- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
canim benim,planli ve programli yaptiysaniz bilincalti belirtileri olabilir.ama benimde 2. hamileligimde sendeki gibi belirtilerim oldu.o yuzden ben diyorumki sen hamilesin.insallah olursa ikinci bebeginmi olacak.yinede yarin test ypmani oneririm,cunku biliyorum beklemek cok zor.
tamam canım yarın alıcam enzane hemen karsımda zaten seslensem getırır ama ayıp olur sokaktakı mıllete tellal bagırtıyo gıbı:roflol:
yarın mutlaka haber verıcem kadınlar kulubunde protesto kosesıne manşet olmak ıstemem:roflol:
insallah pozıtıf çıkar dualarınızı eksık etmeyın ınsallah olurmu:1hug:
evet canım ıkıncı bebegım olacak ınsallah bırıncısı cennette beklıyo benı ınsallah:asigim:
bu sefer rabbım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah dualarınızı eksık etmeyın olurmu:1hug:
evet canım ıkıncı bebegım olacak ınsallah bırıncısı cennette beklıyo benı ınsallah:asigim:
bu sefer rabbım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah dualarınızı eksık etmeyın olurmu:1hug:
hüzün_yılı :CüvCüv:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..Rabbim c.c hayırlı;şirincik;sağlıklı bebişler nasip etsin;isteyen herkese..
Çoğu kadının hamileliğinin ilk bulgusu adet kanamasının gecikmesidir zaten..Fakat her kadın düzenli bir adete sahip değildir senin de kendi düzenin bellidir;daha iyi bilirsin.. Adet kanamaları hastalıklar,mevsimsel değişiklikler,stresten etkilendiği için diğer belirti ve bulgularında görülmesi gerekiyor...En sık gözlenen belirtiler;ağrılı göğüsler,yorgunluk hissi, mide bulantısı,diğer mide şikayetleri,sık sık idrara çıkma isteği;akıntı ve karında şişkinlik hissidir..(bende bunların çoğu olmuştu)
Fakat hiçbir erken belirti gebeliğin kesin işareti değildir;o yüzden bekle cankuşum;kesin olursa müjdemizi isteriz inşaallah..:CüvCüv:
Olmazsa da senin yüreğin yeter;Vaki olanda daima hayır vardır...
Bebişlerimiz bizi cennette bekliyor :çok üzgünüm: :_)
Cennete giden yolda sürükleye sürükleye çekecekler bizi inşaallah..
(Benim de bir bebişim orada;beraberlerdir;bizi seyrediyorlardır belki :a015: senağlama)
En içten dualarımla..
Hüzün_yılım..
gece gece üzdünüz bizihüzün_yılı :CüvCüv:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım..Rabbim c.c hayırlı;şirincik;sağlıklı bebişler nasip etsin;isteyen herkese..
Çoğu kadının hamileliğinin ilk bulgusu adet kanamasının gecikmesidir zaten..Fakat her kadın düzenli bir adete sahip değildir senin de kendi düzenin bellidir;daha iyi bilirsin.. Adet kanamaları hastalıklar,mevsimsel değişiklikler,stresten etkilendiği için diğer belirti ve bulgularında görülmesi gerekiyor...En sık gözlenen belirtiler;ağrılı göğüsler,yorgunluk hissi, mide bulantısı,diğer mide şikayetleri,sık sık idrara çıkma isteği;akıntı ve karında şişkinlik hissidir..(bende bunların çoğu olmuştu)
Fakat hiçbir erken belirti gebeliğin kesin işareti değildir;o yüzden bekle cankuşum;kesin olursa müjdemizi isteriz inşaallah..:CüvCüv:
Olmazsa da senin yüreğin yeter;Vaki olanda daima hayır vardır...
Bebişlerimiz bizi cennette bekliyor :çok üzgünüm: :_)
Cennete giden yolda sürükleye sürükleye çekecekler bizi inşaallah..
(Benim de bir bebişim orada;beraberlerdir;bizi seyrediyorlardır belki :a015: senağlama)
En içten dualarımla..
Hüzün_yılım..
RaBBİM sevdiği kullarıyla alışverişte bulunurmuş ya:_)
Bizleri de sevse ahh KULUM dese..Bu sıkıntıların hepsi ahiretimizde güzelliklere dönüşecek inşallah..Zahmette rahmet vardır..
Ben hala üzerimden atabilmiş değilim;fakat herşey Rabbımızden;en büyük tesellim;dünyalar tatlısı kızımız!..
Sürpriz bir gebelikti meleğimiz sürpriz geldi ve aniden gittii...
