• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken siddet gördüm.kocami terkettim, bebegimide kaybettim:( cok üzgünüm!

sil baştan başlamak gerekbazen.. hayatı sıfırlamak.
Yeniden başlayın hayatınıza tüm zorluklara rağmen.
Başarabilirsiniz

Psikolojik destek almalısın mutlaka, tek başına halledemeyebilirsin. Ve dua et haline kurtulabilmişsin ondan. Bütün hayatını şiddetle geçirmeye mahkumda olabilirdin. Şanslısın. Şimdi önünde yeni bir sayfa var. Ve henüz çok gençsin , hayat karşına daha çok güzel günler çıkaracak bunların hepsi geçmişte kalıcak.

otur dua et şükret haline bence canım
üzülüceğine sevin allahına yalvar
kurtulmuşsun hayırlısı böyleymişki bebekte gitmiş
bence iyide olmuş annen baban istemiyecekti
istenmeyen bir torun sorunlu bir babaya sahip olacaktı
senin için hayırlısı böyleymiş öyle düşün

bır dılekce yaz basıma bır sey gelırse bu kısıden dolayı olmustur dıye.devlet senı koruma altına alıyor.sana guvenlıgın ıcın herseyı yapıyorlar.allah sabır versın keske dersın hersey ıcın ama keskelerlede hayat gecmıyor.cok uzuldum durumuna sabır de.

böyle gengesiz birinden kurtulduğuna sevinmelisin canım yaşananları unutmak zor ama yine de herşeyi geride bırakıp geleceğine umutla sarılmalısın:31:

canim bencede cok cok sevin bebegin dustugune biliyorum anne yuregi cok zor ama benzer bi durumu bende yasiyorum ayni caresizlik bendede var ve iki evledim var ,bazen kadin dogdugum icin lanet ediyorum butun kadinlar adina ama dunyanin kanunu bu sanirim bol bol dua et bak sen ailenin yanindasin bebegin hicbir bagin yok unutma daha kotu durumda olanlar var:50:

geçmiş olsun canım büyük bişey atlatmışsın. tam bi pislikmiş. nasıl hamile karısına el kaldırır. hemde dinimizde kadına kocası vurur filan diyerek (ki peygamberimiz(SAV) yüze ve başa vurmayı haram kılmıştır) kılıfa bak bi b..k bildiği yok konuşuyor öyle. şükretki geçti gitti diye.

bebeğine çok üzüldüm:( her şerde hayır olabilir. bunda da vardır bi hayır demek lazım. arkadşlar demiş ama bi an önce psikolojik destek almalısın sakın erteleme.

çok üzüldüm..
hep derim elin oğlu için aile yabana atılmamalı.
şanslısınki aileniz sizi geri kabul etmiş.
zaman sonra bu olanları unutup,aşkınız depreşmez inşallah ve
noktaladığınız yerden devam etmezsiniz,
unutmayın aynı hatayı ikinci bi sefer yaparsanız bu sefer ailenizi tamamen kaybedersiniz.

canım benim inan cok üzüldüm bebğin içinde hayırlısıdır demek bile can yakıcı ama herşey allahtan
dediğin gibi arnızdaki tüm bağlar kopmuş oldu bundan sonra yoluna devam etmmelisin seni tekrar kandırmasına izin verme yaşında genç anladıgım kadarıyla uzun güzel bi ömür var önünde taze bi başlangıç yap

yaşadıkların agır seyler kendini asla suclama hiçbir kadın şiddeti haketmez helede hamileyken cok üzücü başa yardım almayıda düşün bence yepyeni başlangıç yap eskiyide unut kabustu uyandın:54:

bende yurtdisinda ysiyorum, ve gidipte tr den evlenenlere kiziyorum aslinda.
kiminin sansi olur esi iyi cikar ama bi cogununkide maalesef cahil cikiyo..
vallah yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm. bir anlik hata hayatina mal olmus.. ama evlilik karari hemen verilebilecek bi karar degildi aslinda keske düsünme tanima firsati verseydin kendinede onada..
elbette bi acigini yakalardin.. yasinda kücükmüs..
seninde dedigin gibi, bebegini kaybetmen belki de gercekten daha hayirli olmus yoksa daha cok git geller yasardiniz.. simdi ise aranizda hicbir bag yok..
özgürlgün tadni cikar ama herseyi 2 kere düsünerek :51:

allah yolunu acik etsin..

