- Konu Sahibi Dicle_1988
-
Bu adamla ilk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız?
Bebeğin düşmesi kötü gibi gözükse de aslında bir hayır... Böyle olması iyi olmuş bence. Ve şunu unutma 22 yaşındasın daha :) Benden bir yaş büyüksün sadece. Hayatın en başındasın... :) Benim annem, ikinci evliliğini yaptığında 32 yaşındaydı. İkinci evliliğinde dayak yedi sürekli, hemde o da evliliğinin ertesi günü başladı. Vs vs. Allah onlara evli kaldıkları 5 yıl süre boyunca çocuk vermedi. Olmadı yani. Allah vermedi. Seninkini de vermiş ama geri almış. Yani seninde kaderinde böyle iğrenç bir adamdan anne olmak yokmuş aynı benim annem gibi. Ve benim annemin 2. evliliği idi. Ayrıldığında 37-38 yaşında mı neydi. Ve ne kadar geç bir yaş değil mi? Hayatının yarısını geçmişsin.... Ama sen daha tazeciksin. Ve inan bana, o yaşadığın bir tanecik evlilik seni eskitemez. Sakın yaptığın evlilikle gençliğini yok sayma.İnsanlar sanki 2-3 kere evlendin mi bayatladın sanırlar. Ama hayır genceciksin. İnan bana, istersen her şey çok güzel olacak. Sadece , Allah seni bu şekilde sınadı. Bu şekilde pişmeni sağladı. Bir deneyimdi. Bir dersti. Hani aldatsa filan hazımsız olursun. Ama dayak? Çok başka bir boyut. Dayak insana yakışmaz. Ve sen de , bunu insanlığına yedirememe gibi bir duruma sakın girme. Dayak insan vasfı değil çünkü.Karşındaki insan değilmiş. Yoksa senin insanlığın, gururun , kişiliğinde hiçbir alakası yok bu olanların. Şimdi yaslan arkana... Bir oh çek. Ve şükür de... Seni bu adamdan kurtartdığı için Allaha şükret canım. Öpüyorum güzel yanaklarından. Ha bir de, benim içime bir his geldi. Sen güçlü bir kız gibi duruyorsun. Ben öyle bir ifade aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?