• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken diş çektirdinizmi?

Dolgu da yapsalar kabul edecem o da yok malesef bakmadı bile
Benimki 3 tane dişdi beni rahatsiz eden yani iktanesi zaten dolgusu vardi ama artik yenilenme zamani gelmiş agriyordu çok o iki tanenin dolgusunu yapalim 3cu dişini doguma saklariz dedi.Acaba başka doktorami gitsen dolguluk dişse yapilsin yani.

Benimki 3 tane dişdi beni rahatsiz eden yani iktanesi zaten dolgusu vardi ama artik yenilenme zamani gelmiş agriyordu çok o iki tanenin dolgusunu yapalim 3cu dişini doguma saklariz dedi.Acaba başka doktorami gitsen dolguluk dişse yapilsin yani.
Bugün gittim ama birşey yapamayız biz dedi istersen dış fakültesine git bı belki onlar yapabilir dedi gönderdi

Bugün gittim ama birşey yapamayız biz dedi istersen dış fakültesine git bı belki onlar yapabilir dedi gönderdi
Abartiyor bu doktorlarya agridan napicagimi şaşiriyorum bazen nasil sabr edelim insaf yok🥹
Bence şansini başka doktordada dene ben aslinda çektirmek için başka doktorada sormak istiyorum bakicaz

Selam kizlar 5 aylik hamileyim dişim çok aciyor agriyor ve beni rahatsiz ediyor hep çekdirmek istiyorum.Doktorum izin verdi enfeksiyon ilthaplanma filan ola bilir diye ama diş doktoru olmaz diyor ama yinede gel bir bakalim dedi.Siz hamileyken diş çektirdinizmi yada baṣka işlemler yaptinizmi hamilelige ve bebege zarari dokundumu?
5 haftalık hamileyim 20lik üst dişim cok kötü halde cekilmesi lazım ama diş doktoru bekle 3 ay diyor Bi zararı olur mu cektirsem cektşren varsa ulaşabilir mi?

5 haftalık hamileyim 20lik üst dişim cok kötü halde cekilmesi lazım ama diş doktoru bekle 3 ay diyor Bi zararı olur mu cektirsem cektşren varsa ulaşabilir mi?
Bana 5 aydayken izin verdi doktor artık dayanilmaz bir hal olmuştu. Seninki daha çok yeni bence biraz sabırlı olmalısın çocugun en önemli 3 ay gelişimi tamamlansin sonra çektir.Jinekogunlada bir konuş diş doktorlari sıcak bakmiyor ama onlar izin veriyor iltihaplanmasi daha kötü diyorlar bazen.

Bana 5 aydayken izin verdi doktor artık dayanilmaz bir hal olmuştu. Seninki daha çok yeni bence biraz sabırlı olmalısın çocugun en önemli 3 ay gelişimi tamamlansin sonra çektir.Jinekogunlada bir konuş diş doktorlari sıcak bakmiyor ama onlar izin veriyor iltihaplanmasi daha kötü diyorlar bazen.
Evet kadın doğum doktorum izin verdi ama diş doktorum bekleyelim 3-4 ayında alalım dedi

Back