Hamişler hamile olmak isteyenleri bilgilendirimisiniz 😘

Sbl571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
78
28
38
30
2gün önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı dünde kan testi yaptırdım 20.8 doktor değerin hamileliği gösteriyor ama kesin diyemem dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı sizce hamilemiyim adetime 2 gün var

Evet, değerlerinizden öyle anlaşılıyor, inşallah sağlıkla devam eder

inşallah inşallah canım ayın 17 sinde randevum var hayırlısı bakalım

Canım 2 gün sonra git değerin güzel arttıysa inşAllah sağlıklıdır benimde 17 çıktı ama sonra düştü maalesef kimyasal gebelikmiş

Çok üzüldüm kuzum inşallah tez zamanda RABBİM tekrar nasip eder korktum şimdi yarın gidim test yaptırayım

Evet hamielsiniz inşallah...ama 2 gün sinra kan testini ayni yerde tekrarlayın en az 35 ten yüksek çıkmışsa saglikli ilerliyor diyebiliriz 1 hafta 10 gün sinra da keseyi görmek için dr gidersiniz.

ben bir sey sorucam arkadaşlar; daha sağlıklı bir ovulasyon takibi için reglin kaçıncı günü başlamalıyım testlere? Bazı kişilerde regl süresinde yumurtlama olup 8 ve 9unda yumurtlayan duydum doğru mudur???? Çok şaşırdım regl olurken reglden bir gün önce ya da regl bittiği gun ilişki yaşayıp hamile kalanlar nasıl oluyor teknik olarak, bilen bir kişi beni aydınlatabilir mi rica etsem

Regl biter bitmez başlayın ben hiç yapmadım ama

Hayırlı olsun, Sağlıkla ilerler inşallah darısı başımıza olsun

Evet hamielsiniz inşallah...ama 2 gün sinra kan testini ayni yerde tekrarlayın en az 35 ten yüksek çıkmışsa saglikli ilerliyor diyebiliriz 1 hafta 10 gün sinra da keseyi görmek için dr gidersiniz.
Saol canım bugun test yaptım 74.73 çıktı doktor 3 katı çıkmış gayet sağlıklı 4 haftalık bir gebeliğin var dedi agladım resmen hamilesin kelimesi bile çok güzel bir duygu RABBİM isteyen herkse nasip etsin

Adetin düzenlimi canım

Ama ben ovülasyon testi hiç kullanmadım flo diye bir program var onla takip ediyordum

Merhaba arkadaşlar konu başlığında açtım ama hamile arkadaşlar cvp yazar İseniz çok mutlu Olucam kaç gündür kan, Vericem korkuyorum yine negatif görmeye ama bilemiyorum da ne yapmam lazım ben adetim bu ay kahve rengi ve az az geldi normalde kırmızı baya yoğun oluyorum birde hiç ne göğüs ağrım ne kasık ağrım oldu sonra bittiktem sonra kahve rengi adet değil ama öğle diyim 5 gün sürdü bu arada kasık batma sadece iki gün göğsümde hafif çok hafif bir dolgunluk var sizce hamile olabilirmiyim 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı acaba lan versem mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…