Hamileysem bebeğe bişey olur mu

Rare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
293
68
28
SAT 2 Temmuz 20 Temmuzda glukofen kullanmaya başladım. Doktor vermedi kendim aldım başladım. 23 günlük bi gecikme yaşıyorum. Hiçbir belirtim olmadığı için hamile olduğumu düşünmedim ama hamileysem bebeğe bişey olur mu yani Allah korusun sakat olma gibi bi durum olur mu ? Çok büyük sıkıntıya girdim zaten ilk bebeğimde kürtaj oldum böyle bişey varsa kaldıramam artık bebek varsa ilaç zarar vermiş olabilir mi hala kullanmaya devam ediyorum. Lütfen cevaplandırın sıkıntıdan uyuyamıyorum.

artik ilaci birakin ama su ana kadar kullandiinizin cok buyuk bi problem yaratacaini sanmiyorum. cunku bebek dollenip rahme yerlestikten 10-15 gun sonrasinda organ olusumuna baslio die biliorm. siz bitest yapin oncelikle gebelik icn hamilemisiniz en azindan bu bi netlessin, ondan sonrada doktora gittinizde anlatirsiniz durumu o daha net aydinlatir ztaen

Teşekkür ederim cevabınız için. Neden böyle oldu bilmiyorum ilaç ters etki falan mı yaptı acaba normalde düzenlidir adeti 28-29 günde olurum. Hiç sanmıyorum hamile olduğumu da Allah bilir bi de varsa diye korktum. Neden bu kadar gecikme yaşamış olabilirim bi fikriniz var mı ? Tatildeyim hala eve dönmeme az kaldı döndüğümde gidicem doktora. Gidene kadar içim içimi yiyecek neden acaba diye.

keske hemen doktorunuza sorsanız bunu
telefonunu vermedımı doktorunuz

glukofen hamile ikende kullanılıyor diye biliyorum .Ama buna dr karar vermeli yani dr kontrolünde kullanılmalı.Siz neden kendiniz kullanmaya başladınız pko mu vardı sizde.

Malesef numarası yok. Kullanmak istediğimi söyledim şu an için gerek yok demişti. Döndüğümde hormon testi yapılacaktı.
bebıslere kolay kolay bırsey olmuyor aklına kotu bırsey getırme tatılın tadını cıkar
doktor zaten gorustugunuzde bu konuyla ılgılenır

glukofen hamile ikende kullanılıyor diye biliyorum .Ama buna dr karar vermeli yani dr kontrolünde kullanılmalı.Siz neden kendiniz kullanmaya başladınız pko mu vardı sizde.
Evet pco var malesef. Yumurtamın gelişmediği gözlemlendi. 12 mmydi. Gelecek aya çatlar bu ay çatlamaz dedi doktor. Bende kullanmak istedim. Yumurtlamayı düzenlesin diye. Yumurtlayamazsam hamile kalamam diye.

bebıslere kolay kolay bırsey olmuyor aklına kotu bırsey getırme tatılın tadını cıkar
doktor zaten gorustugunuzde bu konuyla ılgılenır
Bebeğin olma ihtimali de yok aslında. Yani hiçbir belirtim yok. İlk hamileliğimde ilişkiden 1 hafta sonra başlamıştı tüm belirtiler. Şimdi hiçbişey yok. Ama bi de varsa diye düşünüyo insan. Ilkinde de hiç anlamadım gerçi birsürü ilaç içtim.

ama dıkkat edın...
doktorlar ılac verırken tedavı yaparken gebelık suphesıne gore hareket eder
emın olmadan ılac kulanmayın korunmuyorsanız herseye hazır olmak gerek
ınsallah kotu bırsey olmaz korkmayın

ama dıkkat edın...
doktorlar ılac verırken tedavı yaparken gebelık suphesıne gore hareket eder
emın olmadan ılac kulanmayın korunmuyorsanız herseye hazır olmak gerek
ınsallah kotu bırsey olmaz korkmayın
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevaplarınız için. Kürtajdan sonra kalamadım hamile. Yumurtalarımın da gelişmediğini öğrenince üzüldüm baya. Üstüne de bu çok güzel oldu :)

Evet pco var malesef. Yumurtamın gelişmediği gözlemlendi. 12 mmydi. Gelecek aya çatlar bu ay çatlamaz dedi doktor. Bende kullanmak istedim. Yumurtlamayı düzenlesin diye. Yumurtlayamazsam hamile kalamam diye.

hımm anladım.Birşey olucağını sanmıyorum yani ilaç yumurta geliştirici ilaç.Bende de pko var .dr um bana 5 günlük içmemi söylemişti fazlasına gerek yok diye.Hamile kalırsan da duruma göre devam ederiz demişti.Hamile kaldım ben tedavi ile ama sonlandı.Hatta şu an da acaba ilacı içsem mi diye muallaktayım.Yani hamilelerde kullanabiliyor tabi ama dr unuza danışın muhakkak.İlaç aynı zamanda diyabet ilacı hamilelikte şekeri olanlarada veriliyor.

Pcolu hastalarda düşüğü engellemek için kullanıma devam ediyolar diye biliyorum. Doktorunuz bıraktırdıysa icmenize gerek yoktur içiniz rahat olsun. Çok soru soruyorum ama bu ilaç bu kadar gecikme yapar mı

glikofen daha cok vucuttaki seker kullanimini duzenlemek icin kilo kontrolunde falanda kullanilabilio pek fazla adet gecikmesine sebep olcaini dusunmuyorum ama pko var sanirim sizde o yuzden gede gecikme yasio olablirisiniz. stres yapmayin ama stres yaptikca daa cok gecikme yasarsiniz. en azindan yakinda bi eczane falan varsa idrar testi alip yapsaniz en azindan bebis var mi onu ogrenmis olurdunuz. ama benim tavsiyem su an itibariyle ilaci birakin madem bole bi durumunuz var doktora danismadan da almamaya calisin ilac

Pcolu hastalarda düşüğü engellemek için kullanıma devam ediyolar diye biliyorum. Doktorunuz bıraktırdıysa icmenize gerek yoktur içiniz rahat olsun. Çok soru soruyorum ama bu ilaç bu kadar gecikme yapar mı

O konuda bilgim yok inanın.Ben çok az kullandım etkilemedi beni.Siz kendiniz test yapmadınız mı ?

Bugün icmedim zaten. 1 aydır hiç aksatmadan kullandım. Pco var ama adetlerim düzenlidir. İlaca başlayana kadar düzenliydi en azından :)

pko olmanız yüzde yüz hamile kalamayacağınız anlamına gelmez ki
Biliyorum :) doktor bana tedavi olmadan hamile kalamayacağımı söylemişti ama kaldım :) onda tüm belirtiler vardı yoğun şekilde. Hiçbir belirti olmadığı için pek ihtimal vermiyorum hamile olabileceğime :) hiçbir şey yok onun için öyle dedim. Hani eğer gebelik varsa bi belirti bişey olmaz mı hiçbişey yok bende

Hayır yapmadım dediğim gibi hamile olma ihtimalim yok ama insanın aklına her türlü şey geliyo.

bence böyle düşünüp duracağınıza bir test yapın içiniz rahatlasın.Evde yapılan gebelik testlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…