- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 44
İnşlh canım Allah razı olsun.cnm hamişken hcg günde bile yükseliyor ama seninkini bilemedim brn bat tarihimin bir gün sonrası yapmıştım 96.2 çıkmıştı 4 gün sonra 462 gibi bi rakam çıktııı Allah büyük cnmmm
Haklsn cnm bu zamanlar yumurtlama zamanlarm iyi degerlendryrm zaten bende bayan dr giderim benimde esim izin vermez erkege :) istanblda otryrm cnm bende :)teşk.ederim cnm inşlh çekinecek n var ki cnm bnm eşin ve senin aranda ille birilerine söylemek zorunda değilsin yani dr a gelince bayan dr git bende öyle yapıyorum çekindiğim için değil ama eşim istediği için ama inan çok rahatlıkla konuşup soru sorabiliyorum hangi ildesin ?
Adet oldum 2 gün önceden ya morelim alt üst olduİnşlh canım Allah razı olsun.
araştır cnm iyice evine yakın olsunn Allah iyilerle karşılaştırsınnn..Haklsn cnm bu zamanlar yumurtlama zamanlarm iyi degerlendryrm zaten bende bayan dr giderim benimde esim izin vermez erkege :) istanblda otryrm cnm bende :)
ay cnnm bnm sıkma canını sende ballı çörekotuna başla bide karanfil al agzına hergün öyle yapamazsan eger sıcak suya 5/6tane karnfil at iç demlensin 5 dkAdet oldum 2 gün önceden ya morelim alt üst oldu
Kız kim hamile ben mi ana benim niye haberim yokİyi kuzum doktora gittim klomene başladı bide inofolic almayı önerdim aş tabi dedi yarın başlicam Allah'ın izniyle :) güzel olur herşey inş bu ay canoşşşşş C CilekRecelimsen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo bakalım bu arada senin kızın olacak gibi geliyo bana ya:)
Yok kız hamilelik nasıl gidiyoruKız kim hamile ben mi ana benim niye haberim yokay Allah söyletti ben olursa erkek olurde die düşündüm hep ama hayırlısı bende de inofolic şase vardı onu almaya başladım dün akşam kullanayım bakayım adet olana kadar
Tam cümleyi kurmadan etiketlemişsin ya ondan dırYok kız hamilelik nasıl gidiyoruhiram2015 e sordum aklımı oynatmadım daha bi kaç ay böyle devam ederse o da olur ama
Tabi kız güzel olmamı bende içimde hareket etsin istiyorum ben de beşik seçiminde zorlanmak istiyorum anaaaaaa olmak istiyorum anaaaaaaaaTam cümleyi kurmadan etiketlemişsin ya ondan dıray ama ne güzel oldu Allah razı olsun iki dk da olsa mutlu oldum bi an iyiyiz kontrole gitcez şu kadarlık olduk bulantım var iştahım çok fena göbüşüm çıkmaya başladı falan dediğimi varsaydım da hayali bile ne güzel
Böğrüme öküz oturdu ☺ay ama negatif değilim artık önceden bunları yazarken ağlardım hep şimdi umutla yazıyorum ve bu ay içim kıpır kıpır☺Tabi kız güzel olmamı bende içimde hareket etsin istiyorum ben de beşik seçiminde zorlanmak istiyorum anaaaaaa olmak istiyorum anaaaaaaaa
Adet olana kadar kullanayım bende bakayımBen sordum alıym mı dedim al tabi iyi olur dedi
Bu profil resmimdeki kim biliyo musuuuunBöğrüme öküz oturdu ☺ay ama negatif değilim artık önceden bunları yazarken ağlardım hep şimdi umutla yazıyorum ve bu ay içim kıpır kıpır☺
Bana günde 4 tane dedi içinde 30 tane var 1 hafta gider bana buAdet olana kadar kullanayım bende bakayım
Kim☺Bu profil resmimdeki kim biliyo musuuuun
Toz demi senin dediğin o zaman bende 4 alayım ben iki alıyodum sen napıyosan onu yapayımBana günde 4 tane dedi içinde 30 tane var 1 hafta gider bana bu
Beeeeen
Ay maşşalah bende nekadae tatlıymış maşallah diyorum bulursam bende koyayım bari☺☺Beeeeenrabbim bana da benim gibi pamuk gibi bi kız çocuğu nasip eder mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?