Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamişler yardım edermisinizz :(
- Konu Sahibi nesssli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? göğüslerde dolgunluk şişkinlik kada koyulaşmöa herkezde olmaz benim adet olucagım zamanda dolgunluk olurdu hamile kaldıgım zamanda dolgunluk oldu
7. ayıma girmeme ragmen koyulaşma olmadı desem yeridir
ama kasıklarımda çok fazla agrım olmuştu
akıntıya gelince zaten akıntım hep vardı hiç kesilmediki
ama sen dikkat et uzanma ağır kaldırma yani yinede tedbirini elden bırakma derim
7. ayıma girmeme ragmen koyulaşma olmadı desem yeridir
ama kasıklarımda çok fazla agrım olmuştu
akıntıya gelince zaten akıntım hep vardı hiç kesilmediki
ama sen dikkat et uzanma ağır kaldırma yani yinede tedbirini elden bırakma derim
- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 43
benim ilk gebeliğimde göğüslerim feci hassaslaşmıştı. biri yanımdan geçerken bile rüzgarından etkileniyodu. şimdiki gebeliğimde ise gögüslerimde hiçbir fark yoktu. koyulaşma ise zaten ileriki haftalarda oluyoo. yani gebelik belirtileri kadından kadına göre değiştiği gibi aynı kadında farklı hamileliklerinde farklı belirtiler görülebiliyor.
başka hamişlerr sizde ne gibi belirtiler vardı yardımcı olmıycakmısınız ?
cnm bende 8 haftalık hamişim benimde her ay adetime 10 gün kala göğüslerim şişer acırdı hamile kaldığım ay adet günüm geldi göğüslerimde hiç bi dolgunluk ağrı yoktu adet günüm geçti şişmeye acıamaya başladılar.seninde dediğin gibi kurulukta olmadı akıntım devam etti...belirtilerin hamileliği gösteriyo umut vermekte istemem cnm hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini beklioruz a.s.
Benim kaybettiğim bebeğimde göğüslerim hassaslaşmıştı bayağı. Düşükten hemen sonra hamile kaldığımdaysa hiçbir değişiklik yoktu.Adet bitiminden hemen sonraki dönem nasıl olur aynen öyleydi. Yani etuuba arkadaşın da dediği gibi aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile belirtiler değişebiliyor. Ama her iki hamileliğimde de göğüs çevresindeki damarlar belirginleşmişti.
- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.949
- 448
bugün günüm zaten arkadaşım bi akşama kadar bekliyim olmazsa iş çıkışı kan tahlili yaptırırım yerimseniben
kan tahlılı yaptırdınmı????sonuc ne???
bende de adet olcakmışım gibiydi belirtilerim ha oldum ha olucam diye bekliyordum.hatta adetim 3 gun geçti test yaptım negatifti.7.gun pozitif çıktı:)
gögüslerim çok acıyordu büyüme olmnuştu kasık agrısı akıntı olmamıştı normalde de olmazdı...
umarım hamişsindir.çok fazla kafaya takma...
gögüslerim çok acıyordu büyüme olmnuştu kasık agrısı akıntı olmamıştı normalde de olmazdı...
umarım hamişsindir.çok fazla kafaya takma...