Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim cümlemizi. son bir hafta kala nihayet kararlastirdik ve KAAN olsun dedik.
canım bende ilk ay hamile kalmıştım ama malesef düşük yaptım...ve yeni bir bebek için 3 aydır deniyorum...rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..
ben 9 Aylik Evliyim 6 Aylik Hamileyim Tam Bilemicem O Sürede Korunmadik 3 Ay Sora Oldu Cnm
Allah ismiyle uzun ömürler versin inşallah.biz hala bulamadık biraz da zor buluruz herhalde..
kızlar bu anket
bizim gibi hamile kalmak isteyenler için çok önemli
ama bakıyorum da daha 5 kişi yanıtlamış
ben korunurken hamile kaldım:)
ben korunurken hamile kaldım:)
bende canim korunurjen kaldim mam malesef 3 aay sonra kaybettim allahim size aslaaaaaaaaaaaaaa yasatmasin kimseye düsmanima bile
o zaman hayırlısı buymuş diyelim
senin için ayrı cevap lazım o zaman cnm yaa.s.
koala kesinlikle ayrı bi cevap eklemelisin, o kadar çok kaza çocuğu var ki. benim nerdeyse tüm arkadaşlarımın çocukları öyle, hatta ben kendim de öyleyim
adetlerim düzensiz ve sanclı olduğundan evlenmeden 1 yıl önce başladım k.hapına..evliykende 2,5 yıl kulllandım..hapı bırakınca aylarca adet olmadım..hormonlar düzene girsin diye 6 ay daha korunmaya devam ettim..doktor beklememi söylüyordu..7.ayda yarım gün adet olmuştum..en azından düzenli birliktelik olsun diye korunmadık..hiç ümidim yoktu ..çünkü adet olamıyordum.ama demekki zamanıymış ve oldu..rabbim isteyen herkese nasip etsin..