Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken tamamlayıcı sigorta 2017
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
benim görüştüğüm sigorta şirketleri hamilelikten en az 6 ay önce sigorta istiyorlardı. hamile iken yapmıyorlardı.merhabalar arkadaşlar hamileyken tamamlayıcı sigorta yaptıran var mı aranızda??? 5 haftalık hamileyim sigorta fiyatları çok uygun geldi bilginiz var mı?
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
şimdi yapılıyor ben görüştüm uygun rakamları var ama bu sefer de uygun olmasından şüphe duydum. :) mesela liv hospital 8 muayene 8 tahlil ve doğum 4300 tl diyor sizce normal mi?benim görüştüğüm sigorta şirketleri hamilelikten en az 6 ay önce sigorta istiyorlardı. hamile iken yapmıyorlardı.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
acıbadem doğum için bana 4500 lira dedi. ben vip paket seçtim 1500 lira ilave oldu. ön ödemeli olunca normal bence tutar. zaten 8 muayene dediği 4 muayene 4 kontrol oluyor.şimdi yapılıyor ben görüştüm uygun rakamları var ama bu sefer de uygun olmasından şüphe duydum. :) mesela liv hospital 8 muayene 8 tahlil ve doğum 4300 tl diyor sizce normal mi?
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
bu 8 tahlil ve 8 muayene yeterli olur mu peki? hamilelik boyunca kaç tahlil yapılıyor ki. Bir de Senin Acıbadem doğum muayeneler dahil 6000 liraya mı denk gelmiş oldu?acıbadem doğum için bana 4500 lira dedi. ben vip paket seçtim 1500 lira ilave oldu. ön ödemeli olunca normal bence tutar. zaten 8 muayene dediği 4 muayene 4 kontrol oluyor.
- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.411
- 598
yok sadece doğum bu. muayeneler için 120 lira veriyorum. muayene ve 15 gün sonra kontrolü oluyor. toplam 120 lira.şimdiye kadar 2 defa tahlil yapıldı. 2 li tarama ve ikili tarama ile detaylı kan ve idrar tahliline 85 liraverdim. şeker yüklemesi için 35 lira dediler. birde ilk muayenede detaylı kan tahlili ve idrar tahlili yapmışlardı. o zamanda 100 lira vermiştim..bu 8 tahlil ve 8 muayene yeterli olur mu peki? hamilelik boyunca kaç tahlil yapılıyor ki. Bir de Senin Acıbadem doğum muayeneler dahil 6000 liraya mı denk gelmiş oldu?
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Evet ben yaptırdım demir hayat die bi poliçe yapıyo sigorta şirketleri 4.300 e yaptırdım ve muayenelere başladım bakalım şimdilik bi sorun yaşamadımBende arastıriyorum var mi bir ilerleme
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Evet onu burada okudum demir hayat diye.hangi hastaneye gidiyorsun ve dr.a ben ankaradayım tesekkür ederimEvet ben yaptırdım demir hayat die bi poliçe yapıyo sigorta şirketleri 4.300 e yaptırdım ve muayenelere başladım bakalım şimdilik bi sorun yaşamadım
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Evet onu burada okudum demir hayat diye.hangi hastaneye gidiyorsun ve dr.a ben ankaradayım tesekkür ederim
Liv hospital a gidiyorum başak hanıma gidicem izinde olduğu için ilk muayenem ebru hanımdaydı. Hamile misin kaç haftalık?
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Sagol canım ...netten baktım 4+5 haftalık hamileyim . kese görmeye bu hafta gitsem mi ne dersin ? Su an gazi ünv. Hastanesinde deniz hanım diye iyi bir doktoru tavsiye ettiler.tamamlayıcı sigorta cok iyi ama beni maddi olarak zorlayacak vazgectim gibi.Liv hospital a gidiyorum başak hanıma gidicem izinde olduğu için ilk muayenem ebru hanımdaydı. Hamile misin kaç haftalık?
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçirirsin hep :) bence git ben 4+6 da gitmiştim en azından keseyi göreyim die korkularım vardı gidip rahatlamıştım. Gazi iyi bir hastane sonuçta doktorları iyi baya. Ama sigorta bizi de çok zorladı 9 taksit yapıyolar allahtan. Aylık 430 lira ödüyoruz. Lokman hekim ve ufuk üni. Daha uygun diye biliyorum. Oralara da bakabilirsinSagol canım ...netten baktım 4+5 haftalık hamileyim . kese görmeye bu hafta gitsem mi ne dersin ? Su an gazi ünv. Hastanesinde deniz hanım diye iyi bir doktoru tavsiye ettiler.tamamlayıcı sigorta cok iyi ama beni maddi olarak zorlayacak vazgectim gibi.
