Hamişimm belirtiler içerde :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
KIZLAR ÇOOOOK MUTLUYUM SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
KISACA ŞÖYLE BİR ÖZET GEÇEYİM HATTA BENDEKİ BELİRTİLERİDE YAZIYIMKİ BELKİ KENDİNİZE PAY ÇIKARIRSINIZ :)
EYLÜL 26, YUMURTLAMA GÜNÜMDE EŞİMLE SADECE BİR KERE BERABER OLDUK..
ASLINDA PEK UMUDUM YOKTU AMA HAZİRAN AYINDA KÜRTAJ GEÇİRDİĞİM ZAMANDA İLK SEFERDE OLMUŞTU :)
LAKİN İLİŞKİNİN ÜZERİNDEN BİR HAFTA GEÇİNCE GÖĞÜSLERİMDE BİR ACI VE ŞİŞLİK HİSSEDER OLDUM.REGLİME 2 HAFTA KALA BAŞLADI BU BELİRTİ VE BERABERİNDE ÇOK SIK İDRARA ÇIKMAYA BAŞLADIM.AMA ÜMİTLENMEYİ İSTEMEDİM İÇİMDEN DE BİR SES OLDU DİYORDU :)LAKİN 12 EKİM REGL TARİHİMDİ VE PEMBEMSİ KANAMAM OLDU ERTESİ GÜN BİTİVERDİ ARDINDAN AKINTIM ÇOK ARTTI YUMURTA AKI KIVAMINDA AKIŞGAN KASIKLARIMA ARA ARA BATMA GİBİ AĞRILARIM GİRİYORDU.AMA KANAMAM OLDU DİYE İYİCE ÜMİDİMİ KESTİĞİM BİR GÜN ÜZERİNDEN 7 GÜN GEÇMİŞTİ DIŞARDA YOLDA İKEN BİR KIZ BEBEK GÖRDÜM 2 YAŞINDA VAR YOK.YÜZÜNDE BÜYÜK YARALARI VARDI.AMA O KIZ BEBEK BANA DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEĞİ GİBİ GÖRÜNDÜ VE HERKESİN İÇİNDE AĞLAMAYA BAŞLADIM.İŞTE O AN DEDİM GÖZDE HEMEN TEST YAPIYORSUN HAMİLESİN :)
ÇOK ŞÜKÜR DOĞRU ÇIKTI İKİ GÜN ÜST ÜSTE İDRAR TAHLİLİ YAPTIM ÇİFT ÇİZGİLERİ GÖRDÜM :)BU ARADA ERKEN GEBELİK TESTİ DİYE BİR TEST VAR.ARKADAŞLAR ONU ÖNERMİYORUM.REGLİYE 1 HAFTA KALA SONUÇ VERİYORMUŞ AMA BENİMKİ NEGATİF ÇIKMIŞTI.AMA ÇOK ŞÜKÜR 5 HAFTA 3 GÜNLÜK HAMİŞİMMMMMM :)))))
TEK DİLEĞİM VE DUAM ALLAHIM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU KUTSAL DUYGUYU...

saglıcakla kucagınada alırsın cnm işallah :ecrin_bebek:
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

canım tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin..
hamişlerin duası kabul olur derler ben ve benim gibi isteyenlerede dua et olurmu opuyorumnanaktan

SAĞOLASIN AŞKIM BENıMMMMMMMMMMMMM ıNŞŞŞŞŞŞ MUCKKKK :)

rabbim insallah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin

canım tebrik ediyorum Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin..
hamişlerin duası kabul olur derler ben ve benim gibi isteyenlerede dua et olurmu opuyorumnanaktan

ETMEM Mİ CANIM BENİMM HAYIRLISIY İLE EN DOĞRU ZAMANDA ALLAHIM BEBEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP EDECEKKKKKK
TŞK EDERİM BU ARADA DAHA TAZEYİZ İŞTE :)

zemuszemus

tebrik ederim canım inşallah çoook güzel bi hamilelik geçirirsin

Allah tamamına erdirsin..inşaallah sağlıcakla alırsın yavruna kucağına:Saruboceq:
Rabbim benim gibi anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu kutsal duyguyu:Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin..inşaallah sağlıcakla alırsın yavruna kucağına:Saruboceq:
Rabbim benim gibi anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu kutsal duyguyu:Saruboceq:

CANIM KARDEŞİM ALLAH SANADA TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN HAYIRDIR PROBLEM Mİ VAR ?

:gitme:

tebrik ederim canım inşallah çoook güzel bi hamilelik geçirirsin

çoook sağol canım benimmmm sen benden öncesinnn :)))))
hayırlısı ile saglıkla alalım kucaklarımıza inşallahhhhh :)))
sohbete gelseneee :))))

tebrik ederim tatlım..rabbim herkese tattırsın inşallah anne olmayı

tebrik ederim sağlıklı alırsınız inşllh kucağınıza

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

ne mutlu size tebrık ederım darısı bize insallah

canlarım benim çoooook teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz içinn..
allah tüm isteyenlere tez zamanla bebek özlemine kavuşturur inşallahhh..hamişlerin duası kabul olurmuş :))))

kız deli sen konudamı? açarmışın bak bak anne olmuşta topikler açmış adaşımm...:roflol: senin adına çok mutluyum arkadaşım..bu arada niye kürtaj oldun kız iyi olduğun halde hemen hamiş:CüvCüv: kalmışın eğer bilerek aldırdıysan ki umarım öyle değildir Allaha çok dua et sağlıkla gelsin diye...makat kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu....kaydirigubbakcemile3 mini etekli akşamın nasıl geçti bu arada onuda çok merak ediyorum canım..sohbette buluşuruz bi ara...sağlıkla al kucağına İnşallah..iyi güzel sağlıklı bir anne olabilmen dileğiyle..canım...ye tatlıları senin hakkın artık...a.s zayıfladın bu ara..kaydirigubbakcemile3 doğuma 100 kiloyla yollayacağız seni artık..canım benim şaka bi yana kutluyorum seni...

Tebrik ederim canımmm.Allahım tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına alırsın inş...
güsel bir hamılelık gecirmenı diliyorum tadını çıkar....
Rabbım tüm isteyenlere versın

ne güzel bi haber tebrikler güzelim darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…