Kizlar gene ben :) ilk gebeligim
tup bebek yontemiyle olmustu ilk andan son ana kadar turlu turlu agrilar yasadim ve butun hamililigimi evde yataraj gecirdim son ayimi ise oturmadan yatarak
Simdi normal yollarla bebegi biz yaptik 4+3 gunluk hamileyim henuz dr gidip keseye bakamadik ama neyse bir takim sorularim olacak lutfen soru,cevap seklinde yanitlayabilirmisiniz ?
1_ hamilelik hastalikmidir , gundelik hayatimuza devam etmemiz herhangi bir risk faktoru yoksa ( veya haberdar degilsek ) temizligi yemegi gezmeyi hamile bayanlar yapamazmi ?
Hamilelik tabiki de hastalık değildir bunu herkes söylüyor zaten ama biraz daha dikkatli olmakta fayda var herhalde fakat kişiden kişiye değişir bence.
Ben mesela doğuma kadar cam sildim her gün evimi süpürdüm vileda çektim 7.aya kadar toplu taşıma ile işe gidip geldim koltuk çektim hatta bebek odasını beğenmedim kendin tekrar düzenledim eşyaları sürterek iterek yer değiştirdim ve hiçbirşey olmadı hatta geç doğum yaptım bebek birtürlü gelmedi.
Eger imkanın varsa veya size ev işlerinde yardımcı olacak biri varsa zaten bu işeri elbetteki yapmazsınız ama yardımcı olacak kimseniz yoksa yavaş yavaş günlük işlerinizi yapabilirsiniz bence hamileyip deyipte hiçbirşeye dokunmamak çok yanlış bence.