İnşlh rabbim tez zamanda güzel bebeğinin haberini almak nasip eder benimde 25 inde dayanamıyorum yarın kanda baktırcam sende dua et canımŞu sitede gezmenin rahatlığı da çok başka çünkü beni anlayacak ve benim gibi olan aynı heyecanları yaşayan bir sürü güzel insan var . Bende her ay yeni umutla doluyorum bi çok kişi gibi acaba mi diyorum 26 Şubat Regl günüm beklemedeyim yine . Bana da o güzel dualarinizdan eder misiniz
Canım benim de 28 şubat bende bekliyorum. Hayırlısı olsun.Şu sitede gezmenin rahatlığı da çok başka çünkü beni anlayacak ve benim gibi olan aynı heyecanları yaşayan bir sürü güzel insan var . Bende her ay yeni umutla doluyorum bi çok kişi gibi acaba mi diyorum 26 Şubat Regl günüm beklemedeyim yine . Bana da o güzel dualarinizdan eder misiniz
Evet çok heyecanlı yarın tahlil sonuçunu yazarımSağolun kızlar Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah haberleselim son günler çok heyecanlı :)
Merakla bekliyoruz canım :)Evet çok heyecanlı yarın tahlil sonuçunu yazarım
Allah razı olsun inşlh canım rabbim senin içinde ne hayırlı güzelse nasip etsinAma ben de dua etmek isterim sizlere kızlar. Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız
Allah razı olsun canımAma ben de dua etmek isterim sizlere kızlar. Allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız
Adet oldum
Aynen kuzum birazdan doktoru aricam bakalım ne diyecek.. inşallah bu ay güzel haberi alırız yaKuzum benim hayırlısı olsun bu ay için bende yrni ümitlere yelken açtım her anımda yanımdasınız sizden güç alıyorum bende mümkün olduğunca size destek olmaya çalışcam bu ay daha f olcak inan
İnşallah bitanem 10 martı bekliyorum bende umarım bat bu ayki gibi zamanında olur dün eşimin üvey babannesi öyle laflar ettiki beynimden vuruldum resmen mahvetti beniAynen kuzum birazdan doktoru aricam bakalım ne diyecek.. inşallah bu ay güzel haberi alırız ya
Duyma aşkım onları ya ben de bu aydan sonra çocuk fikrimi erteliyorum dedim çünkü devamlı soruyorlar en başında hata edip söylemişimİnşallah bitanem 10 martı bekliyorum bende umarım bat bu ayki gibi zamanında olur dün eşimin üvey babannesi öyle laflar ettiki beynimden vuruldum resmen mahvetti beniama tedaviye milleti susturmak için değil kendim için gidicem ve kimseninde haberi olmicak
Birazdan doktoru arayıp inofolic preseed jeli de sorucam kuzumİnşallah bitanem 10 martı bekliyorum bende umarım bat bu ayki gibi zamanında olur dün eşimin üvey babannesi öyle laflar ettiki beynimden vuruldum resmen mahvetti beniama tedaviye milleti susturmak için değil kendim için gidicem ve kimseninde haberi olmicak
Ama öyle böyle laflar değil be kuzum dün görümcem geldi benden tam 1 sene sonra evlendi ve 3. Ayına hamile olarak girdi şimdi nurtopu gibi bi kızı var dün onu aldım kucağma seviyorum mutfağa gittim kv ve babannenin yanına bana ne dese beğenirsin ellerin çocuklarını seve seve bi hal olduk yağmurun ne çocuk doğurca var ne bi halt etce var demesin mi dünyam karardı resmen ya bu laf çocuk için yanan birine smylenir mi söyleyende çocuk delisiymiş zamanında ama Rabbim onjda çocuksuz bırakmış hiçmi halden analamzsın be kadın her fırsatta yerle bir edersin beniDuyma aşkım onları ya ben de bu aydan sonra çocuk fikrimi erteliyorum dedim çünkü devamlı soruyorlar en başında hata edip söylemişim
Sor kuzum sor bende bu sefer gittiğimde ne var ne yok sorcam aklımdakiBirazdan doktoru arayıp inofolic preseed jeli de sorucam kuzum
Yaşadığını unutan insandan vicdanı kara insandan bi insanı düşünmeden mutsuz eden insandan nefret ediyorum..... rabbim güzel yüzüne baksın sana da Nur yüzlü bi bebe versin dilerim bekletmeden canım benim sen kulağını kapa öyle seslereAma öyle böyle laflar değil be kuzum dün görümcem geldi benden tam 1 sene sonra evlendi ve 3. Ayına hamile olarak girdi şimdi nurtopu gibi bi kızı var dün onu aldım kucağma seviyorum mutfağa gittim kv ve babannenin yanına bana ne dese beğenirsin ellerin çocuklarını seve seve bi hal olduk yağmurun ne çocuk doğurca var ne bi halt etce var demesin mi dünyam karardı resmen ya bu laf çocuk için yanan birine smylenir mi söyleyende çocuk delisiymiş zamanında ama Rabbim onjda çocuksuz bırakmış hiçmi halden analamzsın be kadın her fırsatta yerle bir edersin beni
Yaşadığını unutan insandan vicdanı kara insandan bi insanı düşünmeden mutsuz eden insandan nefret ediyorum..... rabbim güzel yüzüne baksın sana da Nur yüzlü bi bebe versin dilerim bekletmeden canım benim sen kulağını kapa öyle seslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?