Sıkma canını tatlım Rabbim inşallah hayirlisiyla verir bebişini pozitif olmaya çalış çok iyi anlıyorum seni bende nerdeyse 2 sene olacak aynı heyecan her ayEvet canım 3 gün var adetime ama 1.20 çıktı maalesef
9 ay önce 6 haftalık düşük yaptım öğün bu gündür her ay bekliyorum 3 gün var 3 gündede yükselmez kurban olduğum rabbim isteyen herkese versin inşlhSıkma canını tatlım Rabbim inşallah hayirlisiyla verir bebişini pozitif olmaya çalış çok iyi anlıyorum seni bende nerdeyse 2 sene olacak aynı heyecan her ay
Sağol canım benim inşlh ama elde değil işte üzülmemekHayırlısı olsun canım üzülme herseyde bir hayır vardır
Aminnnnnn inşlhAllahım hepinize bebek haberi bekleyen bütün arkadaşlarıma bu ay bebek müjdesi verebilmeyi nasip etsin .
Ya daha 3 gün varya yükselme ihtimali olabilirmiHayırlısı olsun canım üzülme herseyde bir hayır vardır
Vallahi canım ne desem yalan olur. Bu şekilde olup yükselmeyen de gördüm, yükselen de... hayırlısı icin dua edelimYa daha 3 gün varya yükselme ihtimali olabilirmi
cnm hamişken hcg günde bile yükseliyor ama seninkini bilemedim brn bat tarihimin bir gün sonrası yapmıştım 96.2 çıkmıştı 4 gün sonra 462 gibi bi rakam çıktııı Allah büyük cnmmmYa daha 3 gün varya yükselme ihtimali olabilirmi
büşram cnm bnm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.reglilerin düzdenlimi hiç dr gittin miBqnqda dua edermisiniz hamisler hamilelerin dualari kabul olurmus adm büsra 7 aydr denyrz olmuyor smdiden tesekkrler ins isteyen herkeste bende hamile olurum
Allah razı olsuncnm ins olur sende saglikli bebegni dogurur kucagna alrsn ins :) yok cnm gitmedm hep gtcm dyrm ama gidemdm ceknyrmda ondnbüşram cnm bnm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.reglilerin düzdenlimi hiç dr gittin mi
teşk.ederim cnm inşlh çekinecek n var ki cnm bnm eşin ve senin aranda ille birilerine söylemek zorunda değilsin yani dr a gelince bayan dr git bende öyle yapıyorum çekindiğim için değil ama eşim istediği için ama inan çok rahatlıkla konuşup soru sorabiliyorum hangi ildesin ?Allah razı olsuncnm ins olur sende saglikli bebegni dogurur kucagna alrsn ins :) yok cnm gitmedm hep gtcm dyrm ama gidemdm ceknyrmda ondn
oyy cnm bnm ya Allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşlh...Arkadaşlar pco var klomen bitti dün iğne vuruldum lütfen bana da dua edin bebeğim olsun
Amin inşallah allah razı olsunoyy cnm bnm ya Allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşlh...
İyi kuzum doktora gittim klomene başladı bide inofolic almayı önerdim aş tabi dedi yarın başlicam Allah'ın izniyle :) güzel olur herşey inş bu ay canoşşşşş @UmutluuVakaaNekadarcilekbirhayat cnm nasılsın nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?