• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamişler yardım edebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mirmirsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
38
10
1
28
4 hafta 5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde böbrek taşımın olduğunuda öğrendim.
İdrarımı yaptıktan sonra pembe akıntım geliyor çoğunlukla sabahları oluyor. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi cuma günü kontrolüm var. Ultrasonda göreceğiz fakat bu sabah akıntım kırmızıya yakındı. Neden hep sabahları oluyor çok korkuyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için hep bi telaşlıyım. Beta değerlerim yükseliyor ama insan korkuyor işte daha önce yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı ?

4 hafta 5 günlük hamileyim hamile olduğumu öğrendiğimde böbrek taşımın olduğunuda öğrendim.
İdrarımı yaptıktan sonra pembe akıntım geliyor çoğunlukla sabahları oluyor. Doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi cuma günü kontrolüm var. Ultrasonda göreceğiz fakat bu sabah akıntım kırmızıya yakındı. Neden hep sabahları oluyor çok korkuyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için hep bi telaşlıyım. Beta değerlerim yükseliyor ama insan korkuyor işte daha önce yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı ?
Ben de yerleşme kanaması oldu ama pembe veya kırmızı değil kahverengiydi hep. Bi de idrar yaparken gelmiyordu. Bittikten sonra peçeteyle silince geliyordu. İdrar sırasındaysa enfeksiyon falan olabilir. Bende hamilelikten önce enfeksiyon olmuştu. İdrar yaparken kanama oluyordu ve bitince felaket bi ağrı oluyordu. Belki öyle bişeydir. Baya ilerlemişsin 5 hafta olmuş nerdeyse kimyasal olsa düşüşe geçerdi şimdiye kadar.

ugün yine kan değerime baktıracağım bakalım bian önce ultrasonda görsem de rahatlasam artık teşekkür ederim yüreğime sus serptiniz bugün yine kan değerime baktıracağım bakalım

ugün yine kan değerime baktıracağım bakalım bian önce ultrasonda görsem de rahatlasam artık teşekkür ederim yüreğime sus serptiniz bugün yine kan değerime baktıracağım bakalım
Kimyasal olacağını sanmıyorum artık ama aklında kuşku varsa progesteron da baktır. Yüksekse sağlıklı bi gebeliktir.

Back