• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamişliğin ilk heycanları,mutlu gunlerı,kederi ve hüznü...

erenzeyno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1.317
3
0
Eskişehir
mrb lar hanımlar ..
hamile ve dogum yapmıs anneler hamılelıgınızın ilk heycan verıcı duygusu neydı...hamilelıgın en guzel gunelrını kımınle yasadınız dogum sonrası ılk duygular nelerdır..
mutluluk kadar kederde oldugu ıcın hayatta hamılelıgınızın en acı en sıkıntılı anları gunlerı nelerdı...
hep bırlıkte acı tatlı anlarımızı paylasalım ortak olalım...
:emir_bebek: :sm_cool::CüvCüv:

ben baslım ılk heycanım bebekelrımın hareketlerını net olarak hıssettıgım ılk gun en mutlu gunlerımden bırısı oldu

mrb lar hanımlar ..
hamile ve dogum yapmıs anneler hamılelıgınızın ilk heycan verıcı duygusu neydı...hamilelıgın en guzel gunelrını kımınle yasadınız dogum sonrası ılk duygular nelerdır..
mutluluk kadar kederde oldugu ıcın hayatta hamılelıgınızın en acı en sıkıntılı anları gunlerı nelerdı...
hep bırlıkte acı tatlı anlarımızı paylasalım ortak olalım...
:emir_bebek: :sm_cool::CüvCüv:

ben yazayım,
öncelikle hamileliğimin en heyecanlı anı kan testi sonucumu öğrendiğim andı,
sonra tek mi çift mi olduğunu öğrendiğim ilk ultrasonumuz,
sonra sanki yavrularımla görüşmeye gidiyor gibi heyecanla ve hevesle hazırlana hazırlana gittiğim kontrollerim,
en sonu tabiki spinal anestezi ile bebeklerimin doğumuna ilk ağlamalarına şahit oluşum,
onları daha üzerindeki kan ve sıvılar dururken özlemle öpüşüm
sanki güvenliği en üst seviyede olmak zorunda olan bir binek aracı gibi seve seve taşıdığım yavrularımla her anım harikaydı,her aanımm,,
bunun için bir kere daha bunu yaşamak istiyorum,
kederi yaşamadım hiç çok şükür,sadece 31-32.haftalarda erken doğum teşhisiyle 8-9 gün kadar Cerrahpaşada kalmıştım,Ağustos sıcağında magnezyumun ateş bastıran hararetiyle geçen günlerim gecelerim çok zordu..
hamileliğim muhteşem geçti,bunun için o zamanları ve şimdi kızlarımı düşünürken bile duygudan burnumun direği sızlıyor,
iyi günlerimde öncelikle hep pozitif olmaya gayret ederek en önemli desteğim önce kendim,sonra canım eşim,ailem,KK arkadaşlarım ve bana en güzel anları yaşatan canım doktorum..

Herşey çok güzeldiopuyorumnanaktan...

ben yazayım,
öncelikle hamileliğimin en heyecanlı anı kan testi sonucumu öğrendiğim andı,
sonra tek mi çift mi olduğunu öğrendiğim ilk ultrasonumuz,
sonra sanki yavrularımla görüşmeye gidiyor gibi heyecanla ve hevesle hazırlana hazırlana gittiğim kontrollerim,
en sonu tabiki spinal anestezi ile bebeklerimin doğumuna ilk ağlamalarına şahit oluşum,
onları daha üzerindeki kan ve sıvılar dururken özlemle öpüşüm
sanki güvenliği en üst seviyede olmak zorunda olan bir binek aracı gibi seve seve taşıdığım yavrularımla her anım harikaydı,her aanımm,,
bunun için bir kere daha bunu yaşamak istiyorum,
kederi yaşamadım hiç çok şükür,sadece 31-32.haftalarda erken doğum teşhisiyle 8-9 gün kadar Cerrahpaşada kalmıştım,Ağustos sıcağında magnezyumun ateş bastıran hararetiyle geçen günlerim gecelerim çok zordu..
hamileliğim muhteşem geçti,bunun için o zamanları ve şimdi kızlarımı düşünürken bile duygudan burnumun direği sızlıyor,
iyi günlerimde öncelikle hep pozitif olmaya gayret ederek en önemli desteğim önce kendim,sonra canım eşim,ailem,KK arkadaşlarım ve bana en güzel anları yaşatan canım doktorum..

