- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi EU3
Bende yıllar önce tam bir kola bağımlisiydim. Ilk hamileliğimde doktoruma danışarak günde bir bardak içmiştim. Ama sonrasında oğluma da kotu ornek olmamak icin bıraktım. Yıllarca eve kola girmedi. Ama nescafeye devamdi tabisimdi ikinci hamileliğimde cok sevdiğim kahveden bile tiksindim. Bir saglık çalışanı olarak gebeliğiniz boyunca bebeğinizin gelişiminin olumsuz etkilenmemesi icin asitli ve kafeinli içeceklerden uzak durmanızı öneririm. Ama cok canınız istiyorsa arada bir iki yudum nefsinizi koreltmek icin icebilirsiniz. Cunku yasak psikolojisi sizi bu içeceklere daha cok itecektir. Hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim, yavrunuza Sağlıcakla kavuşun insallah
bende kahve ve çaydan tiksindim.. çok severim oysa.. kolaya bir bağımlılığım olmamasına rağmen canım yalnız onu çekiyor.. hamilelik gerçekten çok ilginç bir süreç... sevdiğim ne varsa tiksindim.. yemediğim şeyleri canım çekiyor.. çok tuhaf geliyor bu bana :) kolada mide bulantıma iyi geldiği için içmek istiyorum.. dediğiniz gibi arada bir bardak içmekten zarar gelmez sanırım... teşekkür ederim yorumunuz için:)