hamişliğin ilk heycanları,mutlu gunlerı,kederi ve hüznü...

merhaba arkadaşlar ben de eşimle 5 yıl görüştükten sonra evlendim . 4 yıl boyunca çocuk yapmayı düşünmedik karar verdikten 3 ay sonra meleğime hamile kaldım adet tarihim gelmeden hamile olduğumu doktora tesadüf başka birşey için gittiğimde öğrendim doktor test yapmadan vajinal muayne etti beni meğersem o sırada hamileymişim 1 hafta 10 gün içinde meleğimi kaybettim. 6 ay boyunca hamile kalmadım o tarihlerden unutamadığım bir şey var dua ederken Allahım evlat sahibi olmamaı nasip et demiştim sonra da duamı eksik yaptım Allahım hayırlı evlatlar sahibi et bizi dedim. o ay adet olmuştum hem de 5 gün boyunca fakat neden az oldum diye doktora gittim aklımda hiç hamile olduğum yoktu doktor hamile olduğu söyledi bir dahaki kontrole gittiğimde meleklerimin ikiz olduğunu öğrendim bu gerçekten inanılmayacak bir mucizeydi bir meleğimi kaybetmişken 2 bebek sahibi oldumeşim ilk duyduğunda ikiz olur mu acaba dedi içine doğmuştu sanırım ben de ikiz olsa kandan anlar sanırım demiştim ama öyle değilmiş eşime sana bir müjdem var dediğimde ikiz mi dedi bunu söylemesi gerçekten şaşırtıcı çünkü bizim meleklerimiz doğal yolla oldu. onlara kavuştum çok şükür sonrasını çoğunuz biliyor rüyadan bir kabusla uyandım eşim çok büyük bir kaza yaptı evimiz düzenimiz alt üst oldu aileler muhtaçlığımızdan yararlanmaya kaltı. ama herşeye rağmen meleklerimizle baş başa kaldık ve herşeyin eskisi gibi olacağına inanıyoruz. bana tüm hamileliğim boyunca destek olan kk arkadaşlarıma nazımı kaprisimi çeken eşime ve hayata tutundukları için meleklerime teşekkür ediyorum

cnm gecmıs olsun kuzum ne kazası gecırdı eın ne oldu anlat

tirafik kazası geçirdi canım ufak otobüsdü kağıt gibi ezilmiş neyseki arka tarafta kimse yokmuş kamyon çarpmış o gün annemle çatalcaya gittik geri dönecektik evde artık yalnız kalmak istemiştik çok sıkıldık artık kalabalıktan anneme söyledim annem yapmadığını bırakmadı niye diye sorma bi mantığı yok ayaptığının beni üzmekten başka neyse eve geldik o gece çocukların odasına yatırdık biz de yanlarında yattık ilk defa birkaç saat kızlarla yalnız kaldık yani. sabah 6 gibi eşim kaza yapmış durdukları yerde kamyon son hızla çarpmış takla atmışlar otobanda ben de uyanıktım ama neyseki haberleri izlememiştim ablam geldi hiç bişey demedi muzafferi aradım annesi çıktı yine benim aiklıma kötü bişey gelmiyo saflığım tuttu eşim telefona çıktı kaza yaptık ama bizde bişey yok dedi sadece araba kötü dedi inandım ben de arabada 17 kişi varmış iki kişi ağır yaralanmıi biri eşim diğeri başka bir yolcu arabayı eşim kullanıyordu en fena o olmuş yani diğeri de uykuda yakalanmış eşimin omiriliğinde çatlak vardı diğer yolcunun da kırıkları falan sanırım bir kişinin de kolu kırıkmış tabi bu kadarla o arabanın içinden böyle bile çıkmaları mucize eve geldiğinde ne olduğunu anladım sonra da haberlerde internette gördüm arabanın halini . tabi bütün millet başımızda 10-15 kişi olduğu bile oldu sırf evdekiler misafir değil yani . o sıcakta düzgün giyinmen gerek çocukları emziremiyorum of of bir sürü şey . ne eşimle ilgilenebiliyorum ne de tam kızlarla . eşim de o pisikoloji ile üzülüyodu onla ilgilenmiyorum diye. kaynanam bunu fırsat bildi fenalık etmeye çalışmış annem de ondan aşşa değil yani olan yine kimseye değil bize oldu yine ve yine anladık ki kimseden fayda yok bize . aman benim olaylar anlat anlat btmez zaten bu kadar zorluklarla büyüttük sevgimizi belki de bize fayda sağladı bu insanlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…