- Konu Sahibi ayxsxegxuxl34
-
Kolamı kaydirigubbakcemile3canım ben aslında seni kastetmedim:)) halk arasında var bu sancıları tutup hastaneye geldiğinde kola içmiştim o başalttı doğumumu diyen var o manada söyledim
Kolamı kaydirigubbakcemile3
Biz kısa saçtan bahsediyoduk ama neyseee
bencede hurafe ama genedde kestırmedım zaten kısaydı sacım uzun sacıda sevıyorum suan 30 cm oldu memnunum fon cektırınce guzel duruyo uzun uzun
bı zararını gormedım
sacını kesıtırnce bebegınde omurunu kısaltmıs olunuyormus akla mantıga sacma gelıyor ama ben gene de kestırmedım zaten ekstırme ıhtıyacıda duymamıstım ama kestırmek ısteyen tabıkı kestırır boyle seyler kısıye ozeldır[/QUOTEbence iyide etmişsin canım yıllar önce ilk yavruma hamileydim 5 yada 6 aylık felandı eşimin kuzeni kuaför evine ziyarete gitmiştim yazdı ve çok sıcaktı ne bu saçlar bu sıcakta gel kesim saçlarını dedi bende hiç itiraz etmedim iyi olur gibilerinden fikir hoşuma gitmişti neyse kesimin sonlarına doğru yaşlı bir teyze olan komşusu geldi bizi öle keserken görünce ayyyyy dedi evladım hamilesin be yavrum saç kesilirmi dedi bizde ikimiz biranda aman nolcak teyze dedik evladım çocuğun ömrü kısa olur derler dedi bilmezmisiniz dedik valla kestik bile sonra arkadaşlar bir bahane işte o ilk gözağrım 5 aylık olunca kaybettim ama hala o kadının sözleri kulaklarımda çınlar tabi ne derece doğru bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?