- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
Kızlar hamişliği kafaya taktıkça herşey daha da sarpa sarıyor. Mesela ben, bu ay adaçayı içtim, ısı takibini hiç aksatmadım ama hamiş değilim üstelik adetimin zamanı da gecikti. Sanırım stresten, ilaç vb de kullanmadım çünkü. Bu günden itibaren kafaya takmamaya karar verdim. Ovulasyon kiti aldım, inşallah onları kullanıcam, adaçayımı yumurtlamaya kadar içicem, ısımı yumurtlamaya kadar takip edicem ve yumurtlama günümü eşime söylemeden doğal yolla olayın gerçekleşmesi için elimden geleni yapıcam. Yumurtlamam geçtikten sonra ısı takibini ve herşeyi bırakıcam. Bu arada tüm ay kendi günlük hayatımdaki işlere ağırlık vericem. Kilo vermeye gayret edicem, hobi bulmalıyım kendime.
Benim gibi düşünen bayanlar, lütfen birlik olalım. Birlikte hareket edelim. Kendimizi oyalıyacak başka neler bulabiliriz? :enbuyukkk:' ne girmeyelim demeyin çünkü girmeyince aklım buraya daha fazla takılıyor.
Bir de böyle takmayarak deneyelim ne dersiniz? Var mısınız?
Sloganım: "Hamişliği istiyorum ama kafaya takmıyorum"
Benim gibi düşünen bayanlar, lütfen birlik olalım. Birlikte hareket edelim. Kendimizi oyalıyacak başka neler bulabiliriz? :enbuyukkk:' ne girmeyelim demeyin çünkü girmeyince aklım buraya daha fazla takılıyor.
Bir de böyle takmayarak deneyelim ne dersiniz? Var mısınız?
Sloganım: "Hamişliği istiyorum ama kafaya takmıyorum"