Hamileyken spor yapanlar ve yapmak isteyenler

mrb canm bende 11+6haftalik hamileyim hic bulantim olmadi aksine istahim okadar acildiki hamilelik dusunmeden once 56 kiloydim dusunrkende acaba hamilemiyim die risk almamak icin diyet yapmdgm icin 61 le hamile kaldim en son 63 kiloydum simdi belki 64 um kilo almak istemiyorum ama istahim cok.. bide surekli yemek zorunda hissediyorum kendimi cunku kan sekerim dusuyor calisan bi bayanim zaten 8 saat calsyrm cikincada bi 10 dk yuruyorum okadar benm gibi olan yada bana bi onerisi olan arkasim var mi yardim edersnz cok sevinirim... zira buna ihtiyacim var.

kola iyi degil zaten ya ama bazen deli gibi istiyor canım yarım bardak iciyorum:) kegel egzersizlerinide uygula onlarında dogumu kolaylastırdıgı soyleniyor artık ne varsa deniycez:))
bir de kolayi bende mide eksimesi icin kullaniyorum :) belki de benm avuntum ama yarim bardak iciyorum gunde bebegimn cinsiyetini merk edyorim genelde kola gazli icecek tuketenlere kiz diyorlar ozel olmazsa senin meleginin cinsiyeti nedir

Caniiiiim bende senin gbu olmustum ama benmko tam tersiydo aman sunu da yiyim hamile kaliyim aman bunu da yiyim seklindeydi ve o ay kilo aldim ve senin gbi stresten tam 15 gun erken adet oldum cok uzulmustum ama 1 ay sonra melegim karnima dustu bence seninkide ayni sekilde olabilir insallah hamilesindir :)

hamileyimmmm:) hatta su an 9 artı 4 deyim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaaahhhhh

yazamadim pek:) spora devam besinci ayimdayim 2.5-3 kilo arasinda kilo alimi oldu ama gorsel olarak kilo yok sanirim daha cok bebek gogusler sivi rahim agirligi..yuruyuslere devam iki gunde bir ekstra kol ve bacak calistiriyorum faydasi cok fazla heleki yuruyuz cok onemli

hala devam yuruyuslere:) haftanın 3 gunu spor salonunda yuruyuslere ve kol bacak egzersizlerime devam ediyorum gidemedigim gunler evde dans ediyorum hafif hareketlerle tavsiye ederim :) kilo acısından 4 kilo almıs bulunuyorum ama hala gorsel olarak kilo almıs gibi gorunmuyorum belimde kalınlasma var sanırımki sporun bu ozelligi var kiloları yag olarak gostermiyor vucut

kızlar ne alemdesiniz ? bayadır kimsenin sesi çıkmamış, ben bugün 21 artı 2 deyim. haftada iki gün aletli pilates yapıyorum ve toplam 3700 kg aldım. sizde ne var ne yok ?

kızlar ne alemdesiniz ? bayadır kimsenin sesi çıkmamış, ben bugün 21 artı 2 deyim. haftada iki gün aletli pilates yapıyorum ve toplam 3700 kg aldım. sizde ne var ne yok ?
biraktilar heralde:)) son zamanlarda biraz yoruyor spor havalar da malum haftanin iki veya uc gunu gitmeye calisiyorum diger gunlerde evde yapiyorum bende 7 kilo aldim bakalim son haftaya kdr ne olucak:) ama yapabildigin kdr spor yap 30.haftalarda bebek basasagi dondugu icin baski yapiyo zor geliyor spor:)

Ben de pilatese yazılıcam yakın zamanda sizin nasıl gidiyo

ben yarın 30 artı 1 olcam toplam 9 kilo aldım aslında son zamanlarda aldım çoğunu pilatese devam ediyorum çok faydası oluyor ama son 2 - 3 haftadır her bulduğumu yiyorum baya iştahım arttı ve sağlıksız da yemeye başladım ondan birden kilo aldım malesef bu haftadan sonra pilates yanında yürüyüşe başlicam artık yetmiyr çünkü iyice ağırlık çökttü :)

Sıkılaşma ne durumda peki

Ben de kızıma 7 aylık hamileyken spor yapmaya karar verdim bi spor salonuna yazıldım birsürü kıyafet aldım ama toplamda 5 kez gittim

Dogurdum 3 ay gecti bile:) zaman cok hizli:) ben spora devam ediyorum sezeryan dogum yaptim 50. Gunu spor salonuna basladim 1 ay devam ettim daha sonra evime gerekli ekipmani aldim simdi evde agirliklarla spora devam ediyorum bel basen gobek cevremde incelme oldu eski kiloma dondum hedefim karin kasi hamilelikte yaptigim egzersizlerin etkisini cok gordum onuda belirteyim iyilesmem bile cok hizli oldu

Merhabalar, ben de 27 haftalık hamileyim ve spora yeni başladım.. Evde leslie 2 mil yapıyorum ancak.. vücut alışsın mili artırırım büyük ihtimalle. Şimdiye kadar çok kilo aldım ve artık almamam lazım doğuma kadar.

Ben hala spora devam16 ay oldu dogum yapali dogum oncesinden cok daha fit vucuda kavustum duzenli spor yapmanin faydasi inanilmaz ustelik ev de spor salonunda goremedigim faydayi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…