• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler hafta hafta neler olup bitiyor gelin birlikte dertleşelim;)

Ay yoksa banamı benziyo benimde ağzımın burnumun fındık gibi oldugunu söylerler heycan yaptım birden :KK55::spor:
Seni hic gormedim ama burnu pek guzelmis benim oglusumun burnu da cok minik :KK70:

Eklentiler

• 20170127_020432.jpg
    20170127_020432.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 45
Maşallah kuzuya kibar olacak bizim oglanlar :halay:ayy ne tuhaf demi baksana ultrason bile olsa herkesin bebegi degisik degisik :-)
Aynen canim rabbim anne karninda bile farkli kiliyo bak bide bu var ama ikisindede birbirine benzemio bn bisi anlamadm

Eklentiler

• IMG-20170210-WA0000-1.jpg
    IMG-20170210-WA0000-1.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 47
2liyi yaptirmadim 3luyu yaptirdm bin pisman oldum cnm sakn yaptirma 21.4uz biz sen kac haftaliksin
18 haftalığız canım yok bende yaptırmak istemedim doktor dedi dnasına falan baktırcaz 2 bin tl tutuyo sdece ögreniyosun gebeligi sonlandırıyosun dedi iciim bi tuhaf oldu öyle deyince bn yptırmak istemiyorum dedim :KK12:

18 haftalığız canım yok bende yaptırmak istemedim doktor dedi dnasına falan baktırcaz 2 bin tl tutuyo sdece ögreniyosun gebeligi sonlandırıyosun dedi iciim bi tuhaf oldu öyle deyince bn yptırmak istemiyorum dedim :KK12:
Cnm iyi yaptn bosver gereksiz ama detayli ultrasona gir muhakkak

Selam hanimlar bende araniza katildim 5+3 gunluk hamileyim. Ama hicbi belirtim yok ve tedirgin oluyorum 1 hafta sonra kese gormeye gidicez. Bana tecrubelerinizi anlatin hicbi belirtim olmamasi korkmami gerektirirmi??

Back