- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
bebek istiyormusun?ben 4 aylik hamileyim ve benimkinin en belirgin belirtisi yumurtayi koysan pisecek suyu koysan kaynayacak kadar olan yumurtal1klar1mda ki yanma oldu ama akinti hamile olsanda geliyor yinede 2-3 gün bekle ve test yap derim belkide olaan gecikmede olur allah gönlüne göre versin
canım bak arkadaşlar heyecan yapıyor anlıyorum herkes birbirinin güzel haberlerini almak istiyor herkes birbiri için iyi niyet besliyornoldu yaaaaa nıye heyacanlandırıyosunuz benı hamılelıgın gostergesımı bu yanı sımdı?:1shok:
canim bence test yap beklemek cok zordur bencede:):)
bebek istiyormussun ne guzeliste insallah hamilesindir. bende istiyorum bebek esim istemiyor ama onu bu ay fasoya yatirdim korunmadik:):) bakalim benimde adetim 3 gun gecti test yapmadim bazen bende gecikmeler oluyor agustosun 3unde test yapicam belkide hamis haberini beraber veririz ::):):)belkide ikimizde hamileyizdir ne dersin:):)a.s.
ama hıc bı belırtım yok hamılelıgıme daır sankı regl olucakmısım gıbı ama hala olmadım normalde akıntım oluyo hep buyuzden tereddutte kaldım
canım bak kaç gün geçmişti gününün üstünden bilmiyorum ama hamile kalınca ben 9 ay boyunca regl olacağım zamana yakın regl belirtilerim olur kasık ağrısı falan
ben bu gebeliğimde adetime 3 gün kala idrar testi yaptım sonuç verdi pozitifti yarın bi dene istersen ama en mantıklısı adetten en az 5-6 gün geçmesi ya da müsaitsen git kan testi yaptır merakın gitsin en azından
yok bi de haber verme istersen açarım protesto köşesine yazarım seni:roflol:canım bu gun olmam gerekıyodu ama olmadım yarın test alıp yapmayı dunuyorum ınsallah mujdelı haberı verırım sıze:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?