Hamileyken siddet gördüm.kocami terkettim, bebegimide kaybettim:( cok üzgünüm!

okuduklarıma cok üzüldüm. geçmiş olsun kesinlikle. hamilelik içinse üzülme bence. haklısın zor bir durum ama o adamla ömürboyu bir alakan olacaktı çocuğun dolayısıyla senin veye çocuğunun. hem böyle bir adamın çocuğunu doğurmak çocuğun bu olumsuzlukların içine doğması onun için de hiç iyi olmazdı. mutsuz bir çocuk olma ihtimali çok yüksek olurdu. bu senin şansın kesinlikle..

yaşadıklarına çok üzüldüm canım benim ölmüşle olmuşa çare yok ama biraz kabahat sende kaçarak hayatını mahfetmişsin üstelik cahil değilsin 22 yaşındasın..bunu söylemek çok güç ama o bebek yaşasaydı annesi babasız bi hayat nebilim yani sizin için çok zor ama bebek için en iyisi olmuş üzücüde olsa..ama bak ne mutlu sana ailen seninle seni koruyolar daha yaşın çok genç
yeniden evlenir yeniden yuva kurarsın allahta sana böyle yazmış güçlü ol olmadı piskolojik yardım al

evt cok haklisin, kacmakla cok büyük hata yaptim ama hayatimi mahfetim diyemem. sonucta hayat devam ediyor degil mi?

aslinda ben böyle bisey yapacak biri degildim. bir arkadasim kacmisti, ona cok kizmistim. ama ben o dönemler bir bosluga düsmüstüm, okul felan hicbirsey yolunda gitmiyordu, oda bu boslugumdan faydalandi, daha dogrusu ben burdaki sorunlarimdan herhalde kactim.
ama cok sükür ailem sahip cikti ve cevremde hic kimse beni kinamadi, herkes "senin nasil bir kiz oldugunu biliyoruz, sen bizim icin hala ayni diclesin diyorlar" :)

Geçmişi silip atmak en hayırlısı
Takılıp kalmayın olaylara bebek konusana.
Yaşandı bitti zaman giden geri gelmiyor sonuçta
Aldığınız dersle önünüzdeki geleceğe bakın
Geçmiş olsun...

Canım kusura bakma ama benım aklım almıyor. Bence senın bu duruma sevınıp kurtuldum dıye halişne şükretmen gerekiyor. yasadıklarından ders alman gerekıyor. ve bebgın dusmesı tabıkı guzel bıd urum degıl ama ınan boylesı daha hayırlı bence. Bunu tabiki Allah bilir ama. SAKINNNNNNNNNNN ÜZÜLME sen resmen bi piskopatın sorunlu bir insanın elinden kurtulmuşsun. Sevineceğine kalkıp üzülüyorsun ben anlamıyorum. Ailen hayatta ve sana destek çıkmış. Kıymetlerını bıl senı affetmısler. Evlerının kapılarını sıcak yuvalarını sana gerı acmıslar. haline şükür et. adamdan kurtulduguna sevın Kesinlilkle ARKANA BAKMAAAAAAAAAAAAA..Kendi GELECEĞİNİ DÜŞÜNNNNN

bebegin düşmesine üzüldüm ama kurtuldugunada sevindim bir ömür dayak yiyerek yaşadıgını düşünsene sil baştan evet yaşa hayatı düşünerek akıllıca tekrar evlenirsin ama iyice tanıdıgından emin olduktan sonra

Bebeğin düşmesi kötü gibi gözükse de aslında bir hayır... Böyle olması iyi olmuş bence. Ve şunu unutma 22 yaşındasın daha :) Benden bir yaş büyüksün sadece. Hayatın en başındasın... :) Benim annem, ikinci evliliğini yaptığında 32 yaşındaydı. İkinci evliliğinde dayak yedi sürekli, hemde o da evliliğinin ertesi günü başladı. Vs vs. Allah onlara evli kaldıkları 5 yıl süre boyunca çocuk vermedi. Olmadı yani. Allah vermedi. Seninkini de vermiş ama geri almış. Yani seninde kaderinde böyle iğrenç bir adamdan anne olmak yokmuş aynı benim annem gibi. Ve benim annemin 2. evliliği idi. Ayrıldığında 37-38 yaşında mı neydi. Ve ne kadar geç bir yaş değil mi? Hayatının yarısını geçmişsin.... Ama sen daha tazeciksin. Ve inan bana, o yaşadığın bir tanecik evlilik seni eskitemez. Sakın yaptığın evlilikle gençliğini yok sayma.İnsanlar sanki 2-3 kere evlendin mi bayatladın sanırlar. Ama hayır genceciksin. İnan bana, istersen her şey çok güzel olacak. Sadece , Allah seni bu şekilde sınadı. Bu şekilde pişmeni sağladı. Bir deneyimdi. Bir dersti. Hani aldatsa filan hazımsız olursun. Ama dayak? Çok başka bir boyut. Dayak insana yakışmaz. Ve sen de , bunu insanlığına yedirememe gibi bir duruma sakın girme. Dayak insan vasfı değil çünkü.Karşındaki insan değilmiş. Yoksa senin insanlığın, gururun , kişiliğinde hiçbir alakası yok bu olanların. Şimdi yaslan arkana... Bir oh çek. Ve şükür de... Seni bu adamdan kurtartdığı için Allaha şükret canım. Öpüyorum güzel yanaklarından. Ha bir de, benim içime bir his geldi. Sen güçlü bir kız gibi duruyorsun. Ben öyle bir ifade aldım.

