çok şükür iyi.gidiyor cnm ama benim 6. hissim kuvvetli erkek gibi geliyor tabiki önce en hayırlısı neyse o olsun sonra sağlıklı oldunnnn aminnnYok kız hamilelik nasıl gidiyoruhiram2015 e sordum aklımı oynatmadım daha bi kaç ay böyle devam ederse o da olur ama
Toz kuzum 2 sabah 2 akşam aç karnınaToz demi senin dediğin o zaman bende 4 alayım ben iki alıyodum sen napıyosan onu yapayım
Amin cnm ins :)araştır cnm iyice evine yakın olsunn Allah iyilerle karşılaştırsınnn..
Ben tok içiyodumToz kuzum 2 sabah 2 akşam aç karnına
aminnn aminnnnMerhaba hanımlar Rabbim hamiş olan arkadaşlarıma sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin meleklerini sağlıkla hayrlı kolay ağrısız doğumla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi anne olmayı isteyen bebek özlemi ile yanan arkadaşlarıma tez vakitte hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin Mevlam bana da dua eder misiniz kuzular ocak ayında kimyasal gebeliğim var bu ay umutluyum ama Rabbim bilir çokta korkularım var yerimden kıpırdamamaya çalışıyorum ev işinde eşim yardım ediyo hiç bi iş yapma bırak diyo
inşlhhh cnm Allahım senin gibi yüreği yana herkese nasip etsin..Tabi kız güzel olmamı bende içimde hareket etsin istiyorum ben de beşik seçiminde zorlanmak istiyorum anaaaaaa olmak istiyorum anaaaaaaaa
cnm sen bugun mu dr gittinnn mi??Toz kuzum 2 sabah 2 akşam aç karnına
Gittim canoş klomen verdi bakalım hayırlısı olsuncnm sen bugun mu dr gittinnn mi??
hadi bakalım hayırlısı olsunn cnmmm..Gittim canoş klomen verdi bakalım hayırlısı olsun
Burdayım kuzım beklemedeyim şimdilikC CilekRecelim nerdesin nasılsın nasıl oldun cnm?
23 mart kuzum
10 mart canm bi an önce geçsede günler yeni dr uma gitsem çok heycanlıyım☺☺
Belki de gerek kalmaz gitmene bitanem10 mart canm bi an önce geçsede günler yeni dr uma gitsem çok heycanlıyım☺☺
inşlh ikiniz hakkında hayırlısı olur mart ayıı yumurtladın mı peki sen cnm ama yinede risk etme bence 2 güne bir değerlendir..10 mart canm bi an önce geçsede günler yeni dr uma gitsem çok heycanlıyım☺☺
Allahım sanada hayırlı evlatlar versin cnmmmBana da dua eder misiniz..... Ben hepinizi duama dahil ettim.. Rabbim benim ve sizin isteyen herkesin evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin istediğini versin bir sağlıklı evlat nasip etsin.. AMİNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?