Elleri kırılsın başka ne denir ki. Rabbim seni uçurumun kıyısında düşmekten kurtarmış, dua et. Yavrun için üzüldüm ama birde şöyle düşün ya doğsaydı her şey daha sarpa sarmaz mıydı, bugün eski eşinden bahsedenler ailesinin ahlaksızlıklarını nasıl ona da ödetiyorlarsa yarın öbürgün aynısı çocuğunun başına gelecekti, ayrıca öyle bir ortamda nasıl sağlıklı bir bebek olacaktı ki? Seni yavrunun yanında dövmekten çekinmeyecekti, belki o minicik bedene de sürecekti pis ellerini, bunları düşün üzülmemeye çalış. Biliyorum çok zor bende yavrumu kaybettim kim ne derse desin acısı hiç çıkmıyor içimden ama Rabbim sabrını veriyor, acın daha çok taze geçecek elbet. Resmen boşandınız mı onu göremedim mesajlarında eğer boşanmadıysanız sakın ha hiç bir şey bekelemeden hemen boşan ve onunla asla hiç bir konuda muhattap olma. Telefonlarına çıkma es kaza sesinii duyarsan duymazdan gel yok say, hiç hayatında yeri olmamış farzet senin için en hayırlısı bu olur.

Hayret ediyorum böyle insanlara yaa!
Gercekten de cahilin önde gideni denir buna baska birsey denmez..
Ne halletmeye calısıyor ki siddetle?
Aileniz size tekrar kucak acmıs ne güzel bir daha o kisiyle baglantı kurmamanız en dogrusu kafanızı karıstırmasına izin vermeyin sakın bir insan yedisin de neyse yetmisinde de odur ben bunu bilir bunu söylerim.
Hakkınız da hayırlısı olsun..

canim bazen iyi düsünmeden hareket edebiliyoruz ama gelecegide göremiyoruz ki.
eminim simdi keskelerin coktur ama yasanmis iste,elden birsey gelmez öne bakmaktan haric,suan inan bana sana yazarken diyorum ki kendime,melhemim olsada birde kendi basima sürsem:34:
ama suan ailenin yaninda güvendesin.bebegini kaybetmen belkide o yavru dogsaydi yasayacagi babasizliktan kurtardi onu.
hayat hep devam ediyor.

hamileyken sana dayak atmasıyla,doğan çocuğunuzu tutup kesip öldürmesi (tövbe allahım..) aynı şey bence.katillik ikiside...

dua edin bol bol kötü şeyler yaşamış olsanız da Allah yanınızda bence ki 3 ayda kurtulmuşsunuz.ne kadınlar var yıllarca çekiyor,ya da öldürülüyor off off üzüldüm şimdi.

bütün iletişim yollarını kesin kafanızı dinleyin..umarım mutlu olursunuz

Allah aşkına boşan....
22 yaşındasın daha, okuluna dönebiliyorsan dön..
kötü günlerini unut ve kendini toparlayana kadar sevgili, eş bilmemne bakma bile..
hiçbir şey için geç değil, inşallah çok mutlu olursun bundan sonra...

wow:53: ! ne kadar cok cvp gelmis :) hepinize tek tek cvp yazamam ama hepiniz haklisiniz, bana iyi moral veriyorsunuz.tsk ederim. allah hepinizden razi olsun. sizin yazdiklariniz normal, saglikli ve mantikli bir insanin düsünceleri aslinda. sadece onun gibi bir piskopat bunun tersini söyler.
bebek düstü diye beni sucluyordu. bende sen onca dayaktan sonra bebegin saglikli dogacagina inaniyor muydun dedim.bana ne dedi biliyor musunuz? babamda annemi ablama hamileyken dövdü ama ablam yinede saglikli dogdu:53: bu devirde hicbir kadin siddeti bir ömür boyu kabul etmez dedim. bana dediki: kabul edenler var, hatam olursa beni dövebilirsin diyen kizlar var. iyi tamam varsa git onlarla evlen dedim. ben basta valizimi topladim gittim ama aslinda kafamda tam bitirmemistim, hamileydim ya..hani belki beni ciddiye alir, bidaha dövmez dedim..ona bir ders vereyim dedim,herseferinde bidaha yapsan giderim diyordum, busefer inansin dedim..ama nerde!! adam hala dayagi hakettin diyor. bu kadar salak bir adama nasil inana bildim ben ya, basta cok akilli geliyordu bana, okumus etmis adam dedim ama her okuyan adam olmuyormus iste...