Herşey çok güzeldiopuyorumnanaktan...

cok guzel yazıssn ya duygulandım gercekten bilmiyorumkismile ne guzel dır kım bılır onları kucagıa almak

orası zaten tartısılmaz o testın pozıtıf sonuc vedıgı o an m utluluk ne kelıme bulutlarda gezmıstım ıkız oldukalrını ogendıgım ılk gun saskınlıgımdan sevıncımı yasayamamıstım ne guzeldı

bu yazdığım her anın fotoğrafları var bende,
kan testi sonucunun bir fotoğrafı,
ilk ikiz usg nin fotoğrafı,
bazı kontrollerim ve tabiki doğumumun fotoğrafları..

dalincim ben de henüz başında olduğum bu yolculukta şu ana kadar yaşadığım anlardan bahsedeyim.
en mutlu anım tartışmasız kan testinin sonucunu aldığım andı telefonda, onun dışında eşime ve anneme müjdeyi verdiğim anlar, daha sonra iki keseyi görüşümüz.
üç keseyi gördüğümde üzülmüştüm, en hüzünlü anı ise redüksiyon işlemi idi şu ana kadar.
Allah daha büyük mutluluklar yaşatsın kalan aşamalarda, acılar yaşatmasın inşallah.

Hymarrycim ne güsel her özel anın fotosu olması.

dalincim ben de henüz başında olduğum bu yolculukta şu ana kadar yaşadığım anlardan bahsedeyim.
en mutlu anım tartışmasız kan testinin sonucunu aldığım andı telefonda, onun dışında eşime ve anneme müjdeyi verdiğim anlar, daha sonra iki keseyi görüşümüz.
üç keseyi gördüğümde üzülmüştüm, en hüzünlü anı ise redüksiyon işlemi idi şu ana kadar.
Allah daha büyük mutluluklar yaşatsın kalan aşamalarda, acılar yaşatmasın inşallah.

Hymarrycim ne güsel her özel anın fotosu olması.

hamıle oldugunu ogrendıgın an kadar mutlu edıcı brı an olabılırmı ya ahh ahhŞeniz

MeleĞım sıkıntılı gÜnler yaŞamıŞsın rabbım bırdaha gÖstermesın cnm

ama ÜzÜlme tıpta herŞeye ÇÖzÜm var benım eŞımdede varıkosel var ona raĞmen amelıyat vs.oldu geÇmedı...sonuÇ aynı bız tÜp bebek yaptık bırkerede nasıp oldu ıŞte....sıkılma sende anne olacaksın emınım

MeleĞİm sıkıntılı gÜnler yaŞamıŞsın rabbİm bİrdaha gÖstermesİn cnm

ama ÜzÜlme tıpta herŞeye ÇÖzÜm var benİm eŞİmdede varİkosel var ona raĞmen amelİyat vs.oldu geÇmedİ...sonuÇ aynı bİz tÜp bebek yaptık bİrkerede nasİp oldu İŞte....sıkılma sende anne olacaksın emİnİm

inşallah bitanem:Saruboceq: inşallah sende bende isteyen herkse kalır hamile...canım cok geçmiş olsun ......inşallah eşin saglıgına kavusur canım biran evvel....:Saruboceq:sen hamilesin zannederssem:1hug:

Bana gelince ben uzun yıllar bebek istemeyen keyifci biriydim
evililiğimin 5 senesini doldurduğumda artık bebek gerek dedim
ama yinede hemen olmasın diyordum
büyük düşünmüşüm..konuşmusum demiyorum çünki kimseye demedim...
neyse çokk dolaştım doktor doktor bende sorun vardı ...zaman sonra eşte sorun çıktı..
işimi bıraktım herşeyden uzaklaştım...
ama evlat hasreti sardı bedenimi kavurdu yanıyordum içim eriyordu
gözlerim dolardı burnu akan çocuk görsem içime bastırmak gelirdi

madden yapabileceklerimin sınırına geldim

artık son şey tüp bebekti....birkere deneyecek paramız vardı
ve ümitsiz bu tedaviye girdim...
herşeyin çok güzel geçesi çok şaşırtıcı oldu
ama en önemlisi o tahlil günü 3 saat bekledim paşalarımın sonucunu
ben hissediyordum ama o kadar negatif sonuc aldımki kendini kandırma diyordum
sonucu aldığımda çığlıklarımdan hemşire ve vezne çalışanları çıktı
herkes şaşkındı ben deli gibi ağlıyordum ne yapacağımı bilemiyordum
tlf bir.sn susmadı kk daki arkadaşlarım çıldırmış gibi aradı durdular...
ama o ilk ultrason
ikiz olmaları
ilk ikili testeki kafa göz şekilleri nasıl bir heycan
18 haftada ömerimin ilk tekmesi
ben çok riskli ve üzücü gebelik yaşadım
ama herşeye rağmen
evlatlarıma sahip olmanın her aşaması o kadar muhteşemki
anne olmak o kadar güzelkii...
tarifi ne mümkün...
bence EVLAT KOKUSU HıÇ TÜKENMEYEN GONCA BıR GÜL GıBı
NE KADAR ÇOK OLURSA GÜL BAHÇEN ARTACAK VE O KOKU SENı SARHOŞ
EDECEK...HAYATTA TEKGERÇEK SEVGı ONLARA DUYULAN
iyiki rabbim anneliği bana nasip etti
ve tek isteğim anne olmak isteyen herkese nasip etsin koynunu ,karnını boş koymasın

inşallah bitanem:Saruboceq: inşallah sende bende isteyen herkse kalır hamile...canım cok geçmiş olsun ......inşallah eşin saglıgına kavusur canım biran evvel....:Saruboceq:sen hamilesin zannederssem:1hug:

oyyy oyyy kuzum benim iki meleğim var rabbim nasip etti bize rabbim sana nasip etsin tez vakitte:Saruboceq:

