Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar gene ben :) ilk gebeligim tup bebek yontemiyle olmustu ilk andan son ana kadar turlu turlu agrilar yasadim ve butun hamililigimi evde yataraj gecirdim son ayimi ise oturmadan yatarak
Simdi normal yollarla bebegi biz yaptik 4+3 gunluk hamileyim henuz dr gidip keseye bakamadik ama neyse bir takim sorularim olacak lutfen soru,cevap seklinde yanitlayabilirmisiniz ?
1_ hamilelik hastalikmidir , gundelik hayatimuza devam etmemiz herhangi bir risk faktoru yoksa ( veya haberdar degilsek ) temizligi yemegi gezmeyi hamile bayanlar yapamazmi ?
2_ agir kaldirma denir tamam koltuk kaldirmiyorum ama oglumu mecburen kucakliyorum gunde 5_6 kere budami olmamali?
3_ herhangi bir zedelenme oldugunda kanama olarak illa belirti verirmi ?
4_ cinsel iliski rayinda devam edemezmi ? Sonucta gobegim yok suan pozisyon ve cinsel iliski sikligi olarak soruyorum bebek yokkenki gibi davranilirmi ?
5_ minibus otobus gibi tasitlara binilmemelimi ?
6_ hamileyim diye agir cekimde roboy gibimi hareket etmem lazim ?
7_ kimyasal olmazmis ruj makyaj hatta dar,pantolon yahu tamamda mercimek kadar belkide drgil,dar giymenin nesi zararli,suanda ?
Eklemek iatediginiz birsey olursa cok sevinirim soruyorum cunku gecmus hamileligim zor du , pipirikliydim ve herkez beni yadirgiyordu simdi bu ayni insanlar bir hafta once cam sildigimi gorduklerinde brni gene ayipladilar ne yani yapiyimmi yapmiyimmi hastamiyim hamilemiyim ? Makyaj konusuna katilamicam bu sadece hamilr bayanlarin oz guvenini yikmaktan baska bir ise yaramiyor bu benim dusuncem
Ayrica uyesi oldugum 2014 grubundada benden baska normal hayatina devam eden yok ben simdide fazlami rahatim
Cok oldum opuyorum cok tesekkur ediyorum simdiden
Ilk gebeligindeki doktorunmu ?
Coraspin kulanmismiydin ilk gebeliginde
Bende egede kullandim ancak suan hala dr gidemedigim icin kullanmiyorum daha once tedbir amaclu kullanmistin sanirim
Ben malesef kendi dr kadar iyi bir dr bulacagimi zannetmiyorum
Cudana bende cok yaygaraciyim ams canim hic tatli degildir bakalim bu nasil olacak dogum :)