Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hamileyken otobüsle seyehate izin veriliyomu .ben 1 ay sonra 2 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyorda.1 ay sonra 4 aylık olucam nasipse.doktoruma soramadım daha.benim gibi bir durum yaşayan oldumu aranızda.
kızlar hamileyken otobüsle seyehate izin veriliyomu .ben 1 ay sonra 2 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam gerekiyorda.1 ay sonra 4 aylık olucam nasipse.doktoruma soramadım daha.benim gibi bir durum yaşayan oldumu aranızda.
Mrb tutkum c tesi günü dr kotrolüm vardı ve dr um 12. haftayı geçtiğim ve durumumda herhangi bir tehlike olmadığı için artık seyehat edebilirsin dedi. mesafe olarak sorduğumdada 2-3 saatlik yol yaparsın istersen dedi. Tabi ben izmir dışına çıkmaya korkuyorum ama hatta ototbüs metroya bile binmeye.