Hamileyken kanaması olup yinede hamileliği devam eden varmı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben öğrendiğimde leke leke vardı kanama sonrasında adet kanaması gibi sürdü parçalı bi şekilde surekli 5 ay boyunca

Kanaman çok değilse korkma.. benim doktorum öyle dedi ..diğer türlü olurmuş.
Bol bol dinlen bebeğin seninle kötü düşünme hiç

şuan bu şekilde zaman geçtikçe dahada siliklesti ilk cektigimide atayim

Eklentiler

• 15523741754741120455577489348332.jpg
    428,4 KB · Görüntüleme: 21
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben öğrendiğimde leke leke vardı kanama sonrasında adet kanaması gibi sürdü parçalı bi şekilde surekli 5 ay boyunca
canım keşke benimde öyle olsa midem bulaniyo gözlerim açılmiyor nane limon içiyorum uyku halimi ilkbahara yoruyorum adet oldum test bozuktu galiba

canım keşke benimde öyle olsa midem bulaniyo gözlerim açılmiyor nane limon içiyorum uyku halimi ilkbahara yoruyorum adet oldum test bozuktu galiba

Bence bozuk falan değil. Kimyasal gebelik geçirdin bence. Adet kanaman ne durumda? Yoğun mu sancılı mı parçalı mı?

arkadaşlar 3 ay kanamam oldu pembe akıntı içinde bazen kahvemsi değişiyordu ama 3 ay bu şekildeydi fitil iğne bişekilde toplamaya çalıştık şükür Allah can verdiyse sağlıklıysa bebek kalıyor eğer tersiyse ne yapsak boş Rabbim evlat acısı kimseye yaşatmasın evlatlarımızı korusun bol dua içinizi ferah tutun

Bir yorum daha yapmıştım motive edici . suanki durumunuz ne onu merak ediyorum. Ben de miyom var dün şiddetli ağrı ve kanamayla hastaneye geldim yaptırdılar. Serum iğne vs şuan lekelenme şeklinde devam ediyo ve miyomum büyümüş ben biliyorum ki bu ilk ama son değil kesinlikle. Kanamam başladığından beri gözyaşlarımı durduramıyorum gözlerim şişti basım ağrıyor ruhum acıyo şuan 9 haftalık hamileyim 9. Ayı goremicem diye korkuyorum sanki melegimi kaybedersem yaşayabilmek için hiç gücüm kalmicak. Rabbim meleğini kaybedenlere sabır versin tüm hamilelere de hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin

Bence bozuk falan değil. Kimyasal gebelik geçirdin bence. Adet kanaman ne durumda? Yoğun mu sancılı mı parçalı mı?
parcali ve siyahti ilk gun leke 2. gun söküldü ve ilk defa bu kadara çok adet sancısı çektim belim kopacak gibi ağrıyordu bende öyle düşündüm de eşim yok abartiyosun dedi. kan testi yaptirsaydim kesin belli okucakti. ben 6 ay öncede kimyasal geçirmiştim 83 cıktı değerim sonradan düştü. böyle pozitif görüp ertesi gunn kanama olanlarida sayarsam 4 5kere olmustur.sence neden olur kimyasal gebelik cunku ben hep hamile.kaliyorum fark ediyorum ama düşüyo tutunamiyo ne yapmalıyım bilen biri varsa bilgilendirsin beni.

Aaaahhh ahhh bi bilseem. Aynı senin durumdayım. 2aydan bir kimyasal geçiriyorum. Ne yapmak lazım hiç bilmiyorum. 1defa 8.haftaya kadar hamile kala bildim sonra maalesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bi sorun var ama ne.

Yorumlarına cok denk geliyorum canım forumda, cok üzüldüm durumuna inşallah bebeğin seninle kalır sımsıkı tutunur sana....
Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış ve kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım. Kötü düşünüp kötüyü çağırma sakın.
Inşallah herşey güzel olacak Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah dualarım sizinle....

Aaaahhh ahhh bi bilseem. Aynı senin durumdayım. 2aydan bir kimyasal geçiriyorum. Ne yapmak lazım hiç bilmiyorum. 1defa 8.haftaya kadar hamile kala bildim sonra maalesef gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bi sorun var ama ne.
ya ben trombofili tahlili yaptiricam kanda pihtilasma varmi diyr öncelikle sonra sipermiyogram bunlar etkiliyormuş istersen sende araştır ben bu ay bunlaru araştırıcam insallah

Çok teşekkür ederim bilmukabele. Hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğumu söyleyemem

Çok teşekkür ederim bilmukabele. Hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum ama pek başarılı olduğumu söyleyemem
Haklısınız insanın korkudan aklı hep gidiyor maalesef kötüye bir an, iste o anlarda hemen toparlamaya güzel şeyler düşünmeye başlayın ki eminim yapıyorsunuzdur bunu...
Inşallah sağlıkla devam eder, Allah yar veyardımcınız olsun inşallah.

Ben her zaman olanda hayır vardır derim . Gebelik öncesi de sürekli kontrole giderdim şimdi fark edildi demekki diyorum o zaman ogrensem belki daha büyük sorunlar yasayacaktim bilmiyorum . Olan her şey mükemmeldir ve demekki en mükemmeli bu benim için ama gel gör ki kalbime bunu dinletemiyorum .dilim sürekli hayırlısı diyo ama gozyasimı durduramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…