Hamileyken ev taşımak :(

ben 2 ay önce annemlerin evini taşıdım
mutfak eşyalarını vs her şeyi koliledim. beyazeşyaları onlar söküp sarıyor zaten.
ama evdeki mutfak, banyo eşyaları kıyafetler hepsini eşimle topladık sardık koliledik.
üstüne de ne olduğunu yazdık
dışarıda açıkta kalanlar sadece mobilyalar ve beyaz eşyalar olmuştu
taşınma işi daha kolay oldu. bence yavaş yavaş kolileyebilirsiniz eşinizle.
ama kendiniz toplarsanız kaç para vereceksiniz?

Bu varil işini de çok duymaya başladım gözüm korktu valla. Eşime aynı şeyi söyledim. Biz ufakları toplayalım büyükleri aşırlar dedim ısrarla yarım yamalak yapmazlar diye bana kızıyor o rahatından ödün vermiyor ama ben veriyorum.

hangi şehir canım Ankara ysa isim verebilir misin bide fiyat ne kadar dı?

cidden mi ya ? ben mi bilmiyorum acaba fiyatları. Evet eşim özellikle söyledi paketleme dahil diye. Diyorum ya belki başka zaman bu kadar çok koymaz fiyatı bu aralar hesapçıyız .

Paketleme derken büyük eşya paketleme mi diyorsunuz, yoksa küçük eşyaların kolilenmesini mi?

Büyük eşya paketleme tamam, kat da yüksek değil diyorsunuz.

Ama eşya kolileme için diyorsanız yanlışlık vardır.

Yo oluyor ben de iki yil evvel taşındım. Esimle beraber gittik nakliye firmasina. Eşyaları söyledik ben kucuk eşyaları toplayacagimi belirttim. Ordan burdan fiyat düşürdü asansör de istemeyince hesapli oldu.
Yatak odasıni sokup sardilar. Beyaz esyalari da onlar söktu guzelce battaniyeye sardi. Eve de getirip monte ettiler.
Ben de herseyi onlar toplasin istedim ama aklıma Teyzemler taşınirken gorduklerim geldi (bahsettigim çöp meselesi :) buzdolabindaki etler icindeyken kapattılar oylece tasidilar. Bulasik makinesinin icine bile bakmiyorlar tabakla canakla topluyolar valla gözümle şahidim )

700 tl ye tüm eşyalarını pakeyliycek firma buldun mu ?
çünkü herşeyi sen paketlesen bile sadece taşıma için bu fiyatı alıyorlar.
öyle her şeyi kendisi yapan nakliyeler çok daha yüksek fiyat benim bildiğim.

Eşime tekrar sorayım o bana herşeyi paketliyorlar dedi. Benim düşüncem de ufak eşyaları biz halledelim, büyükleri onlar halletsindi. Birde kendim aradım şimdi firmayı herşeyi paketliyoruz diyorlar 750 tl. Anlaşılan altına düşmeyecekler.

Ben de hemen hemen 10 haftalık hamileyken taşınmıştım. Insan hamile olunca her işe el atamıyor,bebeğe bir şey Olmasın diye çekiniyor. Biz yaklaşık bir hafta zarfında paketlemeyi kendimiz yaptık. Tabak, çanak, giysi vb eşyayı paketledik. Biz de iki senelik evliydik, eşyama çok titizleniyordum. Eşim kırılacak eşyaları önceden götürdü. Buna rağmen 600 tl ye taşıttık evi ve berbat taşıdılar. Yani aldığın fiyat firma iyi bir firmaysa makul. Eğer eşyam önemli diyorsan firmaya dikkat etmeni öneririm. Ayrıca öyle firmalar var ki giysilerin katlarını dahi bozmadan taşıyorlar, Buda büyük Rahatlık. Sen önce taşınmana bak, Allah'ın izniyle bebeğine Lazım olacak şeyleri de alırsın. Allah kolaylık versin

Biraz paranoyaklıkta fayda var.