İnna lillah inna ileyhi raciun..
İsterse bir günlük iki günlük olsun;giderken;yine onu karnımızda taşıdık ya;içimizde sıcaklığını hissettik ya;üzüyor işte ne olursa olsun...
Tek kapımız;tek dönüşümüz yine O...Elimizden tutsun yeter ki;dert de Ondan;derman da..
hüzün_yılı temiz bir ağızla dua edelim senin için inşaallah;en efda dua dediğin gibi;mumının mumın kardeşine temiz ağız ve halis niyetle yaptığı duadır..
ANNELİĞİ tat;kana kana iç anneliği;doya doya duya duya bağır ANNEYİM diye inşaallah O aŞkLa O TUTKUYLA yaşayın..Eşin de sen de ...
Mükemmel bir duygu çünkü..Minik kızım olmasaydı renkler de olmayacaktı sanki;dünya onun sevgisiyle dönüyor gibi..
canım ya bak hamileyim ben ve sizi okudukça içim acıyor evet dua ediyorum sizeRaBBİM sevdiği kullarıyla alışverişte bulunurmuş ya:_)
Bizleri de sevse ahh KULUM dese..Bu sıkıntıların hepsi ahiretimizde güzelliklere dönüşecek inşallah..Zahmette rahmet vardır..
Ben hala üzerimden atabilmiş değilim;fakat herşey Rabbımızden;en büyük tesellim;dünyalar tatlısı kızımız!..
Sürpriz bir gebelikti meleğimiz sürpriz geldi ve aniden gittii...
İnna lillah inna ileyhi raciun..
İsterse bir günlük iki günlük olsun;giderken;yine onu karnımızda taşıdık ya;içimizde sıcaklığını hissettik ya;üzüyor işte ne olursa olsun...
Tek kapımız;tek dönüşümüz yine O...Elimizden tutsun yeter ki;dert de Ondan;derman da..
hüzün_yılı temiz bir ağızla dua edelim senin için inşaallah;en efda dua dediğin gibi;mumının mumın kardeşine temiz ağız ve halis niyetle yaptığı duadır..
ANNELİĞİ tat;kana kana iç anneliği;doya doya duya duya bağır ANNEYİM diye inşaallah O aŞkLa O TUTKUYLA yaşayın..Eşin de sen de ...
Mükemmel bir duygu çünkü..Minik kızım olmasaydı renkler de olmayacaktı sanki;dünya onun sevgisiyle dönüyor gibi..
canım kardesım allah razı olsun bu guzel duaların ıcın ınsallah
cok duygulandım gercekten sen ne mukemmel yakinnn bir insansın boyle masallah
bu içten yaptıgın duayı taa kalbımın ıcınde hıssettım ınankı senağlama
rabbım senın de melegını sana bagışlasın ınsallah Şeniz
allah bın kere razı olsun fahrikainat efendımızın yuzusuyu hurmetıne dualarımızı kabul buyursun ınsallah(amin ecmain)
canım ya bak hamileyim ben ve sizi okudukça içim acıyor evet dua ediyorum size
evet Rabbimden sizler için sabır niyaz ediyorum kolay değil biliyorum ama ne olur daha fazla bahsedip kendinizi üzmeyin unutun demiyorum
öleceğiniz güne kadar kalacak içinizde en derin yara olarak ama bak Rabbim libyana'yı bir evlatla lütuflandırmış inşallah hüzün yılımızıda lütuflandırırda seviniriz hep beraber dua edelim ve tevekkül edelim
zaten zor bi zaman geçiriyorum sizi böyle okudukça içimden bişeyler eksiliyor
girip bakmayayım diyorum dayanamıyorum ne olur üzülmeyin
bana da dua edin öyle bir dua olsun ki şu içimde bitip tükenmek bilmeyen sızı dinsin senağlamasenağlamasenağlama
Allah mutlak güç sahibir dilediğini öne çıkarır
dilediğini geri bırakır
Rabbimin öne çıkardığı ve dostlarım diye andıklarından olun inşallah selametle kardeşlerim
haberlerini bekliyorum hüzünyılım
merhabalar hüzünyılım ve libyaba
ne yaptın canım test yaptın mı sonuç ne meraktan öldüm
:sm_confused:
hayır canım henuz yapmadım dun gece cok gec yattım dıye bu sabah kalkamadım
testı sabah yapmak gerekıyo negatıf cıkar dıye yapmadım
yarın sabah yapıcam ınsallah hala regl olmadım ınsallah hamısımdır:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?