- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Merhaba canım. Ben de 10+3 haftalığım. Sivilcelerle benim de başım dertte. Çay ağacı yağı aldım o çok iyi kurutuyor ve iz bırakmıyor. Tavsiye ederimkızlar ilk gebeliğim çok farklı şeyler yaşiyorum..
10+5 günlük..
Acayip mide bulantim ve halsizliğim vardi
Ama bu aralar mide bulantilarim azaldi..
İştahımda düzelmeye basliyor..
Sivilcelerle başım dertte
Aklıma geldikçe devamını yazarım sizde neler oluyor ve nasil önlemler alıyorsunuz??
Gercek mi canm inan çooook sevindim gercekten tesekkür ederimMerhaba canım. Ben de 10+3 haftalığım. Sivilcelerle benim de başım dertte. Çay ağacı yağı aldım o çok iyi kurutuyor ve iz bırakmıyor. Tavsiye ederim
Kuzum hiç giremiyorum kiiii ..Deniz kızı nerelerdesinnn bizim yanimiza gelmiyosun artik
Yok kuzum neden unutayimmm❤ beraber ciktik bu yola hayirlisyla sagliklica kavuscaz miniklermize❤ bizim topigede ugraran arada bende gelirim buraya özletme kendini❤Kuzum hiç giremiyorum kiiii ..
Uzun süre evde değildim..sömestirda il dişindaydim
E haliyle baska yerde olunca pek vakit ayıramadim buralara..
Unutmadigina cok sadirdim ve sevindim kuzummm
Bebişlerimizi birlkte büyütcez merak etme sen
Sagol balim kaç haftalik oldun senYok kuzum neden unutayimmm❤ beraber ciktik bu yola hayirlisyla sagliklica kavuscaz miniklermize❤ bizim topigede ugraran arada bende gelirim buraya özletme kendini❤
9 hafta 5 gunluk 10 olcaz INŞALLAH kuzummm ❤Sagol balim kaç haftalik oldun sen
Rica ederim canımGercek mi canm inan çooook sevindim gercekten tesekkür ederim
Mrb kizlar bnmde 14 hafta 5 gunluk sivilceler acayip ssol klca ve sol bacak agrisi var topalliyorum ressmenmerhaba kızlarr bende hamişim aranıza geldm nasılsınız hamilellik nasıl gidiyor
kızlar ilk gebeliğim çok farklı şeyler yaşiyorum..
10+5 günlük..
Aklıma geldikçe devamını yazarım sizde neler oluyor ve nasil önlemler alıyorsunuz??
kızlar ilk gebeliğim çok farklı şeyler yaşiyorum..
10+5 günlük..
Merhaba kızlar bende 16 haftalık hamileyim çok fazla mide bulantısı yaşamasam da ilk aylar çok iştahsızlık vardı ama şu an normale döndü o yüzden kendinizi fazla zorlamadan azar azar yemeye çalışın zaten bebek ilk 3 ay annenin depolarından ihtiyacı olan vitamini alırmş sonrasında iştahınız ve mideniz düzelince dikkat ederek o açığı kapatırsınızkızlar ilk gebeliğim çok farklı şeyler yaşiyorum..
10+5 günlük..
Hoşgeldin kuzu kaç haftaliksinmerhaba kızlarr bende hamişim aranıza geldm nasılsınız hamilellik nasıl gidiyor
bugunlerde bende sivilcelendimmMrb kizlar bnmde 14 hafta 5 gunluk sivilceler acayip ssol klca ve sol bacak agrisi var topalliyorum ressmen
Cnm gttn mi doktora kac haftaliksin cinsiyet belli mibugunlerde bende sivilcelendimmbendede karın ağrısıvar canım sanki adet sancısı gibi yarın randevum var doktora soracagım insallah
evet canım cinsiyet kesin erkek suanda takip ettigim kdarıyla 17+3tüm ama doktor 18+4 dedi blmıyorm neden önde gidiyor :)Cnm gttn mi doktora kac haftaliksin cinsiyet belli mi
Minnik burunlu masallahKızlar kuzuma bakın size poz veriyo annesinin kuzusu Eki Görüntüle 1952339
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?