- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Ay yoksa banamı benziyo benimde ağzımın burnumun fındık gibi oldugunu söylerler heycan yaptım birdenMinnik burunlu masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yoksa banamı benziyo benimde ağzımın burnumun fındık gibi oldugunu söylerler heycan yaptım birdenMinnik burunlu masallah
Seni hic gormedim ama burnu pek guzelmis benim oglusumun burnu da cok minikAy yoksa banamı benziyo benimde ağzımın burnumun fındık gibi oldugunu söylerler heycan yaptım birden
Maşallah kuzuya kibar olacak bizim oglanlar ayy ne tuhaf demi baksana ultrason bile olsa herkesin bebegi degisik degisikSeni hic gormedim ama burnu pek guzelmis benim oglusumun burnu da cok minik
Aynen canim rabbim anne karninda bile farkli kiliyo bak bide bu var ama ikisindede birbirine benzemio bn bisi anlamadmMaşallah kuzuya kibar olacak bizim oglanlar ayy ne tuhaf demi baksana ultrason bile olsa herkesin bebegi degisik degisik
burdada yandan cekilmiş kulağı bu tarafta yüzü yukarda duruyor her fotoda farklı cıkıyolar gerçekten :)Aynen canim rabbim anne karninda bile farkli kiliyo bak bide bu var ama ikisindede birbirine benzemio bn bisi anlamadm
Saglikli olsunlardaburdada yandan cekilmiş kulağı bu tarafta yüzü yukarda duruyor her fotoda farklı cıkıyolar gerçekten :)
evet cnm inş bn ikili test yptırdım sonucu iyi cktı üçlü test falan yaptırmak istemedim sen kaç hftalıksın yaptırdınmıSaglikli olsunlarda
2liyi yaptirmadim 3luyu yaptirdm bin pisman oldum cnm sakn yaptirma 21.4uz biz sen kac haftaliksinevet cnm inş bn ikili test yptırdım sonucu iyi cktı üçlü test falan yaptırmak istemedim sen kaç hftalıksın yaptırdınmı
18 haftalığız canım yok bende yaptırmak istemedim doktor dedi dnasına falan baktırcaz 2 bin tl tutuyo sdece ögreniyosun gebeligi sonlandırıyosun dedi iciim bi tuhaf oldu öyle deyince bn yptırmak istemiyorum dedim2liyi yaptirmadim 3luyu yaptirdm bin pisman oldum cnm sakn yaptirma 21.4uz biz sen kac haftaliksin
Cnm iyi yaptn bosver gereksiz ama detayli ultrasona gir muhakkak18 haftalığız canım yok bende yaptırmak istemedim doktor dedi dnasına falan baktırcaz 2 bin tl tutuyo sdece ögreniyosun gebeligi sonlandırıyosun dedi iciim bi tuhaf oldu öyle deyince bn yptırmak istemiyorum dedim
detaylı ultrasona kacıncı haftada girecem canım ne zaman gitmem gerekiyor bi zamanı varmı blmıyorm doktor demedi bnmde haberm yoktuCnm iyi yaptn bosver gereksiz ama detayli ultrasona gir muhakkak
Bn 18de gittim cnm 17 22 haftalar arasi girilio die biliyorumdetaylı ultrasona kacıncı haftada girecem canım ne zaman gitmem gerekiyor bi zamanı varmı blmıyorm doktor demedi bnmde haberm yoktu
Tmam cnım sağolBn 18de gittim cnm 17 22 haftalar arasi girilio die biliyorum
Kızlar bnim 14 haftalık doktor kız dedi ama bnm içime hep erkek doğuyor ilk bebegm kız belirtiler herşey kızında oldgmdan farklı acaba yanılma payı var midir bde Kız çocuğu bu kadar erken göstermez diye biliyorum kizimda 18 haftalikken gördükTmam cnım sağol