hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Şu sitede gezmenin rahatlığı da çok başka çünkü beni anlayacak ve benim gibi olan aynı heyecanları yaşayan bir sürü güzel insan var . Bende her ay yeni umutla doluyorum bi çok kişi gibi acaba mi diyorum 26 Şubat Regl günüm beklemedeyim yine . Bana da o güzel dualarinizdan eder misiniz

İnşlh rabbim tez zamanda güzel bebeğinin haberini almak nasip eder benimde 25 inde dayanamıyorum yarın kanda baktırcam sende dua et canım

Canım benim de 28 şubat bende bekliyorum. Hayırlısı olsun.

Kuzum benim hayırlısı olsun bu ay için bende yrni ümitlere yelken açtım her anımda yanımdasınız sizden güç alıyorum bende mümkün olduğunca size destek olmaya çalışcam bu ay daha f olcak inan
Aynen kuzum birazdan doktoru aricam bakalım ne diyecek.. inşallah bu ay güzel haberi alırız ya

Aynen kuzum birazdan doktoru aricam bakalım ne diyecek.. inşallah bu ay güzel haberi alırız ya
İnşallah bitanem 10 martı bekliyorum bende umarım bat bu ayki gibi zamanında olur dün eşimin üvey babannesi öyle laflar ettiki beynimden vuruldum resmen mahvetti beni ama tedaviye milleti susturmak için değil kendim için gidicem ve kimseninde haberi olmicak

Duyma aşkım onları ya ben de bu aydan sonra çocuk fikrimi erteliyorum dedim çünkü devamlı soruyorlar en başında hata edip söylemişim

Birazdan doktoru arayıp inofolic preseed jeli de sorucam kuzum

Duyma aşkım onları ya ben de bu aydan sonra çocuk fikrimi erteliyorum dedim çünkü devamlı soruyorlar en başında hata edip söylemişim
Ama öyle böyle laflar değil be kuzum dün görümcem geldi benden tam 1 sene sonra evlendi ve 3. Ayına hamile olarak girdi şimdi nurtopu gibi bi kızı var dün onu aldım kucağma seviyorum mutfağa gittim kv ve babannenin yanına bana ne dese beğenirsin ellerin çocuklarını seve seve bi hal olduk yağmurun ne çocuk doğurca var ne bi halt etce var demesin mi dünyam karardı resmen ya bu laf çocuk için yanan birine smylenir mi söyleyende çocuk delisiymiş zamanında ama Rabbim onjda çocuksuz bırakmış hiçmi halden analamzsın be kadın her fırsatta yerle bir edersin beni

Yaşadığını unutan insandan vicdanı kara insandan bi insanı düşünmeden mutsuz eden insandan nefret ediyorum..... rabbim güzel yüzüne baksın sana da Nur yüzlü bi bebe versin dilerim bekletmeden canım benim sen kulağını kapa öyle seslere

İyiki varsınız dün eşime de söyledim bunları ha bide babanne tüm bu lafları ettikten sonra gelmiş yağmurun bebesi kucağmzdan inmez artık diyo içimden çok beklersin dedim ordan kendi annemlere yemeğe gitcektik eşimle açık açık konuştum benim kalbimi bu kadar çabuk kırabilen hiçbişey olmamış gibi davranabilen bi insana çocuğmu vermem sevdirmem bırakmam dedim oda Allah razı olsun sıkıntımı biliyo haklısın tabi dedi ya bi çocuk sevişi var içim gitti da 4 buçuk aylık kuzunun ağzına ağzına öyle bi vurduki benim canım yandı neymiş seviyomuş ağlamaaından haz aldı çocuğun ya kimse kusura bakmasın ben bunları göre göre çocuğmu gidipte o kadının kucağna bırakmam dedim eşime haklısın dedi bide bi işim falan olduğnda bebeği kv lere bırakma ihtimalim gwliyo da aklıma şimdiden ağlayasım geliyo kv gözü gibi bakar biliyorum ama babanneden çok huzursuzum canını yakıyo resmen offff kusıra bakma kuzum döktüm içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…