Mrb ilk kez anne oluyorum ,3 aylik hamileyim, yeni Ögrendim esime anlatim tabiki mutlulugumuz arti fakat kucuk bisi var. esim surekli iliski istiyor
ben korkuyorum yoksa hayir demem:) fakat cocuguma zarar vermek istemiyorum. anlayisli biri her aksam bir bardak sut iciriyor lakin migde bulantisi olunca bosuna
Mrb ilk kez anne oluyorum ,3 aylik hamileyim, yeni Ögrendim esime anlatim tabiki mutlulugumuz arti fakat kucuk bisi var. esim surekli iliski istiyor
ben korkuyorum yoksa hayir demem:) fakat cocuguma zarar vermek istemiyorum. anlayisli biri her aksam bir bardak sut iciriyor lakin migde bulantisi olunca bosuna
amannn amannn diyorum arkadaşım, hiç sorunsuz bir gebelik geçirirken ilişki sonrası kanamam başladı, ve düşük tehlikem var
ben de uzmanların dediklerine inanmıştım ama üzülen ben oldum
Tatlım benim hamileliğim sonlanmadan önce doktorum kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı. Aynen arkadaşımda hamile ona da doktoru içine boşalmamasını ve ilişkiyi azaltmasını söylemiş
benim doktorum son aylarda arttırmamızı önermiş, hatta istemişti... doğumu kolaylaştırmak adına yani... ilk aylarda zaten benim psikolojim pek uygun değildi, aklıma bile gelmiyordu... sağolsun eşim anlayışlıdır, bi süre kardeş kardeş geçindik... :) eee napalım hastalıkta sağlıkta diye söz verdik en başta...
Canım bence ne olur ne olmaz diye sakınmak gerekiyor.Yinede sen bilirsin ama bence riskli benimde düşük tehlikem yoktu ama ben bu yüzden kanama yaşadım ilaç kullandım ve birkaç hafta yattım ve sonrasında da tekrar cesaret edemedik.
öncelikle tebrik ediyorum, umarım sağlıklı, güzel bir hamilelik dönemi geçirisin.
hamilelik sürecinde herhangi bir sağlık problemi yoksa ilişkiye girmenizde bir sakınca yok.
zaten doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirir mutlaka eğer dikkat etmeniz gerekiyorsa.
öncelikle tebrik ediyorum, umarım sağlıklı, güzel bir hamilelik dönemi geçirisin.
hamilelik sürecinde herhangi bir sağlık problemi yoksa ilişkiye girmenizde bir sakınca yok.
zaten doktorunuz sizi bu konuda bilgilendirir mutlaka eğer dikkat etmeniz gerekiyorsa.