Doğuma Hazırlık Hamiş olup kız bebeği olduğunu öğrenenler buraya bi bakarmı acep 😇

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dend

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
219
188
303
İzmir
Kızlar çoğunuza komik gelebilir. Banada geliyo ama insan inanmadan yapamıyo böyle şeylere. Şimdi benim sorum şu. Kız bebeği olacağını öğrenen hamişler gözlerinize bakabilirmisiniz benim için 😬😬 Bir hurafeye göre kız bebeği olacakların gözünün beyaz kısmında bu alttaki damarda V şekli oluyormuş. Sizinde öyle mi??

Son düzenleme:
🤭🤭🤭🤭 göz damarları çok ince damarlardir kılcal ve kilcallarin yapısı bu şekildedir yani zaten dümdüz uzanmazlar ya da farklı şekiller cizemez Y - V şekillerini çıkarır birleşme noktalarında beyanı hamile olmayanlarda da böyledir . Hamilelerde belirgin olmasının nedeni kan oranımız normalin%50 fazlası olduğu için görünürlük artar.

Bissürü v var damarların şekli öyle ilerliyor diye inanmayın bunlara :)

19 haftalık hamileyim hicfark etmedim bunu 🙄

ya ne bilym bende işte hurafe ya. insan merak ediyo napalım 🙈🙈 bide benim gebeliğimden ilk şüphelendiğimden beri şekli hiiiç değişmedi. ondanda biraz düşündüm bunu. yoksa bilimsel değil sonuçta bende biliyorum😬😬

Bütün belirtiler kişiye özel canım inşallah sağlıklı şekilde gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah Rabbim. :KK68:

belirtileri yazayım belki sana uyan vardır
karnım enine genişledi. ilk başlarda ettin her türlüsünden tiskindim ve yiyemedim bulantılarım sabah değil gece oluyordu ekşi ve meyve çok yedim tüylerim her zamankinden daha yavaş çıkmaya başladı. bi anda çok fazla duygu değişimi yaşadım. saçlarımda kızıllıklar vardı özellikle uç kısımları sanki boyanmış gibi güneş de kırmızı parlıyordu. hatırladığım bunlar.

Back
X