Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba gebeliğn ilk haf6talarında uzanarak bir şey kaldırmak örneğin mutfak dolabının raflaına ağır bir tencere koymak gibi şeyler süşük riskini arttırır mı.böyle bieşey duymuştum:Saruboceq:
merhaba gebeliğn ilk haf6talarında uzanarak bir şey kaldırmak örneğin mutfak dolabının raflaına ağır bir tencere koymak gibi şeyler süşük riskini arttırır mı.böyle bieşey duymuştum:Saruboceq:
Halecim kesinlikle sakıncalı çok dikkat et uzanarak bir şeyler yapma gerinme ağır kaldırma çok fazla sıcak suyla duş falan almaaa ılık olsun sakın..Bunlar çok tehlikeli Allaha emanet olun inşallah