• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamişler Ankarada hangi hastaneye gidiyorsunuz?memnun musunuz?

Canim ben de once etlik zubeyde hanim a gittim. Hala tahlillerimi falan orada yaptiriyorum. Gebe 11. Pol de hatice hanim var. Soyadini unuttum. Cok seker biri. Sakin dinleyen sorulara cevap veren konusan bir dr. Cok pozitif ve guleryuzlu. Ben onu cok seviyorum ama o hastanede dogum yapmayi dusunmuyorum. Zaten hatice hanik da ozel olarak. dogum a girmiyo. Dogum aninda kim varsa o giriyo. 3 lu taramami da pazartesi zubeyde hn da yaptiricam. Hatice hanim a gidicem tekrar...

Fakat... Ben de cok dr ve hastane aradim. Ozel sigortam var ve 2300 tl ye kadar dogumumu karsiliyor. İatedigim hastaneye uzerine fark odeyerek gidebilirim. Ya da orta halli bir ozelde hic para odemeden de sogum yapabilirim. Ama ben ozel tercih etmeyecegim. Ankara uni.tip fakultesinde doc dr salih taskin a gidiyorum. 122 tl fark oduyosun. Super bi dr. Arkadasim orada dogum yapti coook memnun kaldi hem dogumundan hem dikislerinden hem ilgi alakadan,hem de o doc a da gitmedi,normal polk e gitti.. Dogumunu o gun oradaki erkek bir dr yaptirmis, cocuk dogunca kucagina vermis, arkadasim sevincten agliyomus,arkadasimin elini tutmus destek vermis anne oldun artik, cok guzel bi kizin oldu falan demis,resmen birlikte sevinmisler..o hastaneyi secmemde bunlar cok etkili oldu.Ayrica ozel odalari da var.

Bana ilac mumessili bir arkadasim ve yine hastanede calisan bir arkadasim sunu soylemisti; ozeller otel hizmetini cok iyi verir ama ciddi bir durum oldugunda hemen devlete yonlendirirler. Bu yuzden tam tesekkullu bir devlet hastanesinde yap dogumunu keainlikle demislerdi. Hatta mumkunse universite hastanesi olsun dediler.

Ankara tip fak hast. Memnun olmayan yok. Ayrica salih bey e gittigimde bir hemsireye sormustum, gebe kadinlar dogum yaparken ebeler dr lar kiziyolarmis bagiriyolarmia demistim, burada oyle bisey asla olmaz dedi.

Ben simdilik memnunum nasipse dogumumu da orada yapmayi planliyorum.
ankara tıpa halen devam ediyormuısunuz acaba hala doktorunuz salih bey mi şimdiye kadar ki süreçte memnun kaldınız mı

bilgi hastanesi yazmisim vakti zamaninda etimeddebolcak artik:) doktor degistirdim

sevgili hamişler 19 haftalık hamileyim.Ankara da daha doğumum için bir doktor bulamadım.tahlillerim için Zekai tahir'e gittim hep.ama artık zamanı geldi.Yardımınızı rica ediyorum..
Ben Sincan koruya gidicem randevumu aldım baya bi araştırma sonucu hüseyin beye karar verdim eğer aylık 107 lira verebilecek durumdaysanız bi deneyin derim

bende 27 haftalık hamileyim ilk çukurambar koruya gittim hiç memnun kalmadım sonraları halk sigorta yaptırıp medicanaya gittim ve gitmekteyim türkan hoca çok memnunum

Back