastanesi falan git biliyorsun burda olmuyor dedi ilçe hastanesi olduğu için bakalım bıraksam mı diye düşünüyorumgebeligimide erteliyor kullandikca
Genelde gittiğinde jinokolojik muayeneden sonra reglinin 3. Günü ve 21. Günü kan testi istiyor doktorlar hormonlarına bakmak için ama her doktorun tarzı aynı olmayabilirİyi geceler arkadaşlar bende 7 ay oldu evleneli ve bebis istiyoz ama olmuyor bu ay doktora gitcem adetliyken gitmem mi gerekiyor lütfen yardım edin birde vana yeni tasindik ve bildiginiz iyi bir doktor varmı acaba lütfen cevap verirseniz sevinirim
Tıp fakültesi hastanesi gideceğim Dr benim sana başka yapabileceğim bir şey yok dedi dün bana tuhaf ya nasıl olamazCanım senin regli döngünü tekrar edebilecek ama gebeliğini engellemeyecek haplarda var. Senin yerinde olsam muhakkak tıp fakültesine gider en azından orda ki doktorunda fikrini alırım, bu uzun ve zor bi süreç . 2 yıl ertelediğime o kadar pişmanım ki
İnşallah canım Rabbim evladını tez zamanda kucağına almayı nasip eylesinTıp fakültesi hastanesi gideceğim Dr benim sana başka yapabileceğim bir şey yok dedi dün bana tuhaf ya nasıl olamazo yüzden mecbur oraya gidicem artık bir sonuç almak istiyorum çünkü güzel bir sonuç
Amin canım naptın gittin mi fakülteyeAminn inşallah canım ilk olacak daha çok istiyorum Rabbim hayırlısı ile tez zamanda inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Canm ne durumdasınSlm kızlar 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz elle tutulur bir sorun yok çok şükür ama olmayınca insan kafaya takıyor bütün yakın arkadaşlarımın bebişleri oldu artık benimde olsun istiyorum hamile birini görünce moralim bozuluyor bu ay klomen kullandım bu akşamda çatlatma iğnesi olucam inşallah bu aydan umutluyum Allah bütün isteyenlere nasip etsin hepimize
Yok gitmedim canım hapı bırakınca tekrar adet oldum haziran 15te oldum 19 da bitti ama şimdide 27 sinde oldum tekrar ama adet gibi değil koyu renkte kan geliyor damla damla az az toplasan 1 ped doldurmaz bugün dün bitti ne oldu anlamadımAmin canım naptın gittin mi fakülteye
Slm canım en son adet oldum işte bu ay birşey yapmayacağım oluruna bırakacağımCanm ne durumdasın
Canım doktorum bana bizzat kendi önerdi hayıt otu kullan diye... acı olduğu için ben hapını kullanıyorum. Hiç demedi regliye yakın bırak filan diye ama ben regliye 1 hafta kala ara veriyorum. Annelik güdüsü sanırımMerhaba benim de adet düzensizliğim var. Hatta hormon testlerinin sonucunda menopoza yakın değerler çıktı. Çocuk sahibi olmak istiyorum. Geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum. Ama maalesef çocuk olmadı. Benim yine adet uzadı tarlusal kullandım öyle adet oldum. Şimdi bir arkadaşım hayıt otundan bahsetti bende bugün kullanmaya başladım hayıt otunu. Peki hayıt otunu kullanırken hamile kalsak ve farketmesek bir sorun olur mu?bilen var mı acaba