Hamişler yardım lütfen :)

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Kızlar size bi sorum olucak. Adete 5 gün kala gebe kalınabilir mi.. Küçükte olsa bi ihtimal var sanırım.. Bundan daha ziyade 5 gün sonraki adet gecikmesinde mi belli olur? Yoksa o ayki adet görülür de bi sonraki ay mı gecikme yaşanır.. Yardımlarınızı bekliyorum ..

hayır hamileysen adet olmazsın . o ay bile adet olmazsın

benim bu ay başıma gelen tam da bu canım adetim beş gün geçtikten sonra hala adet olmayınca ki 35 günde bir ama çok düzenli olurdum. direkt eşimle kan testi yaptırdık ve bingo 27.2 beta hcg çıktı sonrasında 48 saatte bir ölçtürdük. ve pazar günü en son 302 çıktı ve doktor hamilesiniz ama bunun dış gebelik mi boş gebelik mi yoksa normal gebelik mi olduğunu söylememmeiz için çok erken dedi. en az 1500lerde olması gerekiyormuş kan testimin. bu yüzden beklemedeyiz. ama doktor tıbben hamilesiniz dedi. düşük riskine karşı dikkatli olun hoplayıp zıplamayın ağır kaldırmayın eğilmeyin yerden bişeyi çömelerek alın falan dedi yani bakalım kısmet artık benim için gerisi.

Canım çok sevindim senin için hayırlı sağlıklı bi hamilelik olur inş. Bende aynı haberi paylaşmak istiyorum :) ama zor benim için çünkü ben normalde 28 günde bir adet oluyorum..

Eğer ovulasyon döneminde (8-17.gün arası) yumurtan döllenmişse lüteal fazda progesteron hormonun artmaya başlar ve hamilesindir adet kanaması görmezsin. Lüteal faz , ovulasyon döneminden sonraki 10-14 gündür ve yumurtan döllenmemişse sonunda adet kanaması olarak sonuçlanır. Yani teorik olarak adetinden 10 gün öncesi ve daha az gün kaldığında yumurtan atılmıştır ve hamile kalma şansın çok çok azdır. Zaten bunu akıntından anlayabilirsin son 10 gün kala akıntı azalır kuruluk başlar..

Akıntı beyaz olarak devam normalde adet günüme yaklaştıkça azalırdı.. Herhangibir belirti de yok bunun dışında..

Olur canım ben adet oldum hamileyken hiç bi belirti yoktu anlamadım gebe olduğumu regl im sonra kesildi olmamaya başladım

Olur canım ben adet oldum hamileyken hiç bi belirti yoktu anlamadım gebe olduğumu regl im sonra kesildi olmamaya başladım
Böyle Şeyler duydukça ümitleniyorum :) ama çok da erken sonuçta daha beş gün oldu.. Bu kadar erken kan testinde çıkar mı ki.. Bikaçgün daha bekleyip öyle test yaptırayım diyorum.. Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inş..

Amiin cümlemize canım biraz bekle inşallah hamilesindir Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…