bosanma isini sordunuz. hayir henüz bosanamadim, ama amcam türkiyede avukat ona vekalet verdim, o haleder insallah.yakinda mahkeme var.. o piskopatla en son 1 ay önce konustum, ama herhalde busefer kesin bittigini anladi.biraz begnimi yikamaya basladi beni zayif noktalarimdan vurmak istedi, ama bu sefer inanmadim.allahima sükürler olsun bana o gücü verdi, ona tekrar kanmadim. sonrada numarami degistirdim..birdaha irtibata gecmeyi ztn düsünmüyrm

yurtdisinda oldugum icin, burda okul sistemi farkli ya, üniversiteye tekrar baslamaya imkanim var.hakimi kaybetmedim..allah nasip ederse yazdan sonra basliycam

tedavi görmek icin bir piskologa gittim, ama adam bendende hasta cikti:47: bana neyin var niye geldin anlat dedi, 5 dakikada bitti seans.ne istiyorsun dedi, yardim dedim..al sana ilac kullan 3 ay sonra yine gel dedi.adam manyak mi ne!
neyse simdi iyi bir piskolog ariyrm.. ama böyle sizlerle veya arkadaslarimla dertlesmek bile iyi geliyor..:=)

Son düzenleme:
canim bencede cok cok sevin bebegin dustugune biliyorum anne yuregi cok zor ama benzer bi durumu bende yasiyorum ayni caresizlik bendede var ve iki evledim var ,bazen kadin dogdugum icin lanet ediyorum butun kadinlar adina ama dunyanin kanunu bu sanirim bol bol dua et bak sen ailenin yanindasin bebegin hicbir bagin yok unutma daha kotu durumda olanlar var:50:
ablacim senin ne sorunun var? paylasmak ister misin?? belki yardimci oluruz?

o adamdan kurtulmuşsun canım..yatıp kalkıp önce Allaha sonra ailene şükretmelisin..dediğin gibi bebeği dünyaya getirseydin o adama geri dönmek-ayrılmak-barışmak hayatın bu kısır döngü de geçecek ve hiç mutlu olamayacaktın..herşeyde bir hayır vardır.eskiyi arkanda bırak artık ve dönüp bakma birdaha..önüne bak artık,güzel hayaller kur,bol bol dua et..daha çok gençsin.seni güzel günler bekliyor unutma,umutsuzluğa düşürme kendini..

o adamdan kurtulmuşsun canım..yatıp kalkıp önce Allaha sonra ailene şükretmelisin..dediğin gibi bebeği dünyaya getirseydin o adama geri dönmek-ayrılmak-barışmak hayatın bu kısır döngü de geçecek ve hiç mutlu olamayacaktın..herşeyde bir hayır vardır.eskiyi arkanda bırak artık ve dönüp bakma birdaha..önüne bak artık,güzel hayaller kur,bol bol dua et..daha çok gençsin.seni güzel günler bekliyor unutma,umutsuzluğa düşürme kendini..

tsk ederim cnm:)ztn hayallerdir beni suan ayakta tutan.

bakin bu sarki sözleri tam bana göre(Kücük kadinalr dizisinden):1:

Kalbin ağlasada gülümse inadına

Düşler takıp saçlarına yürü umutlara..

Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara..

Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada

Sen yeter ki hep ümit et,

Hayat döner sana..

O pembe gülyüzünü kederle soldurma

Dalda ki son yaprak gibi

Sarıl hep hayata

Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada

Sen yeter ki hep hayal et,

Hayat döner sana..

@<¢itlémßik>
sende mi bebegini kaybettin? sanada büyük gecmis olsun cnm.

cahillik başa bela... verilmş sadakanız varmıs...
Geçmiş olsun cnm...:70::70::70:

Back