Tavsiye edilen bir firma olması yararınıza.
İş ortasında bir problem çıkarıp fiyat yükselten yığınla firma var, dikkatli olun.

Biz önceden adamları çağırdık, eşyalara baktılar, mesafe ve kat bilgisi verdik, pazarlığı yaptık anlaştık.

Aynı firma başka arkadaşlarda bir sebeple fiyat yükseltti taşınma esnasında.

Aynen biz de Sigortalı diye anlaştık. " ne Sigorta'sı, dur bakalım eşyan mı Kırıldı?" Dedi bana adam. Ya çizilirse? Deyince az daha dövecekti. Bir daha taşınmaya Tövbe ettim. Öyle paldır küldür taşıdılar ki eşyadan umudu kestim, çizildi haliyle eşyam. Ama o kadar kötü taşımaya az çizildi diye şükrettim resmen.

Bende hamileyken kayinvalidemin yakin bir yere mutfak esyalarini halilari elbiselerimi yatagimi yorganimi kendim paketledim eltim sagolsun cok yardim etti diger buyuk eşyaları nasil yapacaksiniz ki uygun fiyata belki vardir esiniz arastirsin

Mutfak eşyası toplayan firma var mı ki?
Kıyafet, mutfak eşyası falan biz kolilemiştik, gelen firma da zaten biz yapmıyoruz onları demişti. Onun dışında salonda falan ufak tefek birşey bulduklarında getirdikleri varile atıyorlar evet. Koltuğumun yastıklarını falan da o varile atmışlardı.
Mobilya ve koltukları streç filmle sarıp taşımışlardı, beyaz eşyayı söküp kurması da onlara aitti. Ve tabii ki biz sadece durduk öylece. Ortalama üstü bi firmanın yaptığı buydu. Lüks hizmet verip de mutfak eşyası paketleyen var mıdır bilmiyorum.

O kadar yorum yaptim cevap yok
canım aşk olsun kasıtlı yaptığım bir şey değil. Herkese ayrı ayrı yazmadım ama yazdım. Yorumun için teşekkür ederim. Aslında cevap yazmıştım ama direk sana hitaben yazmadığım için yanlış anlamışsın kusura bakma lütfen. Evet 1000 tl altı ama fiyat veren firmalar hep 700-800 arası yani piyasa bu demekki. Yoksa var tabı 2000 e taşıyan bile

Aynen ya. Bastan belirttik. Mobilyalar beyaz diye. Hallederiz dediler. Bi baktim pis pis battaniye getirmisler. Onlara sardilar. Cok tiksinmistim. Kavga dovus tasittik.

Aynen ya. Bastan belirttik. Mobilyalar beyaz diye. Hallederiz dediler. Bi baktim pis pis battaniye getirmisler. Onlara sardilar. Cok tiksinmistim. Kavga dovus tasittik.

Bana da böyle derlerse cinnet geçiririm cidden. Bide kocam ilgileniyor ya ben konuşmadım ya adamlarla kafamda kuruyorum şimdi. Kesin aksılık çıkacak diye.Benimki lerde beyaz koltuklar krem valla içime kurt düştü. Hoş kendimiz taşımaya kalksak hiç yapamıycazda .

Yani ucuz diye kanmayin. Sartlar belli. Pis battaniyeler , igrenc variller... bir de ustune ustluk bagirmalar uste cikmalar. Paraya kiyip verin adam gibi bir firmaya. Maddi durumunuz el vermiyorsa marketlerden koli bulun her seyinizi kendi ellerinizle yerlestirin.

varmış canım aman kalsın mutfagımı ben toplarım, kendi arabımızlada götürürm canım tabaklarımı emanet edemem

ben zaten eminim bir çok şeyi yine kendim paketliycem. İçime sinmez güvenemem onlarda koltukları beyaz eşyaları mobilyaları taşıyıp paketlesinler. Baştan konuşcaz herşeyi , sonrası Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…