hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

Sıkma canını tatlım Rabbim inşallah hayirlisiyla verir bebişini pozitif olmaya çalış çok iyi anlıyorum seni bende nerdeyse 2 sene olacak aynı heyecan her ay
9 ay önce 6 haftalık düşük yaptım öğün bu gündür her ay bekliyorum 3 gün var 3 gündede yükselmez kurban olduğum rabbim isteyen herkese versin inşlh

Bqnqda dua edermisiniz hamisler hamilelerin dualari kabul olurmus adm büsra 7 aydr denyrz olmuyor smdiden tesekkrler ins isteyen herkeste bende hamile olurum

Ya daha 3 gün varya yükselme ihtimali olabilirmi
cnm hamişken hcg günde bile yükseliyor ama seninkini bilemedim brn bat tarihimin bir gün sonrası yapmıştım 96.2 çıkmıştı 4 gün sonra 462 gibi bi rakam çıktııı Allah büyük cnmmm

Bqnqda dua edermisiniz hamisler hamilelerin dualari kabul olurmus adm büsra 7 aydr denyrz olmuyor smdiden tesekkrler ins isteyen herkeste bende hamile olurum
büşram cnm bnm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.reglilerin düzdenlimi hiç dr gittin mi

büşram cnm bnm Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşlh.reglilerin düzdenlimi hiç dr gittin mi
Allah razı olsuncnm ins olur sende saglikli bebegni dogurur kucagna alrsn ins :) yok cnm gitmedm hep gtcm dyrm ama gidemdm ceknyrmda ondn

Allah razı olsuncnm ins olur sende saglikli bebegni dogurur kucagna alrsn ins :) yok cnm gitmedm hep gtcm dyrm ama gidemdm ceknyrmda ondn
teşk.ederim cnm inşlh çekinecek n var ki cnm bnm eşin ve senin aranda ille birilerine söylemek zorunda değilsin yani dr a gelince bayan dr git bende öyle yapıyorum çekindiğim için değil ama eşim istediği için ama inan çok rahatlıkla konuşup soru sorabiliyorum hangi ildesin ?

Rabbim hepinize anne olmayı nasip etsin inşallah
İnşallah hamileliğim sağlıklı ilerler doğumda dua ederim isteyen herkese

İyi kuzum doktora gittim klomene başladı bide inofolic almayı önerdim aş tabi dedi yarın başlicam Allah'ın izniyle :) güzel olur herşey inş bu ay canoşşşşş @UmutluuVakaa sen nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo bakalım bu arada senin kızın olacak gibi geliyo bana ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…