Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ızlar 8 aylık bebeğim var ve 7 haftalık hamileyim ve ara ara oğğlum emiyo doktorumda emsin sorun olmaz dedi etraftan insanlar emzirme bebeğin hasta olur diyolar ne yapcağımı şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan varmı
ızlar 8 aylık bebeğim var ve 7 haftalık hamileyim ve ara ara oğğlum emiyo doktorumda emsin sorun olmaz dedi etraftan insanlar emzirme bebeğin hasta olur diyolar ne yapcağımı şaşırdım bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Öncelikle Rabbim yardım etsin çok zor bende oglum 9 aylıkken hamile kalmıştım ve ikimizde çok agladık onu sütten keserken
benimde kulaktanduyma bilgilerim var en iyisi doktorunu dinlemen sanırım
Öncelikle Rabbim yardım etsin çok zor bende oglum 9 aylıkken hamile kalmıştım ve ikimizde çok agladık onu sütten keserken
benimde kulaktanduyma bilgilerim var en iyisi doktorunu dinlemen sanırım
tadı değişse emmez bırakır heralde bende kendi kendine bıraksın istiyorum peki canım senin doğumların nasıl oldu sezeryanmı normalmi benim oğlum 4760 doğmuştu sezeryan oldu bu da erken olduğu için doktor erken doğum riski var dedi sende de herhengi bir sorun çıkmışmıydı
Allah yardımcınız olsun.ablam ilk bebeği 7-8 aylıkken hamile kaldı ikinciye..mutlaka çok zor ama birlikte büyüyolr çok da güzel..Allah kolaylık wersin..umarım yanınızda yardımcı olabilcek birileri wardır..tek başına olcak şey diil...
şanslı sayılırım annem ve kayınvalidem bana yakın yardımcı oluruz diyolar ama ne kadar olabilirlerse sonuçta heran yanımda olamıcaklar ama yinede en azında acil durumlarda yardımcı olabilirler