hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

inşlh ikiniz hakkında hayırlısı olur mart ayıı yumurtladın mı peki sen cnm ama yinede risk etme bence 2 güne bir değerlendir..
Sanırım o aralardayım çom gerginim bikaçgündür çok çabuk sinirleniyorum bi ağlayıp bi gülüyorum e tartışmakda daha kolay oluyo o yüzden 3 yada 4 günde bir olabiliyo ama şartlandırma değil isteğe bağlı☺☺

Kizlar merhaba topiginizi tam okuyamadim ama hemen hemen okudum sayilir.rabbim Allahim isteyen her anne adayina en kisa zamanda annelik duygusunu tattirdirsin cani gonulden sizlere dua ediyorum.sizleri cok iyi anlayabiliyorum her ay umutlanmak beklemek olmayinca bikmadan yilmadan tekrar umut edebilmek sanirim galiba bebek arzusunda var yani acikcasi ben omrumde tek bunu beklerken vazgecemedim sanirim.bambaska bisey.lutfen sizlerde hic umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayin diyemiorum cunku ben basaramamistim hic.iki yila yakin bebek istedik olmuyodu evliligimin ilk yillari hersey cok sukir guzeldi ve tek sorunumuz buydu belki zaman zaman bu yuzden bazi seylerin mutlulugunu tam yasayamadim cok uzuluyoduk artik asilamaya kadar verdik hic bi sorun olmamasina ragmen ucude olumsuz oldu.tup bebek merkeziyle gorustuk ayarladik randevu aldik ve gidecegim gun hamile oldugumu ogrendiminanin o surecte cektiginiz uzuntuyu hemen unutuyosunuz benim karsima oyle bi zamanda ciktiki kendimi cok sansli bile hissettim o gunlerin ardindan umarim darisi hepinizin basina olsun en kisa surede.kusira bakmayin cok uzun oldu sanirim

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyide ümitsizlige kaptırmasın tam 1 sene bekledim kimine az gelebilir ama çok ugrastım çok çektim o sürede ama simdi nasip oldu çok şükür rabbm sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder insallah. isteyen herkesede nasip etsin en yakın en hayırlı zamanda

cnm yazın çok etkiledi beni Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin rabbimmm tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…