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
canım sağol sana da huzurlu rahat bir hamilelikle bebeğini kucağına almanı diliyorum. bende yarın gideceğim inş. dediğin gibi bir bakılsın.özel sigorta yine 430 iyi çünkü ben 4300 tl.yi 9 taksit 480 buldum.senin hastanen ve doktorun cok iyi inşallah güzel geçecek.bu işlere çok paralar harcadık şimdi biraz sabırlı olmam gerekiyor.ama belli olmaz ne yapacağım.bir iki ay sonra belli olur kararım. sağol çok yardımcı oldun.Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla geçirirsin hep :) bence git ben 4+6 da gitmiştim en azından keseyi göreyim die korkularım vardı gidip rahatlamıştım. Gazi iyi bir hastane sonuçta doktorları iyi baya. Ama sigorta bizi de çok zorladı 9 taksit yapıyolar allahtan. Aylık 430 lira ödüyoruz. Lokman hekim ve ufuk üni. Daha uygun diye biliyorum. Oralara da bakabilirsin
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Ne demek canımm ne zaman aklına bişi takılırsa yardımcı olmak isterim. Doktora gidince detayları güzel haberlerini bize de bildircanım sağol sana da huzurlu rahat bir hamilelikle bebeğini kucağına almanı diliyorum. bende yarın gideceğim inş. dediğin gibi bir bakılsın.özel sigorta yine 430 iyi çünkü ben 4300 tl.yi 9 taksit 480 buldum.senin hastanen ve doktorun cok iyi inşallah güzel geçecek.bu işlere çok paralar harcadık şimdi biraz sabırlı olmam gerekiyor.ama belli olmaz ne yapacağım.bir iki ay sonra belli olur kararım. sağol çok yardımcı oldun.
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
Bende bugün ozelde bir hastane sectim ve seni memorial basak hanım sanıyorum bil bakalım neresiNe demek canımm ne zaman aklına bişi takılırsa yardımcı olmak isterim. Doktora gidince detayları güzel haberlerini bize de bildir
liv hospitali sectim baslayacağım
Seni dedigim gibi aklımdasin ama memorial kalmis kafamda buraları okurken karışmıs.
Bende yrd doc. Coskun şimşiri seçtim.onunla görüstürdüler riskli gebeliklerede bakıyormuş tup bebek deyince onu tavsiye ettiler.bende dr.dan cok memnun kaldım.şimdi sana bir soru sorayım.yarın merkezede soracağım unutmazsam.8 muayene derken bu forumun bir öncesinde yazıldığı gibi 4 muayene 4 kontrol olamaz bence.muayeneden sonra 10 gün sonuc göstermek ücretsiz degil mi
Devleti sordum bu arada.gazi ünv. Hastanesi deniz hanım gebe almıyormus cok yogunmus.ankara unv. ni Aradım.tum hocalar ozel muayenede bakıyormus dısarida.arkadasimın dedigi gibi 122 tl. Ucretle universite hastanesinde hocaya girerim bunlar kalkmış.
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Öncelikle çok sevindim aynı hastanede mi olucaz şimdi :)Bende bugün ozelde bir hastane sectim ve seni memorial basak hanım sanıyorum bil bakalım neresi
liv hospitali sectim baslayacağım
Seni dedigim gibi aklımdasin ama memorial kalmis kafamda buraları okurken karışmıs.
Bende yrd doc. Coskun şimşiri seçtim.onunla görüstürdüler riskli gebeliklerede bakıyormuş tup bebek deyince onu tavsiye ettiler.bende dr.dan cok memnun kaldım.şimdi sana bir soru sorayım.yarın merkezede soracağım unutmazsam.8 muayene derken bu forumun bir öncesinde yazıldığı gibi 4 muayene 4 kontrol olamaz bence.muayeneden sonra 10 gün sonuc göstermek ücretsiz degil mi
Devleti sordum bu arada.gazi ünv. Hastanesi deniz hanım gebe almıyormus cok yogunmus.ankara unv. ni Aradım.tum hocalar ozel muayenede bakıyormus dısarida.arkadasimın dedigi gibi 122 tl. Ucretle universite hastanesinde hocaya girerim bunlar kalkmış.
poliçede 8 muayene geçiyor detaylı sordum hatta liv de bi kaç hamile de öyle geliodu 8 muayene haricinde 15 gün içinde tekrar gidersen hakkından düşmüyo. 4+4 değil. Ben Anadolu hayattan yaptırdım sorun yaşamadım sigorta yapan bey her sorunumda arayınca yardımcı oluyor. doktor değiştirme vb. durumlarda.
