Hamileyken iliski yasamak

Emell1984

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
12
0
16
Hollanda
Mrb ilk kez anne oluyorum ,3 aylik hamileyim, yeni Ögrendim esime anlatim tabiki mutlulugumuz arti fakat kucuk bisi var. esim surekli iliski istiyor
ben korkuyorum yoksa hayir demem:) fakat cocuguma zarar vermek istemiyorum. anlayisli biri her aksam bir bardak sut iciriyor lakin migde bulantisi olunca bosuna

iliski zarar verimi kizlaar /?

canım düşük tehlikesi yoksa bi zararı olmaz ama ilk aylarda nolur nolmaz diye azaltmak gerekir 2 3 ay hiç olmasın demiyorum ama azaltmakda tedbir için

evet bence de bisi olmaz diyo ama yinede

Doktorlar riskli bir hamilelik degilse bir sakinca gormuyor ama anneler genelde bebisleri icin azaltmayi tercih ediyor insanin ici daha rahat oluyor:)

Tatlım benim hamileliğim sonlanmadan önce doktorum kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı. Aynen arkadaşımda hamile ona da doktoru içine boşalmamasını ve ilişkiyi azaltmasını söylemiş

benim doktorum son aylarda arttırmamızı önermiş, hatta istemişti... doğumu kolaylaştırmak adına yani... ilk aylarda zaten benim psikolojim pek uygun değildi, aklıma bile gelmiyordu... sağolsun eşim anlayışlıdır, bi süre kardeş kardeş geçindik... :) eee napalım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik en başta...

Canım bence ne olur ne olmaz diye sakınmak gerekiyor.Yinede sen bilirsin ama bence riskli benimde düşük tehlikem yoktu ama ben bu yüzden kanama yaşadım ilaç kullandım ve birkaç hafta yattım ve sonrasında da tekrar cesaret edemedik.

öncelikle tebrik ediyorum, umarım sağlıklı, güzel bir hamilelik dönemi geçirisin.
hamilelik sürecinde herhangi bir sağlık problemi yoksa ilişkiye girmenizde bir sakınca yok.
zaten doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirir mutlaka eğer dikkat etmeniz gerekiyorsa.

Yorumlariniz icin tsk.
iliskimiz azaltik sayilir esim cok anlayisli
korktugumu biliyor ve bende onu etkiliyyorum korkmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…