• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken frengi tedavisi gören var mi?

sabyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
9
0
1
26
Hamileyken tedavi olanlar varmı benide bilgilendirin süreç nasıl ilerliyo

Sifiliz , frengi hastalığıymış. Frengi teşhisi mi konuldu size ? Şu anda hamile misiniz ? Teşhisi koyan doktor, bilgi vermedi mi ?
Evet konuldu ve hamileyim . Hamilelik kan testlerinde teşhis edildi. Tedavisini hemen aldım ama aklımda hala supheler var benim durumumu yaşayan arkadaşlar varmı😔

Evet konuldu ve hamileyim . Hamilelik kan testlerinde teşhis edildi. Tedavisini hemen aldım ama aklımda hala supheler var benim durumumu yaşayan arkadaşlar varmı😔
Şuanda sizinle aynı durumdayım umarım bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almissinizdir sonuç ne oldu acaba hangi doktorasını gittiniz

Şuanda sizinle aynı durumdayım umarım bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almissinizdir sonuç ne oldu acaba hangi doktorasını gittiniz
Merhaba bende aynı durumdayım kan testim pozitif çıktı çok korkuyorum 9 haftalik hamileyim sizin son durumunuz nedir

Back