hamişler...uyurken sağa mı yatmak iyi sola mı?

bende sola yatmak d,ye okudum çoğu yerde. sırt üztü yatmak iyi değilmiş bebek için. yzstü zaten yatmazdım eksikliğini hissetmedim. ama bütün gece bi sol bi sağ sabahı ediyoruz.

ewet benim doktorumda söylemişti bunu şimdi 9 aylık bi bebeğim var:)

Benim doktorum sola yatmamı tavsiye etti. Yüzüstü yatmak zaten bebeğe baskı yapar. Sırt üstüde çok fazla yatmamak gerekiyormuş. Sol tarafa yatmak bebek ve anne için en iyisiymiş. Bebeğin beslenmesi için ve anneninde vücuttaki ödemi, fazla suyu atması için sola yatması gerekiyormuş.
Çok fazla şişkinliğiniz olduğunda sola yatmak tavsiye ediliyor.

sola yatmatkan aşındı sol taraf yüzüstü yatmayı çok özledim

bi soooolll bi sağğğğğğ, Allah aşkına rahat rahat yatan varmı aranızda kızlar, bu saat oldu hala uyuyamadım. solda canım yanıyor, sağda kemiklerim ağrıyor,yüz üstü yatmayı özledim vallaaaa yaaaaa.

umarım en kısa zamanda rahatrahat uyursun.hepimize iyi uykular.

mide yanması olunca sırt üstü ve oturur vaziyette yatmaktan başka çarem olmuyokii.

sola yatmak sağlıklıymışş..hem kalp çarpıntısınıda azaltıyormuş

kızlar 32 haftalık hamileyim ve ben de bu sağ-sol yatış olayından dolayı tedirginim. bugün bu uyku meselesini doktorumla konuştum.. bana "rahat olduğun tarafa yat; zaten uyurken ne yaptığını takip edemezsin.. önemli olan senin iyi hissetmen" dedi.. bakalım bu akşam rahat rahat uyuyabilecek miyim?

ya kızlar bende yüzüstü yatardım hep başka türlü asla!!! ne yan ne sırtüstü yatamazdım hiç. gelin görünki hamilelikte mecburen yan yatmak zorundayım tabi buna yatmak denirse. gerçekten yanlarım çürüyecek. gece saat başı uyanıyorum korkunç bir şey ya. heryerim ağrıyor. sola yatmak çok iyi benim bebişim şuan sağda ve sağa yatmak zorunda olduğumda sanki bebişimi eziyormuşum gibime geliyor. lmaz: hemen düzeltiyorum kendimi. daha 6 ayım var bu kabusun bitmesine.

ben sola yatamıyorum çünki sırtımda sol kısmım çok feci ağrıyo sola yatınca mecburen sağa yatıyorum ama bebişim 35+5 te 3300 gr maşallah demek sola yatsam hep 6 kilo olucaktı hehehehe

kızlar bende 8 haftalıktan bu yana doğru dürüst uyku uyyamıyorum.bu arada eşimide rahatsız ediyorum.şimdi 19 haftalık oldum sağ tarafada yatsam sol tarafada yatsam rahat edemiyorum.geceleri 4-5 kez ayağa kalkıyorum. inşallah yaşadıklarımızın bedelini sağlıklı bebeklerimize kavuşarak alırız. kendinize iyi bakın....

yok sola olcak ben dogum sancısı cekerken hastanede hep hemşireler sol uma yatırdı bebek rahat dursun diye ordan da biliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…