Hamileyken kanaması olup yinede hamileliği devam eden varmı

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
Daha çok yeni hamileyim. Kesem bile oluşmadı henüz. Dün çok az kanamam oldu kırmızı değil pembe ve yoğun değildi Çokk afedersiniz ama peçeteye gelecek şekilde sadece. Çok korktuk doktora gittik kese oluşmadığı için bişey yapamayız diyip gönderdi. Çok ağrılarım var korkudan yerimden kalkmıyorum hep yatıyorum. Böyle bişey yaşayan varmı.

Hiç kalkmıyorum ama korkuyorum. Hayırlısı ise Rabbim Korusun ve kucağıma almayı nasip etsin
Korkma kuzum yiyecek nasibi varsa doğacaktır Allah'ın izniyle yerleşmedir kese oluşmadıysa zaten cnm, sen dikkatli ol. Eşin bir müddet idare etsin ve hizmetini yapsın. Allah korusun seni de meleğini de cnm bnm

Korkma kuzum yiyecek nasibi varsa doğacaktır Allah'ın izniyle yerleşmedir kese oluşmadıysa zaten cnm, sen dikkatli ol. Eşin bir müddet idare etsin ve hizmetini yapsın. Allah korusun seni de meleğini de cnm bnm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hiç kalkmama müsade etmiyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Umutluyum aslında. Allah kimseye evlat acısı göstermesin :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hiç kalkmama müsade etmiyor. İnşallah dediğiniz gibidir. Umutluyum aslında. Allah kimseye evlat acısı göstermesin :)
kanamada artış olursa ve kese görünürse progestan başlarlar zaten, korkma şuan bi tehlike görünmüyor

Rabbim bebeğini korusun inşaALLAH. Yerleşme kanaması olabilir korkma. Sadece çok dikkat et kendine. Bol su iç ki bağırsakların iyi çalışsın tuvalette ıkınmaman lazım. Bide kese oluşana kadar doktor bi tehlike yok diyene kadar cinsel birliktelik yaşamayın canım. Rabbim sağlıklı evlatlar versin

progestan alıp iç aslında dr vermesi lazımdı ,
inşallahhh birşey olmaz bol bol dua et

Rabbim sağlık versin analı babalı büyütsün inşaALLAH

Yaa çok sağolun iyiki yazmışım ne güzel moral oluyosunuz. Maşallah sizede

Çokk sağolun aminnn. Ikınmıyorum ama ne oluyosa tuvalette oluyor çok afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra kan görüyorum normalde bişeyim yok lavabo dışında kanamam hiç olmadı

Çokk sağolun aminnn. Ikınmıyorum ama ne oluyosa tuvalette oluyor çok afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra kan görüyorum normalde bişeyim yok lavabo dışında kanamam hiç olmadı

Evet ondan dedim ıkınma olmasın diye. İdrar yaparken geliyorsa küçücük ıkınmada ALLAH korusun neler olur. Ondan bol su iç yediğine dikkat et zaten ilk haftalarda kabızlık oluyor hamile kadınlarda. Kabızlık yapacak besinlerden uzak dur. Ben çok çektim bu konuda canım ondan sana dikkatli ol diyorum. Rabbim korusun bebeğini

zaten onu dr düşünmesi lazım ,
birdaha gittiğinde onuda söyle

G gulsumgk evet doğru söylüyor. Progesteron hormonu çok önemli hamilelikte. Bunun için doktor ilaç yazmalı. Progesteron hormonun düşük belki de ondan oluyor kanamaların. Doktorun iyi değilse başka doktora git canım

au canım nasıl moral.oldu bana benimde testim pozitif cıktı ama bugün kanamam oldu siyah pihtili bilmiyorum ne olacak bekliyorum yarın kanda baktiricam rabbim inşallah hayırlısı ile nasip eder bizede sağlıklı bi bebek kanamamız nasıldı

aym aynisi bende oluyor canim durumun nasıl benide haberdar edermisin haftasonu dr yok gidemedim yarın kan tahlili vericem

Canım gercekten anliyorum ama en azından hamile kalabiliyosunuz . Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle nasip etsin inşallah. Benim hiç kanamam olmadı şuan 8+4 hamileyim ama bebegimden daha büyük 7 cm miyomum var.cok ağrım var ve ben de sürekli uzanıyorum yerimde dönüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…