Gebeliğe Hazırlık Hamileyken ve Doğumda fit ve güzel kalma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Resev

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
1
0
6
40
Arkadaşlar merhaba ben 9+3 günlük hamileyim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki isteyip anne olmak için can atan tüm arkadaşlar inşallah güzel haberler alırlar ve sonra bu tatlı telaşa başlarlar🙏🏻. Ben 63 kilo ile başladım bu yolculuğa ama inanılmaz bi şekilde şişkinliğim var özellikle yüzümün değiştiğini görüyorum Çok su içiyorum yürüyüş yapıyorum ama hala şişkinlik var. Siz neler yapıyorsunuz pilates spor yoga tavsiyelere ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba ben 9+3 günlük hamileyim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki isteyip anne olmak için can atan tüm arkadaşlar inşallah güzel haberler alırlar ve sonra bu tatlı telaşa başlarlar🙏🏻. Ben 63 kilo ile başladım bu yolculuğa ama inanılmaz bi şekilde şişkinliğim var özellikle yüzümün değiştiğini görüyorum Çok su içiyorum yürüyüş yapıyorum ama hala şişkinlik var. Siz neler yapıyorsunuz pilates spor yoga tavsiyelere ihtiyacım var
Cnm bu şişkinlik doğumdan sonra iniyor inan. Sen bunu kilo olarak kalır diye düşünme. Yediğine içtiğine dikkat edip bol su içersen hem bebeğin daha sağlıklı olur hemde doğumdan sonra kilo almazsın. 40 kilo ile hamile kaldım 2 kızımada 60 kiloya kadar çıktım ama şişkinlikti. Hemen verdim zaten. Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah cnm

Back