hamişleri bebiş isteyenler için duaya davet ediyorumm

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
slm anneler anne adayları öncelikle konuyu okuyup dua paylaşıp kabul görmesi dileğiyle sizi 5 dakikanızı bile almayacak yazılarınızı bekliyorum Allah hamişlerin lousaların dualarını kabul edermiş Allah rızası için bebek isteyen arkadaşlarıma dualarınızı esirgemeyin Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın kulaklarını çocuk sesleri duymadan esirgemesin gözleri bebişlerini görmeden kapatmasın o burunlar en gzl bebiş kokularını çeksin inşlh rabbim nasip etsin @UmutluuVakaa ma Nekadarcilekbirhayat arkadaşıma ismini ekletmek isteyenler yazsın arkadaslarr dualarım sizlerleer

Banada dua edermisiniz??

Allah hayırlısıyla dileyen isteyen herkese nasip eylesin en hayırlısı en hayırlı zamanda bulsun cümlemizi.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Beni ağlatacaksın bebeğim kalbi gönlü güzel arkadaşım benim.... allahım elini ona dua için açan hem anne hem baba olmayı canı yürekten isteyen herkesin isteğini kabul etsin diliyorum ki.... bebeği karnında olan güzel masum anneler ellerinizi bebeğinizin üzerine koyup bebeğinizin olmadığı zamanları düşünüp olmayanlara mevlamdan hayırlı bebekler dileyin nolur.... hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum herkese @UmutluuVakaa hiram2015

Allah'ım tümm evlat isteyenlere HAYIRLI evlatlar nasip etsin İnsaAllah, hiçkimseye evlat hasreti çektirmesn Rabb'im İnsaAllah, her bebeğin bi vakti vardır bu bekleme sürecinde Rabb'im tüm anne olmak isteyenlere sabırlar versin İnsaAllah

Kızlar gcen ay böyle bi topuk vEri adımı oraya yazdırmış tm bebeisim bana gelsin diye bu ay hamileyim herşeyin vakti Zamanı var rabbim sizde sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin insllah bizimde bebekleeimizi kucaklarjmiza almayı onları öpüp koklamayi nasip etsin aminnn

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rabbim en kısa zamanda önce hiç olmayanlara sonrada biz ikinciyi isteyenlere sağ salim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…