Gebeliğe Hazırlık Hamileyken kötü rüya neden görülür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
307
52
18
32
kızlar hamileyim beş haftalık rüyamda sürekli düsük yaptığımı görüp bağırarak uyanıyorum okuyorum üflüyorum ama girmiyor

Felak nas okuyun, bazen oluyor öyle, kaygılar gece de bırakmıyor peşini i
İnsanın. Bir yakininiz da okusun sizi. İnşallah gecer

Birisi okusun sizi öyle rüya gördüğünü de söyle cnm ayetel kürsi oku bol bol

Dua oku bol bol rüyada düşük yapmanın anlamı kötü değilmiş aslında herşeyin yolunda gideceğine delaletmiş ama sürekli görüyorsan bilemedim korkutuyorsundur kendini birşey olmasın diye

kızlar hamileyim beş haftalık rüyamda sürekli düsük yaptığımı görüp bağırarak uyanıyorum okuyorum üflüyorum ama girmiyor

Bende de sürekli oluyor. Hamileliği öğrendiğim günden beri devam ediyor.
Ben kaygılı bir insanım ayrıca hamilelik ile beraber hormonal ve bedenen değişimlerde etkendir. Ama en çok kaygılı ve herşeyi bilmek istemeye yoruyorum sonuçta tüm bunlar psikolojikte olabilir. Endişelenmeyin.

ben hiç kötü rüya görmedim... bilinç altınızda olumsuz düşünceler barındırıyorsanız bu sizin rüyalarınızla gün yüzüne çıkıyordur. korkmayın,stres yapmayın, güzel hayalleriniz olsun bebeğiniz ve aileniz için. siz güzel düşündükçe rüyalarınızda güzelleşecek görüceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…