Hamişimm belirtiler içerde :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amanın regle 2 hafta kala belirtiler olur mu?
Hadi bakalım, hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.opuyorumnanaktan

ah ne güzel olmuş ya belirtilerini de yazmışsın bilmeyen yada merak eden arkadaşlarımıza faydalı bilgiler olmuş
çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla gelsin meleğin :asigim:
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah :Saruboceq:

Gözünaydın Gözde, sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..... Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu işallah.

Amanın regle 2 hafta kala belirtiler olur mu?
Hadi bakalım, hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.opuyorumnanaktan

vallahi canım benim 2 hafta kala basladı goguslerım sızım sızım sızlamaya:))) eee hislerimd ekuvvetliymiş demekkiii :))cok tşk ederim rabbim tüm olmayanlara nasip eder inşallahhhhh

canım benim eksik olma çok mersi..elimden geldiği kadarıyla bendeki belirtileri yazmaya çalıştım hala da belirtilerim oluşuyor:)))..pzt günü 6 haftalık oluyoruz bakalım hayırlısı ile...
öpüyorum tekrar tşk ederim :)

:sm_cool:

Gözünaydın Gözde, sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..... Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu işallah.

amin tatlım rabbim herkesin gönlüne göre tez zamanda ilk seferde nasip eder inşallahh :)))

:1hug:

gözdecim tebrik ediyorum sağ salim kucağına al seninle ilk berebareliğini paylaşmıştık ben umutlu değildim ama yüce rabbim tek sefrdede bırakıyor darısı biizm başımıza bu arada ben adet oldum gözde :) sevgiyle bebeğinle kal

Tebrik ederim.
Rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…