kızlar gece gece yapılırmı bu başladım yine zırlamaya .
bu kadar aglamya bide ben anlatayım .ve aglamaya devammmmmmm.
benim sekiz yıl boyunca çocugumolmadı
ilk 1,5 yıl benden zannettik bissürü testler yapıldı
kanal rontgenleri çekildi.hiç birşey yok .bu sefer eşime
testler yapılmaya başlandı ve sonuç sperm sayısı az çıktı
ve varikosel teşhisi kondu .ameliyatdendi .ama nedense eşim
4 yıl boyunca ameliyat olmadı bende o dönem hiç sebebini
sormadım yeterki o üzülmesin diye .fazla uzatmayayım sonunda
ameliyat oldu ve heyecanlı bekleyiş başladı ama sayı yükselecegine
düşmüştü bu sefer ilaç tedavisi yine sonuç yok tüp bebek yapmaya karar verdik
istanbula gittik ama okadar düzenli adetim bir anda sapıttı heralde sitresten
ve çok az yumurta verdim o yüzden yıarıda kesti dr. yarıda kalan bir umut
daha evimize döndük evde yine aynı sukunet bu konu hakkında 1 yıl kadar
hiç konuşmadık .çünki bizim ilk önce birbirimize ihtiyacımız vardı çözümü
susmakta bulmuştuk .ama her ikimizin yüregi çocuk hasretiyle çarpıyordu.
tekrar o kararı aldık tüp bebek bu sefer izmirde deniyecektik .israil aruh en iyisi
dendi .gittik dosyalar açıldı herşey tamam sadece ben adet olacagım ve dr. gidecegim
ve işlemler başlayacak .renkli tarihim geldi ve ertesi günüde lazele göz ameliyatım var
son kontrole gitmem lazım ama içimde bir duygu garip gitme diyor eşime geceden
ben sabah gitmiyecegim o kontrole dedim eşimde sabah ola hayrola dedi.sabah kaltık
eşim hadi dedi yok dedim sen ilk önce eczaneye gideceksin tahlil alacaksın öyle
gidecegim dedim oda canım niye durduk yerde üzüceksin şimdi kendini dedi .ama ben
renkli olmamıştım ya varsa dedim tamam dedi .aldı geldi ben ellerim titreye titreye aglaya aglaya lavaboya gittim .o muhteşem sonuç pozitif inanamadım kalakaldım öyle nefesim kesildi inamadım
mucizeeeeeeee bu bir mucizeeeee ama bagıramadım içimden çıglıklar atıyordum
eşim dayanamayıp kapıyı açtı noldu dedi mucizeeeeeeee diye bagırdım işte o anda
o gün bizim bayramımızdı .yazık eşim şoka girdi ne oldugunu anlayamadı on dakika sonra
bizim evde şenlik vardı .ve 8 yıl boyunca bizimle bekleyen herkezin 1 saat içinde haberi oldu
fazla uzatmayayım .sonunda bal oğlumu berkimi kuzumu kucagıma aldım şuan 5 yaşında benim koca adamım .bunun arkasından 5 yıl sonra bir süpriz daha yine bana allahın hediyesi ikizlerim
allahım bu kadarmı ödüllendirir dedim bir insanı .allahım onlarıda kucagıma almamı nasipetsin inşallah
iki erke daha geliyor evimize allah nasipederse.
bana bu kadarda olmaz diyenlere dedigim tek şey .yüce allahım insanları sınar
kulum bana isyanedecekmi diye sabır gösterecek herşey allahtan diyecekmidiye
ben hep sabrettim hiç isyan etmedim allahım sen biliyorsun nasibimdekileri hayırlısını
ver dedim belkide bu onların ödülüdür .yüce rabbim arayan herkeze nasipetsin .
kucaklarını doldursun .

