hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Haklsn cnm bu zamanlar yumurtlama zamanlarm iyi degerlendryrm zaten bende bayan dr giderim benimde esim izin vermez erkege :) istanblda otryrm cnm bende :)

Haklsn cnm bu zamanlar yumurtlama zamanlarm iyi degerlendryrm zaten bende bayan dr giderim benimde esim izin vermez erkege :) istanblda otryrm cnm bende :)
araştır cnm iyice evine yakın olsunn Allah iyilerle karşılaştırsınnn..

Adet oldum 2 gün önceden ya morelim alt üst oldu
ay cnnm bnm sıkma canını sende ballı çörekotuna başla bide karanfil al agzına hergün öyle yapamazsan eger sıcak suya 5/6tane karnfil at iç demlensin 5 dk

Merhaba hanımlar Rabbim hamiş olan arkadaşlarıma sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin meleklerini sağlıkla hayrlı kolay ağrısız doğumla kucaklarına almayı nasip etsin benim gibi anne olmayı isteyen bebek özlemi ile yanan arkadaşlarıma tez vakitte hayrlı sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin Mevlam bana da dua eder misiniz kuzular ocak ayında kimyasal gebeliğim var bu ay umutluyum ama Rabbim bilir çokta korkularım var yerimden kıpırdamamaya çalışıyorum ev işinde eşim yardım ediyo hiç bi iş yapma bırak diyo

Kız kim hamile ben mi ana benim niye haberim yokay Allah söyletti ben olursa erkek olurde die düşündüm hep ama hayırlısı bende de inofolic şase vardı onu almaya başladım dün akşam kullanayım bakayım adet olana kadar

Yok kız hamilelik nasıl gidiyoru hiram2015 e sordum aklımı oynatmadım daha bi kaç ay böyle devam ederse o da olur ama

Yok kız hamilelik nasıl gidiyoru hiram2015 e sordum aklımı oynatmadım daha bi kaç ay böyle devam ederse o da olur ama
Tam cümleyi kurmadan etiketlemişsin ya ondan dıray ama ne güzel oldu Allah razı olsun iki dk da olsa mutlu oldum bi an iyiyiz kontrole gitcez şu kadarlık olduk bulantım var iştahım çok fena göbüşüm çıkmaya başladı falan dediğimi varsaydım da hayali bile ne güzel

Tabi kız güzel olmamı bende içimde hareket etsin istiyorum ben de beşik seçiminde zorlanmak istiyorum anaaaaaa olmak istiyorum anaaaaaaaa

Ya ben inofolic almaya başladım ama dr a falan sormadım bi sıkıntı olur muki ya daha öncede dr yazmıştı zaten

Tabi kız güzel olmamı bende içimde hareket etsin istiyorum ben de beşik seçiminde zorlanmak istiyorum anaaaaaa olmak istiyorum anaaaaaaaa
Böğrüme öküz oturdu ☺ay ama negatif değilim artık önceden bunları yazarken ağlardım hep şimdi umutla yazıyorum ve bu ay içim kıpır kıpır☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…