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
ya bende çok sevindim :) kısa zamanda tanışırız inş. senin 10 aylık hamileliğin maşallah iyisindir güzel gidiyordur değil mi demek Anadolu hayattan aldınnnn hmmm niye çünkü ben en uygun demir hayat sigorta biliyorum 4200 4300 tl.de ondan Anadolu hayattada mı aynı kampanya var acaba. bende aynı hastaneyi seçtiğime çok sevindim vay be dedim bu işi tutturdum sanırımÖncelikle çok sevindim aynı hastanede mi olucaz şimdi :)
poliçede 8 muayene geçiyor detaylı sordum hatta liv de bi kaç hamile de öyle geliodu 8 muayene haricinde 15 gün içinde tekrar gidersen hakkından düşmüyo. 4+4 değil. Ben Anadolu hayattan yaptırdım sorun yaşamadım sigorta yapan bey her sorunumda arayınca yardımcı oluyor. doktor değiştirme vb. durumlarda.
- 8 Ağustos 2017
- 113
- 71
- 98
- 38
Anadolu hayat demir hayatın poliçesini yapıyo. değişik sigortalar bu poliçeyi yapıyomuş zaten.ya bende çok sevindim :) kısa zamanda tanışırız inş. senin 10 aylık hamileliğin maşallah iyisindir güzel gidiyordur değil mi demek Anadolu hayattan aldınnnn hmmm niye çünkü ben en uygun demir hayat sigorta biliyorum 4200 4300 tl.de ondan Anadolu hayattada mı aynı kampanya var acaba. bende aynı hastaneyi seçtiğime çok sevindim vay be dedim bu işi tutturdum sanırım
Tanışalım valla çok güzel olur. 12 eylülde randevum var ama sen önceden gidersin sanırım.
İyi mi gidiyo kötü mü bilmiyorum biraz evhamlıyım. Doktora gidip görmeyince iyi değilim.
Ama her şey güzel düşünmekten geçiyo yapabilsek çok güzel olacak da
Senin nasıl gidiyor? İyisin dimi?
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
cevap hemen geldi sağol.bende 13 eylülde gideceğim.dışarda da olur tanışma belli olmaz.arkadaşım evham yaparmış aynı ben keseyi gördüm şimdi sigorta yaptırıyorum ama kalp atışını görse miydim diyorum.sonra unutmaya çalışıyorum bu düşünceyi.aslında evham iyi değil senin haftan da güzel, Allaha emanet diyip devam edeceğiz diyorum kendime.pekimm ımc sigorta var aracılık broker şirketi onlardan bu hastaneyi öğrendim tavsiye ettiler.onlara yaptırmak istiyorum.bir sıkıntı olmaz sence de değil mi ?? demir hayatla değil onlarla muhatap olacakmışız sadece.ımc sigortada pek çok sigorta şirketi var hepsini de satıyorlar .beni sorduğun için sağol. bende iyiyim canım iyi gidiyorAnadolu hayat demir hayatın poliçesini yapıyo. değişik sigortalar bu poliçeyi yapıyomuş zaten.
Tanışalım valla çok güzel olur. 12 eylülde randevum var ama sen önceden gidersin sanırım.
İyi mi gidiyo kötü mü bilmiyorum biraz evhamlıyım. Doktora gidip görmeyince iyi değilim.
- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
cevap hemen geldi sağol.bende 13 eylülde gideceğim.dışarda da olur tanışma belli olmaz.arkadaşım evham yaparmış :) aynı ben keseyi gördüm şimdi sigorta yaptırıyorum ama kalp atışını görse miydim diyorum.sonra unutmaya çalışıyorum bu düşünceyi.aslında evham iyi değil senin haftan da güzel, Allaha emanet diyip devam edeceğiz diyorum kendime.pekimm ımc sigorta var aracılık broker şirketi onlardan bu hastaneyi öğrendim tavsiye ettiler.onlara yaptırmak istiyorum.bir sıkıntı olmaz sence de değil mi ?? demir hayatla değil onlarla muhatap olacakmışız sadece.ımc sigortada pek çok sigorta şirketi var hepsini de satıyorlar .beni sorduğun için sağol. bende iyiyim canım iyi gidiyorAnadolu hayat demir hayatın poliçesini yapıyo. değişik sigortalar bu poliçeyi yapıyomuş zaten.