benden de sadece 1 yaş büyüksün ve o bebeğin kaybı aslında hayırlara vesile bence. şu anda kucağında bebeğin, hepten bozulmuş görüntün, lohusa depresyonun ve stresten gelmeyen sütünle bir zindanın içine hapsolmuş olabilirdin.

o değil de şaşırıyorum bazen bu hikayelere.. 21 yaşındayım ben ve üniversite öğrencisiyim daha ailemle kalıyorum ve bir sevgilim yok. yani, var da, hoşlananlar falan var, hoşlandığım kişilerle arkadaşça yemeğe çıkıyoruz güzel müzikler dinleyip güzel sohbetler ediyoruz ve ahlak terbiye sınırlarını aşmadan uygarca vakit geçiriyoruz. yaşımdan büyük sorumluluk almadan ders çalışarak yaşayıp gidiyorum. NORMALİ BU OLMALI. genç yaşta gencecik kızlar şiddet eğilimli saldırgan kocaların, cahil ve agresif görümcelerin kaynanaların ortasına salınmamalı. şu sitede okuduklarım canımı çok sıkıyor.

Cok büyük gecmis olsun size, pacayi zor kurtarmissiniz o adamin elinden. Iyiki ayrilma karari icin cok beklememissiniz, yoksa daha cok aylariniza veya senelerinize cok yazik olcakti. Bebeginizi kaybetmeniz cok üzücü ama bence böylesi daha iyi olmus sizin icin. Her hayirda bir şer, her şerde bir hayir vardir diye bosuna dememisler. Umarim birgün sizi gercekten seven, size deger veren bir insanla hayatinizi birlestirip, ondan cocuk sahibi olursunuz ve mutlu bir aile ortaminda annelik duygusunu tadarsiniz. Egitiminizi kesinlikle ihmal etmeyin ve bence bu kötü olayi daha iyi atlamak icin bir uzmandan yardim alin. Allah yardimciniz olsun..

canim benim o güzel sözlerin icn cok tsk ederim, agzina yüregine saglik

cok haklsin.. ama yanlis anlasildim herhalde..ben o piskopattan ayrildim diye üzülmüyrm, sadece hayatima girmesine izin verdigim icin cok üzgünüm. bana hic yakismayan seyler yaptim. ama neyse cok sükür hayatim yavas yavas bir düzene giriyor..bu konuyu acarken ben daha kendimi toparlamamisti ama bu hafta calismaya basladim. bugün 8,5 saat calistim daha yeni eve geldim ama inanamayacaginiz kadar cok mutluyum cok huzurluyum. hergün evde oturup aglamaktan daha iyi :)

sizlerinde söylediginiz gibi önüme bakiyrm artik. allahin izniyle yazdan sonrada üniversiteye basliycam :) o piskopatida allaha havale ettim.

ilginiz ve desteginiz icin hepinizden allah razi olsun

Son düzenleme:
cnm belki bana kızıcaksın ama belkide hayırlısı bu olmuş bebeğini kaybetmen tmm sen bir annesin hiç kimsede bebeği düştü diye sevinmez ama böyle psikopat bi adam modeliyle napardın neler duyuyoruz çocuğu bile mazallah kaçırırdı haberlerde duydun mu bilmiyorum adam olacak s..fsiz çocuğunu kaçırmış karısından bakıcıya vermiş ve allah korusun ölüsünü bulmuşlar bebişin içim acıdı sürekli br bağın olmış olacaktı çocuk aranızda perişan olcaktı bununda örnekleri var ne güzelailen sahip çıkmış bence geçmişi unutmaya çalış eğer durumun müsaitse psikolojik destek al sonra işe girersin belki yeniden düzgün birini seversin her iste bi hayır var benim odunumda seninkiyle aynı nerdeyse (eşim) bi dayak yok oda çalışmak borç yapar 20 milyar borç var ve benim ailemin üstünde şimdi ayrıyız ödücem diye inş ama nerden bulcak karnını bile doyuramaz daha 5 parasız benim bağım oğlum onla o yüzden daha d,ikkatli adım atıyorum oğlum küçük ama çok etkileniyor bana psikolojisi bile bozulmuş geldi belki gülceksizin ne anlar o daha bebek diceksiniz ama öyle valla acayip babası gibi oldu senn bağında yok çok üzücü bebeğini kaybetmen ama kafana takma inan bana göre en hayırlısı bu cnm ben ayrılsamda ömür boyu onunla kaç kez karşılaşırım kim bilir oğlum için ve beni oğlumla tehdit ediyor vermem sana diyor yani senin durumun yine iii ailene sıkı sıkı sarıl güvenini kazan yeniden benim ailemle bile aram açık onun yüzünden ve arkana bakma bol bol dua et hakkımızda hayırlısı

keşke şu olsaydı keşke bu olsaydı demiycem sana..olan olmuş ve sen zaten yaptığın hataların bedelini fazlasıyla ödemişsin.ben bebeğin için çok üzüldüm ama allahtan herşeyin hayırlısı..
ailen seni kabul ettiği ve sana kucak açtığı için kazançlısın.yeni hayatında mutluluklar sana canım.

öncelikle geçmiş olsun ben de bi kaç ay öncesi boşandım hem de sadece 7 ay evli kaldım keşkeler hayatımızda hep olacak ama hayata bi şeklilde tutunup önümüze bakmalıyız hiç bişey bizden daha değerli değil şu kısacık hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…