Canım 2 gün sonra git değerin güzel arttıysa inşAllah sağlıklıdır benimde 17 çıktı ama sonra düştü maalesef kimyasal gebelikmiş2gün önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı dünde kan testi yaptırdım 20.8 doktor değerin hamileliği gösteriyor ama kesin diyemem dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı sizce hamilemiyim adetime 2 gün var
Saol canım bugun test yaptım 74.73 çıktı doktor 3 katı çıkmış gayet sağlıklı 4 haftalık bir gebeliğin var dedi agladım resmen hamilesin kelimesi bile çok güzel bir duygu RABBİM isteyen herkse nasip etsinEvet hamielsiniz inşallah...ama 2 gün sinra kan testini ayni yerde tekrarlayın en az 35 ten yüksek çıkmışsa saglikli ilerliyor diyebiliriz1 hafta 10 gün sinra da keseyi görmek için dr gidersiniz.
İnşallah canım soal RABBİM en kısa ve sağlık lı bir şekilde sizlerinde haberini almayı nasip etsinHayırlı olsun, Sağlıkla ilerler inşallah ♥darısı başımıza olsun
Aminnİnşallah canım soal RABBİM en kısa ve sağlık lı bir şekilde sizlerinde haberini almayı nasip etsin ❤
Adetin düzenlimi canımben bir sey sorucam arkadaşlar; daha sağlıklı bir ovulasyon takibi için reglin kaçıncı günü başlamalıyım testlere? Bazı kişilerde regl süresinde yumurtlama olup 8 ve 9unda yumurtlayan duydum doğru mudur???? Çok şaşırdım regl olurkenreglden bir gün önce ya da regl bittiği gun ilişki yaşayıp hamile kalanlar nasıl oluyor teknik olarak, bilen bir kişi beni aydınlatabilir mi rica etsem
Evet düzenli canım benimAdetin düzenlimi canım
Adet bitiminde 3 gün sonra 5 gün aralıklarla yapıldığını biliyorum canımEvet düzenli canım benim
Belirtiler neydi?Saol canım bugun test yaptım 74.73 çıktı doktor 3 katı çıkmış gayet sağlıklı 4 haftalık bir gebeliğin var dedi agladım resmen hamilesin kelimesi bile çok güzel bir duygu RABBİM isteyen herkse nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?