etmem miii cnm bnmm Allah sana bebişlerrr nasip etsinnnnn inşlhhhhh....Banada dua edermisiniz??
sanada cnm Allah kalbinize göre versinn inşlh seninde göbüşünü doldurur rabbimmmmAllah herkesin gönlüne göre versin. Her nasip vaktine esirdir
Bende dua bekliyorum..
AMİNNNNNetmem miii cnm bnmm Allah sana bebişlerrr nasip etsinnnnn inşlhhhhh....
Beni ağlatacaksın bebeğim kalbi gönlü güzel arkadaşım benim.... allahım elini ona dua için açan hem anne hem baba olmayı canı yürekten isteyen herkesin isteğini kabul etsin diliyorum ki.... bebeği karnında olan güzel masum anneler ellerinizi bebeğinizin üzerine koyup bebeğinizin olmadığı zamanları düşünüp olmayanlara mevlamdan hayırlı bebekler dileyin nolur.... hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum herkeseslm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin @UmutluuVakaa maNekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahslm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin @UmutluuVakaa maNekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer
Oyy yerim seniii canımmm benimmm Rabbim sanada hayirli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda inşallah
allahım sanada hayırlı evlat versin inşlhhhBanada edermisiniizz
Amin canım sağolallahım sanada hayırlı evlat versin inşlhhh
baby durumun ndr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?