- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
- 356
- Konu Sahibi hxuxzxuxn_yxixlxix
-
neyse tabi üzülme sen. hayırlısı olsun. belki idrarda çıkmamıştır. peki hala da adet olmadın dimi bu arada?
sağ ol canım ama ben keseyi görmeden rahat edemicem evde elimde testle geziyorum çizgiye bakıyorum devamlı ama iki tane test ikiside gayet belirgin hamile olmasam çıkmazdı heralde
kızlar bu arada test yaptım negatıf cıktı hadı hayırlısı bakalım.
bende bu sabah yaptım çıkmadı benimkide canım, sanırım biraz daha beklemekden başka çaremiz yokkk kafamçokkarıştı
kızlarrr az once teste bı bakım dedım çift çizgi olmus ama ıkıncısı bıraz silik ama aradan bıraz zaman gectı acaba oyuzdenmı?
kızlarrr az once teste bı bakım dedım çift çizgi olmus ama ıkıncısı bıraz silik ama aradan bıraz zaman gectı acaba oyuzdenmı?
yeni geldim eve hemen sana baktım
ben sana demedim mi kuzum 2 tane al diye
testten 5 dk geçtikten sonra oluşan çizginin geçersiz olduğu söylenir
beni az çok tanıdın maksadım seni üzmek değil gerçeği söyleyeyim ki umutlanmayasın
2 gündür dua ediyorum sana Allah'ım ne olur hamiş olsun diye
adet oldun mu
yogun ısteklerınız uzerıne azonce kan testı yaptırdım
ama sonuc yarın cunku ellerınde bhc mıdır nedır ondan yokmus sonuc yarın bellı olucak
dua edın nolur hamıs olım bende hala regl olmadım[/B]
ay inşallah canım benim inşallah Allah şu mübarek günün hürmetine sana vereceği bir bebekle bizleride sevindirsin hadi bakalım
bütün yüreğimle diliyorum Rabbimden rabbim seni eli boş çevirmesin ne diyeyim
inşallah yarın seninle seviniriz kuzum benim kuzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum seninde bir kuzun olur inşallah ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?