Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben öğrendiğimde leke leke vardı kanama sonrasında adet kanaması gibi sürdü parçalı bi şekilde surekli 5 ay boyuncaau canım nasıl moral.oldu bana benimde testim pozitif cıktı ama bugün kanamam oldu siyah pihtili bilmiyorum ne olacak bekliyorum yarın kanda baktiricam rabbim inşallah hayırlısı ile nasip eder bizede sağlıklı bi bebek kanamamız nasıldı
Daha çok yeni hamileyim. Kesem bile oluşmadı henüz. Dün çok az kanamam oldu kırmızı değil pembe ve yoğun değildi Çokk afedersiniz ama peçeteye gelecek şekilde sadece. Çok korktuk doktora gittik kese oluşmadığı için bişey yapamayız diyip gönderdi. Çok ağrılarım var korkudan yerimden kalkmıyorum hep yatıyorum. Böyle bişey yaşayan varmı.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben öğrendiğimde leke leke vardı kanama sonrasında adet kanaması gibi sürdü parçalı bi şekilde surekli 5 ay boyunca
ben bu ayki kanamadan bisey anlamadim çünkü kanamam arttı koyu renkli geliyo ve yoğun ama aklımı karıştıran şey göğüslerim hala şişinin inmemesi eşimde heralde regl oldun dedi kanda baktirmayalim dedi. heralde test bozuktu ki bu 2. kez başıma geliyor.
aymaynisi bende oluyor canim durumun nasıl benide haberdar edermisin haftasonu dr yok gidemedim yarın kan tahlili vericem
hayır canım test pozitif cıktı ama regl.oldum test yanlış galibaHamile misin canım?
hayır canım test pozitif cıktı ama regl.oldum test yanlış galiba
Fotosu varsa yükleyebilir misin bi bakalım. Artık uzmanlaştım o konularda :)
şuan bu şekilde zaman geçtikçe dahada siliklesti ilk cektigimide atayim
canım keşke benimde öyle olsa midem bulaniyo gözlerim açılmiyor nane limon içiyorum uyku halimi ilkbahara yoruyorum adet oldum test bozuktu galibaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben öğrendiğimde leke leke vardı kanama sonrasında adet kanaması gibi sürdü parçalı bi şekilde surekli 5 ay boyunca
canım keşke benimde öyle olsa midem bulaniyo gözlerim açılmiyor nane limon içiyorum uyku halimi ilkbahara yoruyorum adet oldum test bozuktu galiba
parcali ve siyahti ilk gun leke 2. gun söküldü ve ilk defa bu kadara çok adet sancısı çektim belim kopacak gibi ağrıyordu bende öyle düşündüm de eşim yok abartiyosun dedi. kan testi yaptirsaydim kesin belli okucakti. ben 6 ay öncede kimyasal geçirmiştim 83 cıktı değerim sonradan düştü. böyle pozitif görüp ertesi gunn kanama olanlarida sayarsam 4 5kere olmustur.sence neden olur kimyasal gebelik cunku ben hep hamile.kaliyorum fark ediyorum ama düşüyo tutunamiyo ne yapmalıyım bilen biri varsa bilgilendirsin beni.Bence bozuk falan değil. Kimyasal gebelik geçirdin bence. Adet kanaman ne durumda? Yoğun mu sancılı mı parçalı mı?
parcali ve siyahti ilk gun leke 2. gun söküldü ve ilk defa bu kadara çok adet sancısı çektim belim kopacak gibi ağrıyordu bende öyle düşündüm de eşim yok abartiyosun dedi. kan testi yaptirsaydim kesin belli okucakti. ben 6 ay öncede kimyasal geçirmiştim 83 cıktı değerim sonradan düştü. böyle pozitif görüp ertesi gunn kanama olanlarida sayarsam 4 5kere olmustur.sence neden olur kimyasal gebelik cunku ben hep hamile.kaliyorum fark ediyorum ama düşüyo tutunamiyo ne yapmalıyım bilen biri varsa bilgilendirsin beni.
Bir yorum daha yapmıştım motive edici . suanki durumunuz ne onu merak ediyorum. Ben de miyom var dün şiddetli ağrı ve kanamayla hastaneye geldim yaptırdılar. Serum iğne vs şuan lekelenme şeklinde devam ediyo ve miyomum büyümüş ben biliyorum ki bu ilk ama son değil kesinlikle. Kanamam başladığından beri gözyaşlarımı durduramıyorum gözlerim şişti basım ağrıyor ruhum acıyo şuan 9 haftalık hamileyim 9. Ayı goremicem diye korkuyorum sanki melegimi kaybedersem yaşayabilmek için hiç gücüm kalmicak. Rabbim meleğini kaybedenlere sabır versin tüm hamilelere de hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin
ya ben trombofili tahlili yaptiricam kanda pihtilasma varmi diyr öncelikle sonra sipermiyogram bunlar etkiliyormuş istersen sende araştır ben bu ay bunlaru araştırıcam insallahAaaahhh ahhh bi bilseem. Aynı senin durumdayım. 2aydan bir kimyasal geçiriyorum. Ne yapmak lazım hiç bilmiyorum. 1defa 8.haftaya kadar hamile kala bildim sonra maalesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bi sorun var ama ne.
Çok teşekkür ederim bilmukabele. Hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğumu söyleyememYorumlarına cok denk geliyorum canım forumda, cok üzüldüm durumuna inşallah bebeğin seninle kalır sımsıkı tutunur sana....
Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Kötü düşünüp kötüyü çağırma sakın.
Inşallah herşey güzel olacak Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarım sizinle....
Haklısınız insanın korkudan aklı hep gidiyor maalesef kötüye bir an, iste o anlarda hemen toparlamaya güzel şeyler düşünmeye başlayın ki eminim yapıyorsunuzdur bunu...Çok teşekkür ederim bilmukabele. Hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğumu söyleyemem
Ben her zaman olanda hayır vardır derim . Gebelik öncesi de sürekli kontrole giderdim şimdi fark edildi demekki diyorum o zaman ogrensem belki daha büyük sorunlar yasayacaktim bilmiyorum . Olan her şey mükemmeldir ve demekki en mükemmeli bu benim için ama gel gör ki kalbime bunu dinletemiyorum .dilim sürekli hayırlısı diyo ama gozyasimı durduramıyorum.Haklısınız insanın korkudan aklı hep gidiyor maalesef kötüye bir an, iste o anlarda hemen toparlamaya güzel şeyler düşünmeye başlayın ki eminim yapıyorsunuzdur bunu...
Inşallah sağlıkla devam eder, Allah yar veyardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?