kızlar gece gece yapılırmı bu başladım yine zırlamaya .
bu kadar aglamya bide ben anlatayım .ve aglamaya devammmmmmm.
benim sekiz yıl boyunca çocugumolmadı
ilk 1,5 yıl benden zannettik bissürü testler yapıldı
kanal rontgenleri çekildi.hiç birşey yok .bu sefer eşime
testler yapılmaya başlandı ve sonuç sperm sayısı az çıktı
ve varikosel teşhisi kondu .ameliyatdendi .ama nedense eşim
4 yıl boyunca ameliyat olmadı bende o dönem hiç sebebini
sormadım yeterki o üzülmesin diye .fazla uzatmayayım sonunda
ameliyat oldu ve heyecanlı bekleyiş başladı ama sayı yükselecegine
düşmüştü bu sefer ilaç tedavisi yine sonuç yok tüp bebek yapmaya karar verdik
istanbula gittik ama okadar düzenli adetim bir anda sapıttı heralde sitresten
ve çok az yumurta verdim o yüzden yıarıda kesti dr. yarıda kalan bir umut
daha evimize döndük evde yine aynı sukunet bu konu hakkında 1 yıl kadar
hiç konuşmadık .çünki bizim ilk önce birbirimize ihtiyacımız vardı çözümü
susmakta bulmuştuk .ama her ikimizin yüregi çocuk hasretiyle çarpıyordu.
tekrar o kararı aldık tüp bebek bu sefer izmirde deniyecektik .israil aruh en iyisi
dendi .gittik dosyalar açıldı herşey tamam sadece ben adet olacagım ve dr. gidecegim
ve işlemler başlayacak .renkli tarihim geldi ve ertesi günüde lazele göz ameliyatım var
son kontrole gitmem lazım ama içimde bir duygu garip gitme diyor eşime geceden
ben sabah gitmiyecegim o kontrole dedim eşimde sabah ola hayrola dedi.sabah kaltık
eşim hadi dedi yok dedim sen ilk önce eczaneye gideceksin tahlil alacaksın öyle
gidecegim dedim oda canım niye durduk yerde üzüceksin şimdi kendini dedi .ama ben
renkli olmamıştım ya varsa dedim tamam dedi .aldı geldi ben ellerim titreye titreye aglaya aglaya lavaboya gittim .o muhteşem sonuç pozitif inanamadım kalakaldım öyle nefesim kesildi inamadım
mucizeeeeeeee bu bir mucizeeeee ama bagıramadım içimden çıglıklar atıyordum
eşim dayanamayıp kapıyı açtı noldu dedi mucizeeeeeeee diye bagırdım işte o anda
o gün bizim bayramımızdı .yazık eşim şoka girdi ne oldugunu anlayamadı on dakika sonra
bizim evde şenlik vardı .ve 8 yıl boyunca bizimle bekleyen herkezin 1 saat içinde haberi oldu
fazla uzatmayayım .sonunda bal oğlumu berkimi kuzumu kucagıma aldım şuan 5 yaşında benim koca adamım .bunun arkasından 5 yıl sonra bir süpriz daha yine bana allahın hediyesi ikizlerim
allahım bu kadarmı ödüllendirir dedim bir insanı .allahım onlarıda kucagıma almamı nasipetsin inşallah
iki erke daha geliyor evimize allah nasipederse.
bana bu kadarda olmaz diyenlere dedigim tek şey .yüce allahım insanları sınar
kulum bana isyanedecekmi diye sabır gösterecek herşey allahtan diyecekmidiye
ben hep sabrettim hiç isyan etmedim allahım sen biliyorsun nasibimdekileri hayırlısını
ver dedim belkide bu onların ödülüdür .yüce rabbim arayan herkeze nasipetsin .
kucaklarını doldursun .
cnmmmmm masalllah sanaaaa cok güzel hikayen....rabbiim sana bagslsn melekleriniiii öpüyorum siziii....4ünüzüopuyorumnanaktan :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 cok haklsn rabbim istesin yeter rabbim sınar bekler...bizde senin gibi ödüllendiriliriz inşsallah bitanem:Saruboceq:

cnmmmmm masalllah sanaaaa cok güzel hikayen....rabbiim sana bagslsn melekleriniiii öpüyorum siziii....4ünüzüopuyorumnanaktan :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 cok haklsn rabbim istesin yeter rabbim sınar bekler...bizde senin gibi ödüllendiriliriz inşsallah bitanem:Saruboceq:

melegim sabır herşeyin ilacıdır . tabiki alacaksın .allahım ameliyat olmadan bir kere nasip etmiş yarıdada kalsa bu bile okadar büyük bir umutki .umarım en kısa zamanda güzel müjdeli haberlerini alırız burdan canım benim opuyorumnanaktan

melegim sabır herşeyin ilacıdır . tabiki alacaksın .allahım ameliyat olmadan bir kere nasip etmiş yarıdada kalsa bu bile okadar büyük bir umutki .umarım en kısa zamanda güzel müjdeli haberlerini alırız burdan canım benim opuyorumnanaktan

haklısın bitanem inşallah tekrar nasip olur saglıklı bir gebelik.....inşallah bitanem saol güzel dileklerin için allah baglsn meleklerini hayrlısyla almayı nasip etsn kucgna tebessüm hiç eksk olmasn yüzünden...opuyorumnanaktan

Back