- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 33
-
- Konu Sahibi White_angel38
Doktorun neden klomen tedavisi başlamadı ki canım kullandığın ilaç gebe kalmak istemeyenlere verilen bi ilaç diye biliyorum ?İyi geceler canım bende iki yıldır evliyim 1 yılı geçkin bebek istiyoruz ama sonuç hüsran hep normalde adet düzensizliğim vardı Dr gittim 1 ay önce ve pko olduğumu öğrendim ve erkeklik hormonunun biraz yüksek olduğunu söyledi Dr ve Diane 35 verdi bir ay oldu kullanmaya başlayalı iki ay sonra tekrar gitcem acaba sonrasında hamile kalabilirmiyim yada bu tedavi sürecinde hamile kalabilirmiyim diye düşünüp duruyorum ne yaparım bilmiyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebisler nasip etsin inşallah
Adetlerin düzensizmiş önce onu düzene koymak istemiş bence. Diane 35 Doğum kontrol hapı bildiğim kadarıyla onu kullanırken hamile kalmazsın ama onu bıraktığı ay hamile kalanlar oluyoAdet düzensizliği var bende birde pko var eğer bebek istiyorsam tıp fakültesi hastanesi gitmemi söyledi bana klomen vermedi keşke verseydi ya zaman geçtikçe moralim çok bozuluyor
Pko şu hapla geçer bu iğneyle biter diye bişey Yok maalesef sadece günlük kullanılan haplarla regli döngüsünü taklit ediyorlar. Seninle benim problemlerimiz aynı. Bence en kısa zamanda başka bi doktora daha görün.Adet düzensizliği var bende birde pko var eğer bebek istiyorsam tıp fakültesi hastanesi gitmemi söyledi bana klomen vermedi keşke verseydi ya zaman geçtikçe moralim çok bozuluyor
Amin amin hiç bişey kullanıyor Musun ?Slm kızlar 4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz elle tutulur bir sorun yok çok şükür ama olmayınca insan kafaya takıyor bütün yakın arkadaşlarımın bebişleri oldu artık benimde olsun istiyorum hamile birini görünce moralim bozuluyor bu ay klomen kullandım bu akşamda çatlatma iğnesi olucam inşallah bu aydan umutluyum Allah bütün isteyenlere nasip etsin hepimize
Geçen ay bende öyle regli gördüm hatta üstüne gördüm sandım. Doktorum pko bu sefer böyle bi tavır sergilemiş dedi. sen test yaptın mı ?Bende iki yıllık evliyim hiç korunmadık 23 martta histeroskopi oldum döl yatagım küçükmüş ameliyattan sonra oh geçti artık bebegime engel kalmadı derken pcolu oldugumu öğrendim Bu ayda adet olmadım ara ara lekeleniyorum sadece hiç böyle olmazdı 40 günde bir mutlaka adet olurdum bu ay olamadım lekelenmelerim oldu hep Rabbim versin hayırla sağlıkla bebiş
Eşime hapı bırakmak istediğimi söyledim oda bu Dr bir tedavi sürecinde bulunduğunu bunun bitmeden başka bir Dr gitmenin anlamsız olduğunu söyledi buda açıkça canımı sıktı bende beklemek istemiyorum baska cozum yolları bulup güzel haberler almak istiyorum da bilmiyorum nolurPko şu hapla geçer bu iğneyle biter diye bişey Yok maalesef sadece günlük kullanılan haplarla regli döngüsünü taklit ediyorlar. Seninle benim problemlerimiz aynı. Bence en kısa zamanda başka bi doktora daha görün.
Evet klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu akşamAmin amin hiç bişey kullanıyor Musun ?
Canım geçmiş olsun.. Ne kadar kullanacakmışsın bu diane35 i doktorunun bi öngörüsü var mı ?Eşime hapı bırakmak istediğimi söyledim oda bu Dr bir tedavi sürecinde bulunduğunu bunun bitmeden başka bir Dr gitmenin anlamsız olduğunu söyledi buda açıkça canımı sıktı bende beklemek istemiyorum baska cozum yolları bulup güzel haberler almak istiyorum da bilmiyorum nolur
Ay hadi hayırlısı Kaç mm de vurdu doktor iğneyi ?Evet klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu akşam