• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken pis elle yemek yemek

Elifcan_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
2
0
1
36
Merhaba hanımlar, bir soru sormam lazım. Çok saçma ama yardımcı olursanız sevinirim en azından bir şey duymam gerek. 25+5 hamileyim, tuvaletten çıktıktan sonra ellerimi yıkamayı unutmuşum, gidip ekmeğe dokunup yedim :(( Farkedince hemen elimi yıkadım ama olan oldu:(((( Normalde çok titizimdir, devamlı ellerimi yıkarım, pis bir insan değilimdir nasıl bir unutkanlıkla böyle bir şey yaptım anlamadım. Acaba mikrop kapmış mıyımdır, kan testi yaptırmak gerekir mi??? Hangi testi yaptırmak gerekir, hemen belli olur mu???

Merhaba hanımlar, bir soru sormam lazım. Çok saçma ama yardımcı olursanız sevinirim en azından bir şey duymam gerek. 25+5 hamileyim, tuvaletten çıktıktan sonra ellerimi yıkamayı unutmuşum, gidip ekmeğe dokunup yedim :KK43:( Farkedince hemen elimi yıkadım ama olan oldu:KK43:((( Normalde çok titizimdir, devamlı ellerimi yıkarım, pis bir insan değilimdir nasıl bir unutkanlıkla böyle bir şey yaptım anlamadım. Acaba mikrop kapmış mıyımdır, kan testi yaptırmak gerekir mi??? Hangi testi yaptırmak gerekir, hemen belli olur mu???
Yapmasanız iyi olurmuş tabiki bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışın stres yapmayın bu bebeği daha çok etkiler

Bir anlık dalgınlık yüzünden oldu:KK43: Umarım bebeğime bir zarar vermemişimdir :KK43:
Bilerek yapmadığınız birsey bebeğiniz baya büyük 25 hafta sizin stresinizden fazlasıyla etkilenir. Gözlemleyin kendinizi farklılık görürseniz gidersiniz doktora

Babanem olsa o da lazım derdi 😂 takmayın kafaya ne pis insanlar var bir şey olmuyor sizin bir anlık şeyle kana geçecek ve birde bebeğe zarar verecek bir şey olacağını hiç sanmam. zira ben büyüdüğüm mahalledeki bi kadının suyun ne olduğunu bildiğinden bile şüpheliydim evinin kokusu sokaktan alınırdı resmen ya 3 çocuk doğurdu biri de şu an iyi bi futbolcu oldu 🤭

Back